«یادگار سرو» در کنار بیماری، یک عشق بزرگ را به نمایش میگذارد+فیلم
کلیپ «یادگار سرو» در کنار بیماری، یک عشق بزرگ را به نمایش می گذارد. جلوه هایی از عشق زمینی و آسمانی. این دو باعث شده که آثار مشترکی با همکاری ایشان بسازم.
نسل جدید، بیشتر او را با موسیقی قطعات «میتراود مهتاب» سالار عقیلی و «کی میرسد باران» سینا سرلک میشناسند. اما او سالهاست که در عرصه موسیقی سنتی مشغول فعالیت حرفهای است؛ میسازد و مینوازد و دغدغه هنری را دارد که بتواند در جامعه منجر به اتفاقی مثبت شود.
با همین انگیزه بود که با همراهی یک تهیهکننده و کارگردان مبتلا به اماس، تصمیم به خلق نماهنگ «یادگار سرو» با صدای وحید تاج گرفتند. حسین کاکاوند (تهیهکننده) و مازیار رضاخانی (کارگردان) با قاب گرفتن ذوق و هنر کیوان ساکت و گروهش، تصویری تازه از دنیای مبتلایان اماس و سایر بیماریهای فراگیر در جامعه به نمایش گذاشتند. این تصویر قرار است حقیقت دنیای این شهروندان را فارغ از ترسها و کلیشههای این سالها، به مخاطب نشان دهد.
ساکت در این باره گفت: قطعه «یادگار سرو» را سالها پیش ساختم. سروده استاد هوشنگ ابتهاج است. آثارم اغلب مرتبط با کلام ایرانی هستند. موضوعاتی مثل خاطره، افسوس و ... حتی تکنوازیها کاملا بر اساس شعرپارسی است. با آقای رضاخانی فکر کردیم در بین این آثار میشود از امید در دل ناامیدی و سفیدی در دل سیاهی استفاده کرد. اثری درباره انسان های دردمند جامعه بشری که محدود به جامعه ایران نباشد.
وی افزود: متأسفانه فضایی که از دنیای بیماران اماس ترسیم شده، ناامیدی مطلق است، اما این بیماران هم میتوانند با معالجه و مراقبت به زندگی عادی خودشان برگردند.
ساکت از همکاری با مازیار رضاخانی در ساخت دو نماهنگ دیگر خبر داد و افزود: فضاهای کلیپ های امروز اغلب تکراری، کلیشهای و خستهکننده هستند و اهل هنر را هیچ وقت راضی نمیکنند. اما در این کلیپها همه فضاها فکر شده و سورئالیستی هستند. در همه کلیپ هایی که ساختهایم امید و عشق به شکلی درهم گره خوردهاند.
وی تصریخ کرد: کلیپ «یادگار سرو» در کنار بیماری، یک عشق بزرگ را به نمایش می گذارد. جلوه هایی از عشق زمینی و آسمانی. این دو باعث شده که آثار مشترکی با همکاری ایشان بسازم.
ساکت در بخش دیگری از این گفتوگو درباره تنظیم آهنگ «یادگار سرو» توسط نیما کامکار اظهار داشت: در روال معمول، من همه کارهایم رو خودم برای ارکسترها تنظیم میکنم ولی دوست داشتم برای این کار تنظیم متفاوتی داشته باشیم. تنظیمی که مبتنی بر یک نگاه متفاوت باشد.
این آهنگساز، موسیقی «یادگار سرو» را در مایه بیات شیراز معرفی کرد و افزود: ما تنظیمکنندههای بسیاری در حوزههای پاپ و جاز داریم. نیما کامکار به شکل علمی تنظیم میکند که این موضوع برای من خیلی مهم است. این که یک هنرمند از لحاظ علمی این آگاهی و تسلط را داشته باشد. سلیقه او به لحاظ موسیقیایی خیلی به سلیقه من نزدیک است و ایدههای نو دارد که یکی از دلایل انتخاب من بود.
وی درباره تأمین هزینههای نماهنگ اظهار داشت: انجمن اماس هزینه کمی را برای این اثر تقبل کرد که حتی اگر تقبل هم نمیکرد چیزی تغییر نمیکرد اما همین که این انجمن موافقت کرد این اثر را به عنوان بخشی از نگاهمان به هموطنان دردکشیده پخش کنیم، خیلی سپاسگزارم.
ساکت در پایان درباره فعالیتهای خیرخواهانه این روزهای خود اظهار داشت: با خیریههای فتحالمبین (همدم)، فیاضبخش، عصای سفید، محک و امام رضا در مشهد همکاری دارم وکنسرتهای خیریه بسیاری به نفع هم وطنان داخل و خارج از کشور برگزار کردهام. در حال حاضر هم سفیر سلامت دانشکده علوم پزشکی ایران هستم و برای بچههای مبتلا به سرطان این مجموعه فعالیت میکنم.
انتهای پیام/
ارسال نظر