دومین نمایشگاه مشترک «پیشگامان صلح میان ملتها» به زبان هنر
دومین نمایشگاه مشترک و کارگاه خوشنویسی نستعلیق با ارائه تابلوهای مشترک صلح و نستعلیقنامه حضرت علی (ع) به مالک اشتر و مناجات آن حضرت در فیلیپین برپا شد.
به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به مناسبت روز ملی خوشنویسی ایران، دومین نمایشگاه مشترک و گارگاه خوشنویسی نستعلیق با عنوان «پیشگامان صلح میان ملتها» با ارائه تابلوهای مشترک صلح و نستعلیق نامه حضرت علی (ع) به مالک اشتر و مناجات آن حضرت در محل دانشگاه مسیحی فیلیپین برپا شد.
امیلی تانگونان- رییس دانشکده هنر، علوم و امور اجتماعی دانشگاه مسیحی فیلیپین- در سخنانی، گفت: علیرغم وجود انواع خوشنویسی در میان همسایگان ما از جمله ژاپن، کره و چین تاکنون چنین برنامه شایسته و بایستهای میان هنرمندان خوشنویس آن کشورها و فیلیپین انجام نشده است، لذا این اقدام رایزنی فرهنگی ایران در فیلیپین اقدامی مبتکرانه و قابل تمجید است.
وی افزود: نمایشگاه و کارگاه خوشنویسی که امروز همراه با برپایی نمایشگاه صنایع دستی زیبای ایران در معرض دید قرار دارد، نشان دهنده فرهنگ غنی ایران است و زیبایی و ظرافت در کارهای دستی هنری ارائه شده بسیار برجسته و چشمگیر است.
امیلی تانگونان در ادامه، خواستار تداوم همکاریهای فرهنگی و هنری بین رایزنی فرهنگی ایران و دانشگاه مسیحی فیلیپین شد و تأکید کرد: برپایی این گونه نمایشگاهها مشوق دانشجویان ما به ویژه دانشجویان رشتههای مختلف هنری در توجه به هنر ایران است.
تندیس تقوی- مسئول انجمن خوشنویسان مانیل و معاون انجمن دوستی زنان ایران و فیلپین- به عنوان سخنران بعدی این مراسم، گفت: تعامل خط با دین و ادبیات سبب شده است که این هنر در طول سالیان عمر خود به یکی از مردمیترین هنرها در ایران و هویت ملی تبدیل شود.
وی ادامه داد: امیدوارم بتوانیم با همکاری رایزنی فرهنگی ایران، این نمایشگاه را در دیگر دانشگاههای فیلیپین برپا کنیم.
تایپان لوسه رو ، هنرمند خوشنویس فیلیپین هم در سخنانی به بیان علاقه خود به خوشنویسی و آشنایی با جلوههای فرهنگی و هنری ایران پرداخت.
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مانیل نیز در سخنان خود به تاریخ و تمدن ایران اسلامی اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران با تاریخ و تمدن هفت هزار ساله خود، صلح و دوستی را به مردم جهان هدیه داده است.
محمد جعفریملک بیان کرد: هنر خوشنویسی ایران هنر مردمی است که در حال حاضر در ایران بیشترین هنرآموز را دارد؛ این هنر به دلیل استفاده در متنون ادبی و مذهبی علاوه بر جنبه هنری دارای قداست هم است.
ارسال نظر