به گزارش پارس نیوز، 

نمایشگاه طراحی های مجتبی یداللهی با عنوان «زیستن درون مرگ» روز جمعه ۲۹ تیرماه در گالری سیحون ساعت ۱۶ افتتاح می شود.

در این نمایشگاه حدود ۱۱ اثر هنرمند به نمایش گذاشته خواهد شد.

مجتبی یدالهی متولد ۱۳۶۲ شیراز است وکارشناسی ادبیات و کارشناس ارشد سینما است. وی تاکنون در تعدادی نمایشگاه گروهی شرکت داشته و در حوزه سینما چندین فیلم کوتاه و مستند ساخته است. این هنرمند در آثارش به موضوع جنگ اشاره کرده است.

در استیتمنت این نمایشگاه آمده است: « از همان ابتدای تاریخ امر کشتن در کنار امر زایش، دوشا دوش هم، تمدن بشری را شکل داده است: چه چیز جنگ را آفرید؟چه الزامیست برای نابودی؟ تاریخ جنگ, تاریخ بی مکانی بی زمانیست. تاریخ هویت مکدر شده انسان است. تاریخ جنگ، حفره ای است که ابتدایی ترین و بنیادی ترین ماهیت تمدن را درون خودش مخفی کرده است. بدنی که در طول تاریخ، در خلاء معلق است. چشمانی که مدام کوچکترین ستیزه را کنترل می کنند: ما چگونه درون زهدان جنگ زندگی می کنیم؟ غرق شدن درون آناتومی جنگ، درون ارگانیسم ضروری جدال. مرا به این فرم رساند که با درهم ریختگی و پریشانی (همچون لحظه ابتدایی انفجار) آیا می ­توان به تحلیل حقیقی ذات جنگ رسید؟ ساختار مرکز گریز آثار، با چیدمانهایی که مرز میان واقعیت وخیال مرز میان متافیزیک و امر واقع را می شکند، به نوعی از روایتگری نزدیک می­ شود که غالبا می خواهد کاراکترهایی فرضی را در حالتی معلق در فضا نمایان کند. چشمهاِیی که هم نظارت می کنند هم امر. حیواناتی دگرگون شده را می سازند، که هم سردرگمند و هم معلق. سعی در تولید جهانی ممتد و مسلسل وار است. تا جهایی نه هم مشکل، که هم معنا، فریم به فریم به نمایش بگذارد.

تلاش در خلق این آثار در حقیقت این است که درون انسانی از خود بیگانه چگونه جهانی وجود دارد؟ جهانی مچاله شده و تکه تکه شده از فروپاشی و جنگ، جنگی که ذات بنیادی هستی تمدن بشری را شکل داده است. و همان قدر که افتادن سیبی از درخت قانون جاذبه راثابت کرد،کشته شدن دقیقه به دقیقه انسانهایی در گوشه و کنار کره زمین قانون جنگ را. قانون بیماری لاعلاج خشونت را...اثبات می­کند. قانونی تلخی که می گوید: بدون کشتن. تولدی نخواهد بود.»

 

انتهای پیام/