به گزارش پارس نیوز، 

به اعتقاد هنرمندان آمریکایی ترامپ یک شومن متبحر است که توانسته با فساد و حمایت های آلوده وارد عرصه سیاست شود.

دونالد ترامپ بزرگ شده و متولد نیویورک است که پدر و مادر او ریشه‌ غیر آمریکایی دارند. او در سال ۱۹۶۸ با مدرک کارشناسی اقتصاد از مدرسه وارتون پنسیلوانیا فارغ التحصیل شد که به دلیل ثروت کلان و شرکت ساخت‌و‌سازی که مادربزرگش برای او به ارث گذاشته بود توانست با پول سرشار خانوده اش، ۴۵ سال مدیریت این شرکت را عهده دار شود.

ترامپ یک شومن یا سیاست مدار؟!

ترامپ در سال ۲۰۱۶ بدون داشتن کوچکترین سابقه سیاسی و یا حتی نظامی به ریاست جمهوری آمریکا رسید.

اجرا در تلویزیون و شهرت در انتخابات

 ترامپ از سال ۲۰۰۴ با برنامه «کارآموز ریلیتی شو» در شبکه «ان بی سی» که مجری و سرمایه گذار آن بود به شهرت رسید. در این برنامه برای احراز یک شغل مدیریتی سطح بالا در یکی از سازمان های متعلق به ترامپ بین چند نفر مسابقه ای برگزار می شد و در هر هفته کسی که عملکرد ضعیفی داشت از دور مسابقه خارج و در پایان  یک نفر می توانست برنده شود.

ترامپ یک شومن یا سیاست مدار؟!

ترامپ در سال ۲۰۰۴ زمانی که شبکه معروف «ان بی سی» دچار بحران‌مالی شده بود، تصمیم گرفت تا با تزریق پول زیاد به این شبکه، تبلیغات گسترده‌ای را برای شرکت ساخت‌وساز ساختمانی خود انجام دهد.

او با ارائه طرحی به مدیران وقت «ان بی سی» درباره برنامه‌ای با نام «کارآموز» که بعد‌ها در سال ۲۰۱۶ روزنامه نیویورک تایمز منتسب به جریان مقابل ترامپ، از وجود اسنادی در شبکه ان بی سی پرده برداشت اما  به دلیل تهدیدات مدیران این شبکه و لغو مجوز توسط ترامپ، منتشر نشده اند.

نیویورک تایمز در این گزارش مدعی شده بود ترامپ با زد و بند با مدیران وقت شبکه «ان بی سی» و رشوه کلانی که به آنها داده است، توانسته برنامه «کارآموز» را در این شبکه با محوریت خود و شرکتش به روی آنتن ببرد.

ترامپ که در برنامه کارآموز «ان بی سی» توانسته بود با کارهای خارج از عرف و تبدیل شدن به یک دلقک، بیننده های زیادی را جذب کند، به شکل گسترده ای آن را خرج تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری کرد و توانست بهره‌ زیادی ببرد. به همین علت بسیاری از کارشناسان رسانه ای بیش از آنکه ترامپ را یک چهره  سیاسی بدانند او را یک شومن متبحر قلمداد می کنند.

 

ترامپ یک بندباز رسانه‌ای و دلقک تلویزیونی

ست مایرز از مجریان و کمدین های مشهور آمریکایی است که در برنامه های مختلف خود ترامپ را مورد تمسخر و شدیدترین انتقادات قرار می دهد.

در زمان قبل از انتخابات سال ۲۰۱۶ و در یک مهمانی در کاخ سفید که باراک اوباما آن را ترتیب داده بود و ترامپ نیز حضور داشت، ست مایرز اجرای مراسم را بر عهده داشت.

مایرز در آن مراسم که تصاویرش مدتی بعد به بیرون درز کرد، در حضور چهره های برجسته سیاسی از یک فرد شبیه ترامپ دعوت کرده بود و در تمام طول مراسم به تمسخر ترامپ در برنامه «کارآموز» پرداخته بود.

مایرز که از شخصیت های محبوب تلویزیونی در آمریکاست در برنامه اخیر خود هم در واکنش به صحبت های ترامپ در ارتباط با کار بیشتر برای خروج آمریکا از شرایط بد اقتصادی گفت: در کاخ سفید فقط ترامپ به سختی کار می کند و در حال حاضر ترامپ همه را به کار بیشتر فراخوانده چرا که توئیتر تعداد کاراکترهای مجاز خود در یک توئیت را از ۱۴۰ به ۱۸۰ کاراکتر افزایش داده است و به همین علت موجب شده تا حجم کاری ترامپ دو برابر شود.

ترامپ یک شومن یا سیاست مدار؟!

«جیمی کیمل» دیگر مجری سرشناس آمریکا در همین ارتباط و در اجرای مراسم اسکار، ترامپ را به سخره گرفت و موجب خنده حضار شد.

وی در این مراسم که بازتاب گسترده‌ای هم داشت، گفت: دو ساعت از شروع مراسم می گذرد و دونالد ترامپ هنوز در توئیترش چیزی منتشر نکرده است و من برایش نگران هستم، او به تمسخر در صفحه گوشی‌اش که از نمایشگر سالن نیز پخش می شد نوشت؛ دونالد بیداری !

کیمل در سال گذشته نیز در برنامه پربیننده خود به مناسبت یک سالگی دولت ترامپ به سراغ بچه های آمریکایی رفته بود و در مورد ترامپ از آنها سوال پرسیده بود که با جواب های جالبی هم مواجه شده بود.

اخیرا هم «ریچل مَدو» مجری شبکه «ام اس ان بی سی» در هنگام خواندن خبر تصمیم ترامپ در ارتباط با جداکردن فرزندان مهاجر از والدینشان نتوانست اشک خودش را کنترل کند.

تنفر و تمسخر ترامپ در هالیوود

از سال ۲۰۱۶ و همزمان با انتخاب ترامپ به عنوان رئیس جمهور، بازیگران و هنرمندان هالیوود ترامپ را به مورد انتقادات تند قرار داده اند.

در اولین روزهای اعلام خبر پیروزی ترامپ، «ست مک فارلن» در صفحه خودش عنوان کرد: اصلا نمی توانم چنین موجود پستی که در مناظره ها دیدم را در کاخ سفید تصور کنم. در همان زمان «جی کی رولینگ» نویسنده رمان های هری پاتر نیز در توئیتر خود نوشت: من ترامپ را فقط می توانم «ولد مورت» ( شخصیت منفی و خبیث داستان هری پاتر ) صدا کنم .

اما اوج این تمسخر ها را «انیمیشن بچه رئیس» می توان دانست، شباهت شخصیت اصلی فیلم که یک بچه خردسال است و شبیه ترامپ رفتار و صحبت می کند، در زمان اکران سر و صدای زیادی به پا کرد. البته «تام مک گراث» کارگردان این فیلم که انیمیشن ماداگاسکار را نیز در کارنامه دارد، ادعای شباهت ترامپ و بچه رئیس را رد کرد اما نکته جالب این فیلم آنجاست که صداپیشگی شخصیت اصلی را نیز «الک بالدوین» انجام داده است که بارها در برنامه های مختلف با گریم های شبیه ترامپ حاضر شده و به تقلید صدا و کارهای عجیب ترامپ پرداخته است.

ترامپ یک شومن یا سیاست مدار؟!

 

بازتاب افشا شخصیت ترامپ توسط رهبر انقلاب اسلامی در نمایشگاه کتاب

مقام معظم رهبری در بازدید از نمایشگاه کتاب در سال جاری نیز که در مصلی تهران برگزار شد، کتاب «آتش و خشم» نوشته‌ «مایکل وولف» را مورد مطالعه قرار دادند که تصاویر آن بازتاب گسترده‌ای را در رسانه های مختلف جهان به همراه داشت.

شبکه «سی بی اس آمریکا» در همین ارتباط نوشت: تصویری از رهبر جمهوری اسلامی ایران منتشر شده است که در حال مطالعه ترجمه فارسی کتاب «آتش و خشم؛ درون کاخ سفید ترامپ» هستند، این تصویر به طور هوشمندانه‌ای شخصیت اصلی ترامپ را برای مردم دنیا توسط رهبر ایران بازگو کرده است.

ترامپ یک شومن یا سیاست مدار؟!

همچنین پایگاه خبری هیل هم به این تصویر از مقام معظم رهبری اشاره کرد و گزارش داد: تصویری از رهبر ایران در حال مطالعه کتاب جنجالی درباره دونالد ترامپ منتشر شد که تصویر واقعی از رئیس‌جمهور آمریکا را به جهان مخابره می کند.

حمایت هالیوودی‌ها از کودکانی که ترامپ از خانواده‌ها جدا کرد

با توجه به سیاست اخیر ترامپ مبنی بر جداکردن خانواده‌ها از فرزندانشان در مرز مکزیک، بسیاری از چهره‌های هالیوودی با این امر به مقابله برخاستند.

«جیمی فالون» مجری شوی تلویزیونی که موهای ترامپ را مسخره کرد و در پاسخ، جواب ترامپ را گرفت که نوشته «مرد باش جیمی!» در توییتر و در مخالفت با ترامپ گفته است به ازای هر لایکی به این مورد، وی به RAICES که مرکزی برای خدمات آموزشی و حقوقی به مهاجران و پناهندگان است کمک می‌کند. این توییت‌ها اکنون حدود ۱۵۰ هزار لایک گرفته است.

«ایوان ریچل وود» ستاره «وست‌ورلد» به تگزاس سفر کرده و در توییتر، گزارش سفرش را برای کمک به کودکان و مرکزهای لب مرز اعلام می‌کند. او با یک کامیون پر از وسایل مختلف برای کودکان، به این منطقه رفته است.

«جاد اپتاو» تهیه کننده و کارگردان در توییتر مستقیم به ترامپ حمله کرد و گفت: به مرکز ACLU کمک مالی می‌کند تا از این کودکان حمایت کنند.

«کریسی تیگن» و «جان لجند» نیز از سازمان ACLU حمایت مالی کردند.

«جرج و امل کلونی» نیز اعلام کردند ۱۰۰ هزار دلار به مرکز حمایت از حقوق کودکان مهاجر کمک مالی می‌کنند. کلونی با صدور بیانیه‌ای گفت نمی‌توانیم این دولت را عوض کنیم اما می‌توانیم به قربانیانش کمک کنیم.

«تینا فی و ایدینا مِنزِل» از جمله چهره‌های هالیوودی بودند که در «کنسرت برای آمریکا» که روز شنبه برگزار شد شرکت کردند تا منافع آن به خانواده‌های مهاجر لب مرز برسد.

«لین-مانوئل میراندا» نمایشنامه نویس برنده جایزه تونی و بازیگر، کمپینی را برای شروع کمک به «مرکز مردمی عمل برای دموکراسی» آغاز کرد و برای آنهایی که به این امر کمک کنند امکانی برای برنده شدن یک بلیت مخصوص برای تماشای نمایش «همیلتون» در واشنگتن به میزبانی خودش گذاشت.

اتاق‌های نویسندگان هالیوود از جمله «بروکلین ناین-ناین» و «دیس ایز یو اس» در شبکه‌های اجتماعی هشتکی برای حمایت از این قربانیان ایجاد کردند تا برای RAICES کمک مالی جمع شود که تاکنون نزدیک به ۶ میلیون دلار از این طریق جمع‌آوری شده است.

«ناتالی پورتمن» نیز طوماری به راه‌انداخته تا با جمع‌آوری امضا مانع جداشدن کودکان از والدین مهاجر در مرز شود.

ترامپ یک شومن یا سیاست مدار؟!

این طومار تاکنون ۴۶۰ هزار امضا جمع کرده است و وقتی به ۵۰۰ هزار امضا برسد به مرکز حمایت از بی‌خانمان‌ها ارسال می‌شود تا اقدامات قانونی را بر مبنای آن شروع کنند و به سنا عرضه شود.

«جی‌جی حدید» هم که سفیر بین‌المللی یونیسف است نشستی با مدیرعامل یونیسف برگزار کرده تا صدای این کودکان و خانواده‌هایشان را به گوش یونیسف برساند.

«ملیسا میلانو» بازیگر نیز در نامه‌ای سرگشاده اعلام کرده خانه‌اش را در اختیار کودکانی می‌گذارد که در این روند از خانواده‌هایشان جدا شده‌اند.

پس از گذشت یک سال و نیم از روی کار آمدن ترامپ به عنوان رئیس جمهور در آمریکا، به نظر می رسد بسیاری از هنرمندان و شخصیت های مشهور این کشور هنوز او را یک شومن و کمدین خوب می دانند تا یک چهره سیاسی چرا که شبیه کودکان رفتار می کند.

انتهای پیام /