به گزارش پارس نیوز، 
جلسه نقد و بررسی سریال «سر دلبران» با حضور محمدحسین لطیفی، محمدرضا شفیعی، برزو ارجمند، خشایار موحدیان، فرخ نعمتی، نگار عابدی، شهین تسلیمی، رابعه مدنی، شهرام عبدلی و .... به همت موسسه فرهنگی رسانه ای اوج برگزار شد.

 

محمد حسین لطیفی کارگردان «سردلبران» در نشست خبری این مجموعه تلویزیونی گفت: امیدوارم توانسته باشم به بخش روحانیت با محوریت مسجد و به دور از سیاست پرداخته باشم.

 

وی در پاسخ به سوالی که روحانی شما چقدر عصبی بود؟ گفت: همیشه عصبی نبود مثل خودمان که همیشه در زندگی خوش اخلاق نیستیم و در مواقعی عصبانی هستیم.

 

لطیفی افزود: در این مجموعه سکانسی را در خصوص عروسی داشتیم که برای بازگرداندن دوباره این سنت به مسجد علاقه داشتم این کار را انجام بدهم.

 

این کارگردان در ادامه در خصوص این سوال که چرا به بافت یزد اشاره ای نشده و همچنین ارتباط مردم با روحانیت بیان کرد:این کار می توانست در دیگر شهرها هم اتفاق بیفتد اما دلیل اینکه ما به یزد رفتیم تغییر نکردن بافت و لوکیشن های خوب در آنجا بود.

 

وی درخصوص لهجه و گویش هایی متفاوت که در کار بود، گفت: لهجه های متفاوت به این دلیل بود که از هر قومیتی در تمام شهر ها حضور دارند و من به جای اینکه کار را تماما با لهجه یزدی تهیه کنم که ممکن بود منجر به انتقاد مخاطبان شود ترجیح دادم هر شخص به لهجه خودش صحبت کند همچون زندگی شهری امروز که شاهد آن هستیم.

 

لطیفی درمورد روحانیت این سریال گفت:حاج آقا چیذری معماری بودند که تا پایان عمر پولی برای منبر رفتن نگرفتند و من این آدم را الگوی سریالم کردم و دوست داشتم وجهه اجتماعی آن را نشان دهم.

 

کارگردان «سردلبران» خاطرنشان کرد:حق همیشه با دوطرف است و اگر این اتفاق نیفتد قطعا آثارم مورد توجه قرار نخواهد گرفت، زمانی که من صاحبدلان را ساختم، مخاطب تشنه شنیدن بود از این رو ارتباط برقرار کرد اما امروز چون قدری از باور و اعتقاداتمان فاصله گرفتیم از نحوه روایت انتقاد می کنیم.

 

فرخ نعمتی بازیگر «سردلبران» در ادامه در خصوص نقش ضد قهرمان خود بیان کرد:قبلا هم نقش منفی بازی کردم،چنین نقش هایی را باید اول باور کنیم تا مخاطب بتواند با آن همزاد پنداری کند چرا که این نقش، ذات بدی نداشت.

 

برزو ارجمند بازیگر «سردلبران» با بیان اینکه خوشحالم که دهمین کارم را با لطیفی انجام می دهم، گفت: من از بچگی با روحانیت ارتباط داشتم و تمام کارهایی که در این نقش لحاظ کردم از تمام عکس العمل هایی  بود که دیده بودم و باور داشتم و اصلا نخواستم روحانیت را شعاری بازی کنم و همچون بقیه انسان ها این قشر را به تصویر بکشم. ولی هر آنچه که نمایش داده شد و مخاطب دید همه از فیلتر کارگردانی رد شد که اسلام و جامعه اسلامی را به خوبی می شناسد.

 

وی درباه نقش خود گفت: می دونستم با انتخاب این نقش با نقد های بسیاری رو به رو خواهم شد اما من همیشه دوست داشتم این نقش را بازی کنم حتی در ابتدا برای نقش دیگری به سریال، دعوت شدم که در نهایت به آرزویم رسیدم، من پیام هایی از مخاطب داشتم که در ابتدا ناسزا گفتند اما در اواسط کار نظرشان نسبت به نقشم کاملا تغییر کرد و این برای من ارزشمند بود.

 

حسین حسنی نویسنده «سر دلبران» در ادامه درمورد پرداخت به این موضوع و نگارش آن گفت:تنها دلیلی که من را ترغیب به نوشتن کرد، ورود به زندگی شخصی روحانیت بود و سعی کردیم تمام مشخصات را در این قشر نشان بدهیم.

 

محمدرضا شغیعی تهیه کننده «سردلبران» در ادامه بیان کرد: آنچه در سریال به آن پرداخته شده را شاید در جامعه نبینیم از این رو گاهی اوقات باید موضوعاتی را که فراموش شده،یادآوری کرد تا مجدد به اصل خودمان برگردیم.

 

وی افزود: درمورد لهجه هم باید بگویم مخاطبان صبوری کردن را فراموش کردند و این باعث وارد شدن آسیب هایی به تمامی تولیدات می شود همچون سریال «سرزمین کهن»که مخاطب صبوری نکرد تا به پاسخ برسد.

 

شفیعی درمورد فیلمنامه کار گفت:مقایسه سریال با دیگر آثار و کتب بی انصافی است چرا که این نوع سریال ها بیشتر به روابط آدم ها می پردازد و این سریال از دل مردم برآمده و نباید با امروز مقایسه شود چرا که از موضوعاتی صحبت شده که در گذشته بوده و فراموش شده است.


انتهای پیام/