به گزارش پارس نیوز، 

 همایش «هنر و انقلاب اسلامی» با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهید آوینی امروز به همت کانون بسیج هنرمندان و با حضور نادری مسئولان کانون بسیج هنرمندان استان تهران، هنرمندان و فرهیختگان دشت ورامین و برخی مسئولان در سالن آمفی‌تئاتر فرهنگسرای رازی این شهرستان برگزار شد.

محمدتقی رودگر مسئول کانون هنرمندان ورامین در این همایش با بیان اینکه کانون بسیج هنرمندان ورامین با پیروی از منویات مقام معظم رهبری این آمادگی را دارد که هنرمندان در سال جدید به تولید کارهای فاخر هنری بپردازند اظهار داشت: با توجه به عضویت فعال اعضای بسیجی در رشته‌های تئاتر، خوشنویسی، هنرهای تجسمی، موسیقی و ادبیات داستانی، بسیج هنرمندان از تولید کارهای فاخر در این زمینه در حمایت از کالای ایرانی یا سبک زندگی ایرانی اسلامی استقبال می‌کند.

در ادامه این مراسم تاجیک جانشین فرماندهی سپاه ورامین با اشاره به تعریف شهید آوینی از هنر بیان کرد:‌ شهدا هنرمندان واقعی هستند، البته برخی تلاش می‌کنند تا نیمه اول زندگی شهید آوینی را در جامعه نشان دهند، اما بسیج هنرمندان شهرستان تعریف درستی از شهید آوینی را به نمایش گذاشته است.

رحیم مخدومی نیز از نویسندگان ادبیات داستانی در ادامه این مراسم با بیان اینکه اگر دیروزِ شهید آوینی را ندیده بگیریم در حق نهضت امام خمینی(ره) جفا کرده‌ایم گفت: گاهی می‌بینم برخی گذشته شهدا را بیان نمی‌کنند و این گونه الگویی برای جوانان و نوجوانان ناخوانده می‌ماند و جوان فکر می‌کند که شهدا از ابتدا پوک بودند و خطایی نداشتند.

وی در ادامه با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی شهید حسین تلنگر از شهدای دشت ورامین تصریح کرد: در خاطرات این شهید بیان شده که شهید تلنگر در صف اعزامی‌ها ایستاد و گفت که من می‌خواهم بروم جبهه تا انسان شوم، او بسیار اصرار کرد و حتی تا آخر وقت هم ایستاد و می‌گفت نام مرا بنویس، و در نهایت نیز زمانی که نفس قدسی امام(ره) به او می‌رسد ایشان شهید می‌شود.

این نویسنده ادبیات داستانی در پایان خاطرنشان کرد: شهید آوینی بیش از 100 قسمت فیلم تهیه کرد بدون آنکه اسمی روی فیلم‌ها باشد، اما خداوند خواست که نام او را بلند کند تا چراغ راهی برای جوانان ما باشد.