«عطار» نه مرد روزگار خود و نه مرد روزِگار ما، بلکه مرد زمان و عصری هست که ممکن است بشر و علو انسانیت ازین پس آنرا به وجود آورد/ بدیع الزمان فروزانفر

قابلیت های بی بدیل و موسیقیایی شعر عطار وجهی پنهان بوده که طی سالیان اخیر کمتر نغمه پردازی سراغی از آن گرفته است. زبان ساده و روان در عین شوریدگی و شیدایی شعر عطار به سهولت می تواند جان تشنه معرفت انسان امروزی را سیراب کند.
آرش کامور 11 قطعه موسیقی را بر روی اشعار و اندیشه های عطار در آلبوم موسیقی به نام « فریدالدین عطار» با صدای وحید تاج گردآورده تا در روز 25 فروردین 96 مصادف با روز جهانی عطار به دست علاقمندان برسد.

موسیقی این اثر با سازبندی و رنگ آمیزی متفاوت تجربه ای است نو که کامور به همراه ارکستر سروشان در این مجموعه خلق کرده است. بهره مندی هوشمندانه آهنگساز از سازهای کلاسیک غربی ، سازهای آذری و طبلای هندی بیانگر گستره جهانی شعر عطار است. از سویی جلوه ای از پیوند ناگسستنی دو فرهنگ فارس و آذری است که وحدت اجتماعی و ملی را به نمایش می گذارد. هم چنین درون گرایی آگاهانه و تعالی بخش شعر عطار در بکاری گیری سازهای شرقی ترجمه ای هوشمندانه شده است. این درون گرایی آمیخته با پیوند فطری آدمی با طبیعت است که در این اثر با بهره گیری از افکت ها تجلی یافته است.

تصنیف « مستی» یکی از قطعات آلبوم عطار به آهنگسازی آرش کامور الهامی از نغمه ارمنی است با صدای وحید تاج که نسخه تصویری آن به کارگردانی مرتضی گازرانی پیش از انتشار آلبوم عطار پیشکش به نوروز باستانی گردیده است.