«وحید ایمانی» گفت: مدیران روابط عمومی نهادها، سازمان و وزارتخانه‌هایی که مسئولان آن به برنامه‌های تلویزیونی می‌آیند تلاش می‌کنند تا سؤالات خاصی از آنها پرسیده شود.

وی افزود: در برنامه متن و حاشیه به دنبال آن هستیم که ابهامات موجود در ذهن مردم را از مسئولان بپرسیم و می‌کوشیم از فضای کلیشه‌ای غالب در برنامه‌های سیاسی تلویزیون خارج شویم.

ایمانی تصریح کرد: شعار برنامه متن و حاشیه آن است که مسئولان باید در این برنامه به سؤالات مردم به صورت شفاف پاسخ دهند.

مجری برنامه متن و حاشیه اظهار داشت: در مواجهه با مردم از آنها سؤالات و ابهامات و مشکلات‌شان را در خصوص وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها می‌پرسیم تا ایراد کار مسئولان مشخص شده و برخی اقدامات آنها نیز تقویت شود.

وی خاطرنشان کرد: وقتی خودمان دستگاه‌ها، ارگان‌ها، سازمان و وزارتخانه‌های ایرانی را نقد می‌کنیم جایی برای نقد کردن شبکه‌های بیگانه مانند بی‌بی‌سی، صدای آمریکا و من و تو نخواهد بود.

ایمانی گفت:‌ البته برخی مسئولین کمی کم لطفی می‌کنند. مثلا تا به حال آقای محمدجواد ظریف را تاکنون 7 الی 8 بار به برنامه متن و حاشیه دعوت کرده‌ایم که نیامده است.

وی افزود: هر مسئولی نسبت به هر سؤالی مخصوصا سؤالات چالشی از خود مقاومت به خرج می‌دهد.

مجری برنامه متن و حاشیه درباره علل اینکه برخی قسمت‌های برنامه‌های متن و حاشیه مخاطب نیست، گفت: این امر را قبول دارم زیرا حتی برخی قسمت‌های برنامه ما هم در اخبار پوشش داده نمی‌شود.

ایمانی ادامه داد: تلویزیون باید بپذیرد که دایره خطوط قرمز خود را بازتر کند و باید از تمامی مسئولان سؤال پرسیده شود.

وی بابیان اینکه تیم کارشناسی برنامه برای سوژه‌یابی و سؤالات 5 یا 6 نفر هستند، گفت: از فردای برنامه پخش شده جستجوی برنامه بعدی آغاز می‌شود که این امر براساس مسائل روز صورت می‌گیرد ضمن اینکه کار مطالعاتی ما هم از روز سه‌شنبه‌های هر هفته آغاز می‌شود.