نخستین همایش ملی «ایران جوان» با شعار «جوانی جمعیت لازمه کارآفرینی، اقتصاد مقاومتی و حفظ کیان خانواده» با حضور سالار عقیلی و دیگر هنرمندان در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد تهران برگزار شد. 

پس از خواندن سرود جمهوری اسلامی ایران و همچنین قرائت قرآن کریم، محمد سلوکی به روی صحنه آمد و به حضار خوشامد گفت.
 
این همایش با هدف تجلیل از برترین کارآفرینان عرصه های فرهنگی و اجتماعی برگزار شده است.
 
نام اصلی این همایش «ایران من جوان بمان» است که به اختصار «ایران جوان» نامیده شده است.

سلوکی بعد از اعلام کنداکتور برنامه با حرف های خود که بوی طنز هم داشت، حضار را ترغیب به ازدواج آگاهانه می کرد و همین امر باعث بوجود آمدن جوی شاد در سالن شد.

حجت الاسلام برمایی اولین مهمانی بود که به روی صحنه آمد. برمایی بیان کرد: حال عشق و ازدواج در کشور ما خوب نیست! واسطه ‌گری در ازدواج کم شده است.
 
وی افزود ازدواج چهار مرحله دارد. آشنایی، انتخاب، ازدواج ، امتداد.  حجت الاسلام برمایی با تبریک هفته ازدواج، سخنرانی خود را به پایان رساند. 

با پیچیدن صدای مرحوم نوری در سالن حضار متعجب شدند. پس از لحظاتی شخصی به روی صحنه آمد و همه متوجه شدند که هنرمندی با نام عباس رضازاده صدای استاد نوری را تقلید کرده است. البته رضا زاده فقط به صدای استاد نوری بسنده نکرد و صدای مرحوم ناصر عبداللهی، محسن چاووشی، امیر تاجیک، بهنام صفوی، محمد علیزاده، سینا شعبانخانی، شهرام شکوهی و ... را با هنرمندی تمام تقلید کرد.
 
عباس رضا زاده برنامه خود را با زمزمه «آمده ام ای شاه پناهم بده» به پایان رسانید. 

با اینکه این همایش برای نخستین بار برگزار می شد اما با استقبال خوبی از سوی مخاطبان روبرو شد. همچنین نظم، پذیرایی، احترام به مهمانان از سوی انتظامات بسیار رضایت بخش بود .

در ادامه کلیپی از صحبت های از رضا ثابتی (مدیر و مسئول ماهنامه خانواده مثبت) و مسئول برگزاری این همایش  پخش شد. این بخش از برنامه در مورد کارآفرینان کم توان، معلول و بی بضاعت بود. با پخش این تصاویر و صحبت های کارآفرینان، جو احساسی خاصی در سالن برقرار شد .

پس از پخش تصاویر، رضا ثابتی به روی صحنه آمد و پس از خوشامدگویی به حضار از یکی از کارآفرینان با نام بهادر کاووسی فر دعوت کرد تا به روی صحنه بیاید.
 
کاووسی فر با گفتن تعداد فرزندانش حضار را به تشویق واداشت، کاووسی فر گفت: 20 فرزند دارم، 8 پسر، 12 دختر، 9 داماد، 5 عروس، 28 نوه دارم و در کل یک خانواده 64 نفری هستیم!
 
ثابتی اظهار کرد: ما برای حفظ کیان خانواده باید فرهنگ ازدواج آسان و بچه دار شدن را ترویج دهیم. 

میهمان بعدی که از طرف رضا ثابتی به روی صحنه دعوت شد، شادیار خدایاری جوان روشندلی بود که با وجود نابینایی برای 100 نفر در زمینه فروش صنایع دستی اشتغال زایی کرده است.

پس از تجلیل از کارآفرینان نمونه در بخش های مختلف، سلوکی از سالار عقیلی دعوت کرد تا برای اجرای چند تصنیف روی صحنه بیاید.

با ورود سالار عقیلی به روی صحنه شور و حال خاصی سالن را فرا گرفت. حاضران در صحنه ضمن تشویق از جای خود بلند شدند و استقبال گرمی از سالار عقیلی به عمل آوردند .

عقیلی عنوان کرد: اگر امروز به این جایگاه رسیدم موفقیتم را مدیون مادرم هستم و از همینجا بر دستان مادرم  بوسه می‌زنم.

در ادامه عقیلی از گروهش که گروه «راز و نیاز» نام داشت دعوت کرد تا به روی صحنه بیایند. عقیلی به همراه گروه نوازندگانش اولین آهنگ خود را با نام «وطنم» با شکوه هرچه تمام تر اجرا کرد.
 
آهنگ دوم با نام «دلدار به من گفت که چرا غمگینی» با تکنوازی پیانو آغاز شد و پس از آن صدای عقیلی در سالن طنین انداز شد.

عقیلی سپس تیتراژ سریال «معمای شاه» و تصنیف «خوشه چین» را اجرا کرد.