جشنواره عمار قرار نیست همه بار سینمای ایران را به دوش بکشد
جشنواره عمار تلاش می کند، ظرفیتهای سینمای ایران را به اهالی سینمای جهان نشان دهد.
وحید جلیلی رئیس سیاست گذاری جشنواره مردمی فیلم عمار گفت: جشنواره مردمی فیلم عمار پس از 6 دوره برگزاری مستمر، تثبیت شده است و ساز و کارهای خودش را پیداکرده است.
وی در خصوص مردمی بودن این جشنواره بیان کرد: سینمای مردمی در کل دنیا وجود دارد. جشنواره عمار هم تلاش میکند، سینمای مردمی جهان را به مخاطب داخلی معرفی کند و ظرفیتهای سینمای ایران را برای ارتباط گرفتن با مخاطبهای جهانی به اهالی سینمای جهان نشان دهد.
جلیلی در خصوص دعوت از میگل لیتین برای تقدیر در جشنواره عمار اظهار کرد: میگل لیتین یکی از محبوبترین افراد سینمای آمریکای لاتین و یکی از نام آوران سینمای جهان است. دعوت از میگل به منظور معرفی سینمای ایران به سینمای جهان انجام شده است.
وی افزود: زمانی که لیتین فیلمهای سینمای ایران را دید، مبهوت قدرت سینماگران ایران شد و جالب اینکه برایش سوال پیش آمده بود، چرا بخش مهمی از سینمای ایران که به مفاهیم انقلابی میپردازد و دارای تراز بالای فنی است به جهان معرفی نشده است. وی امیدوار بود در صورت معرفی این آثار، مخاطبان زیادی مجذوب آن ها شوند.
رئیس سیاست گذاری جشنواره مردمی فیلم عمار در خصوص توجه به استعدادهای داخلی گفت: جشنواره عمار بضاعت کمی دارد و قرار نیست همه بارهای روی زمین مانده سینمای ایران را به دوش بکشد، اما در چند دورهای که این جشنواره برگزار شده است، استعدادهای فراوانی به ویژه در شهرستان ها کشف و معرفی شدهاند.
جلیلی در پایان اضافه کرد: مسیر جشنواره عمار تصاعدی و رو به جلو است. امیدواریم کسانی که دغدغه فرهنگ کشور را دارند، در کنار توجه به تهدیدها و آسیب شناسیها، تلاش کنند راهبردهای خودشان را به صورت ایجابی و اثباتی در فضای هنری کشور جا بیاندازند
ارسال نظر