دکتر داود نعمتی انارکی که میزبان خبرنگاران حوزه رادیو و تلویزیون، مطبوعات و خبرگزاری ها به مناسبت روز خبرنگار بود، ضمن تبریک این روز به اصحاب خبر و رسانه و تاکید بر توجه به اصل پرهیز از انتشار خبرهایی که از صحت آن اطمینان کامل حاصل نشده است، این پرهیز را مصداق بارز اخلاق حرفه ای در فعالیت های رسانه ای دانست.  

دکتر نعمتی که در جمع خبرنگاران حوزه رادیو و تلویزیون سخن می گفت به آنها توصیه کرد: نسبت به تغییرات سازمان و انتشار اخبار مرتبط با آن عجله نکنند و به آنچه که در فضای غیر رسمی رسانه‌ای منتشر می شوند تا زمانی که نسبت به صحت آن اطمینان نکرده اند از انتشار آن خودداری کنند. وی تصریح کرد: ما به عنوان روابط عمومی سازمان تا زمانی که حکمی به شکل رسمی به دستمان نرسد نمی توانیم هم از حیث سازمانی و هم اخلاق رسانه ای نسبت به آن اظهار نظر کنیم.  

وی افزود: ما نیازمند تعامل بیشتر در روابط رسانه‌ای خود هستیم. انتظار داریم همکاران رسانه های مکتوب نیز در این مسیر ما را همراهی کنند. 

نعمتی همچنین تصریح کرد: رویکرد رسانه ملی در دوره جدید مدیریتی، دوری از گرایشات سیاسی و جناحی در جهت توسعه همه جانبه کشور است. توقع داریم اصحاب رسانه نیز در این مسیر همراه و همدل با ما باشند. وی یادآور شد که رسانه ملی تلاش می کند به دور از فشارها و با تعامل با جریانات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی فعال در کشور نقش محوری و مهمی را در توسعه ایفا کند.  

مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما در ادامه با تاکید بر اثرگذاری این نشست ها در گسترش تعاملات فی ما بین اظهار داشت: دکتر عسکری برگزاری چنین جلسه ای را توسط روابط عمومی ارزشمند توصیف کردند و یادآور شدند، این اقدامی پسندیده است که باید استمرار داشته باشد. لذا من وظیفه خود می دانم که ضمن قدردانی از این حمایت، سلام ایشان را به همه خبرنگاران حوزه رادیو و تلویزیون ابلاغ کنم.  

نعمتی انارکی در ادامه با اشاره به استقبال رسانه ملی در دریافت نقدهای حرفه ای و واقع گرا نسبت به برنامه های صداوسیما اظهار داشت: رسانه ملی تمایل دارد که دیگر رسانه ها در فضایی منصفانه او را نقد و بررسی کنند؛ چراکه نقد منصفانه و واقع گرا یک فرصت محسوب می‌شود.

وی با اشاره به دو اصل مهم و مورد تاکید ریاست سازمان صداوسیما مبنی بر توجه رسانه ملی به گفتمان واقع گرایی در حوزه اطلاع رسانی و تبدیل این رسانه به رسانه ای توسعه محور اظهار داشت: توجه به گفتمان واقع گرا، رسانه را در تبیین مولفه های توسعه یاری می رساند و در نهایت موجب همراهی افکار عمومی در موضوع توسعه می‌شود.  

مدیر کل روابط عمومی رسانه ملی در پایان با اشاره به شرایط رسانه ای دنیا یادآور شد: ما در جغرافیایی زندگی می کنیم که این جغرافیا از جهات مختلف مورد تهاجم است که مهمترین بعد این تهاجم از طریق جریان رسانه ای انجام می شود و لذا اگر نتوانیم نقد درونی را درست مدیریت کنیم، همراه با جریانات بیرونی خواهیم شد که آسیب رسان بوده و ممکن است جبران آن سخت باشد.  
 
بنا بر این گزارش پیش از صحبت های دکتر نعمتی انارکی، سید هادی شریف زاده مدیر اطلاع‌رسانی و ارتباط با رسانه های روابط عمومی سازمان ضمن خیر مقدم به خبرنگاران و تبریک روز خبرنگار به آنان، تعامل رسانه ملی با خبرنگاران را در جهت رشد و اعتلای کیفی تولیدات رسانه ملی و جلب رضایت بیشتر مخاطب به عنوان یک هدف مشترک عنوان کرد و از تلاش های خبرنگاران حوزه رادیو و تلویزیون در جهت پوشش اخبار و رخدادهای مربوط به رسانه ملی تقدیر و تشکر کرد.  
 
گفتنی است؛ این ضیافت شام در مجتمع پذیرایی صدرا به مناسبت پاسداشت روز خبرنگار در جمعی صمیمی و دوستانه با حضور 130خبرنگار، دبیرخبر و سردبیر از جراید، خبرگزاری ها و پایگاه‌های خبری کشور برگزار شد.