برق نورد: «پادری» طنز نیست
بازیگر سریال «ساختمان پزشکان» با اشاره به استفاده از تکیه کلامها در این سریال نیز بیان داشت: بیشتر تکیه کلامهایمان در «پادری» همان تکیه کلامهای «دودکش» است، با این تغییر که تعدادی تکیه کلام نیز به شخصیتها اضافه کردیم که در متن نیامده بود و خودمان به نویسنده و کارگردان پیشنهاد دادیم.
هومن برقنورد بازیگر نقش «فیروز» در سریال «پادری» با اشاره به میزان موفقیت «پادری» به نسبت «دودکش» گفت: معتقدم باید مدتی از پخش سریال بگذرد، تا بتوان از میزان استقبال مخاطب مطلع شد و باید مخاطبان سریال را تماشا کنند و بعد نظر قطعی دهند.
وی ادامه داد: به هر حال مردم در ماه رمضان بیشتر از سایر زمانهای سال و مناسبتها پای تلویزیون مینشینند و سریالها را دنبال میکنند و مناسبت رمضان از بهترین مناسبتهایی است که مخاطبان سریالها را میبینند.
بازیگر سریال «ساختمان پزشکان» با اشاره به استفاده از تکیه کلامها در این سریال نیز بیان داشت: بیشتر تکیه کلامهایمان در «پادری» همان تکیه کلامهای «دودکش» است، با این تغییر که تعدادی تکیه کلام نیز به شخصیتها اضافه کردیم که در متن نیامده بود و خودمان به نویسنده و کارگردان پیشنهاد دادیم.
برقنورد افزود: در بازیگری و حضور در آثار مختلف، برخی اوقات کارگردان به بازیگرش اعتماد دارد و دستش را برای بداهه پردازی باز میگذارد. برای ما در «پادری» هم همینطور بود. در «دودکش» آنقدر متنمان کامل بود که احتیاجی به بداهه پردازی نداشتیم، اما در «پادری» با توجه به اینکه نویسنده تغییر کرده بود، آقای لطیفی به ما اجازه میداد تا در تمرین و دورخوانیها نکاتی را در قالب بداهه و تکیه کلام پیشنهاد دهیم و اگر موافقت میشد میتوانستیم از آنها استفاده کنیم.
وی درباره قصه «پادری» نیز گفت: قصه ما چالشی است و در آن خانوادهها به دردسر میافتند، بر همین اساس هیچگاه «دودکش» را سریال طنز نمیدانم. معتقدم «دزد و پلیس» و «ساختمان پزشکان» در دسته بندی سریالهای طنز قرار دارند.
در «دودکش» موقعیتهای طنز وجود دارد که اگر یک صدم از این دردسرها و به عبارتی بدبختیها در زندگی روزمره برای هر یک از ما اتفاق بیفتد، به سرعت کم میآوریم و میبُریم. اما در هر صورت به هر طریقی که بخواهیم نشان دهیم، تلاش برای نجات از گرفتاریها خندهدار خواهد شد.
برقنورد ضمن اشاره به حضور در «پادری» گفت: نمیخواهم بگویم بازیگر نقش اصلی این سریال هستم، اما «پادری» بدون حضور من و دوستانی نظیر بهنام تشکر، سیما تیرانداز و نگار عابدی سریال دیگری میشد. در کنار این موضوع حضور محمدحسین لطیفی به عنوان کارگردان و محمود رضوی تهیه کننده یکی از دلایل حضورم در این سریال بود.
این بازیگر که بعد از حضور در «دودکش» از حقوق عقب افتادهاش گلهمند است، گفت: قطعا اگر تهیه کننده «دودکش»، سریال «پادری» را نیز تهیه میکرد، در این سریال بازی نمیکردم، چراکه هنوز با من و امیرحسین رستمی تسویه نکردند.
وی ادامه داد: جالب است بدانید بعد از بازی در «دودکش» که این همه ضرر کردیم و هیچ فردی از ما حمایت نکرد، دیگر تلویزیون نگاه نمیکنم و فقط سریالهایی که خودم و دوستانم در آنها بازی کردیم را میبینیم.
همیشه تلویزیون از ما طلبکار است و میگوید من تو را برقنورد کردم! باور کنید من همیشه از این بابت قدردان تلویزیون بوده و هستم، اما میگویم من هم چند سال است که برای شما کار میکنم و نمیشود که تا آخر عمرم بدهکار شما باشم!
بازیگر سریال «زمانه» در ادامه صحبتهایش بیان داشت: همان زمان که در سریال «دوردستها» بازی میکردم، چند پیشنهاد سینمایی خوب داشتم که اغلبشان جایزه گرفتند، اما به خاطر حضورم در سریال تلویزیونی آن پیشنهادها را قبول نکردم و در نهایت اگر ببینم اوضاع به همین روال است شاید دیگر در تلویزیون بازی نکنم.
این بازیگر با اشاره به خاطرهای در مواجهه با مردم در خیابانها گفت: روزی در خیابان راه میرفتم که آقایی به من گفت: مادرم از گردن به پایین فلج است و فقط زمانی که تو را میبیند میخندد. من نیز به خودم گفتم هیچ اشکالی ندارد و همه سختیها را به خاطر لبخند آن یک نفر تحمل میکنم! همچنین زمانی که استقبال و برخورد گرم و صمیمی فردی در اوج گرمای تیر و مرداد و حین کار کردن با قیر مرا به وجد میآورد واقعا دلگرم میشوم. بهتر است بگویم اگر تا الان در تلویزیون ماندهام به خاطر همینها است.
در هر حال ارادتمند تلویزیون هستم که این موقعیت را در اختیارم قرار داده است، اما من هم به اندازه کافی برای این رسانه زحمت کشیدهام.برخی اوقات کارگردان به بازیگرش اعتماد دارد و دستش را باز میگذارد. در دودکش 1 آنقدر متن کامل بود که احتیاجی به بداهه پردازی نبود و همه چیز سر جایش بود اما در پادری با توجه به تغییر نویسنده خود لطیفی اجازه می دهد تا در تمرین ها یکسری چیزها را اضافه کنیم و اگر دوست داشته باشد تأیید می کند.
ارسال نظر