طبق گزارش واحد جدید روابط عمومی و امور بین الملل ارکسترها، تالار هنرهای شرقی شانگهای شامگاه 29 اردیبهشت میزبان تعداد قابل توجهی از علاقمندانی بود که برای تماشای کنسرت ارکستر سمفونیک تهران به این سالن دو هزار نفری آمده بودند.

در ابتدای برنامه کلیپی از معرفی فستیوال موسیقی بهاره شانگهای و همچنین ارکستر سمفونیک تهران پخش شد. سپس در بخش اول کنسرت، ارکستر به رهبری فرهاد فخرالدینی روی صحنه رفت و قطعات «ابن سینا»، «شور آفرین»، «طرب انگیز»، «چهار مضراب چهارگاه» برای ویولن و ارکستر، «رنگ بیات شیراز»، «پایکوبان» و «به یاد جوانی برای ویولن و ارکستر» را اجرا کرد. ارسلان کامکار و حبیب جدیری در این بخش به عنوان سولیست، ارکستر را همراهی می‌کردند.

در بخش دوم، ارکستر سمفونیک تهران به رهبری نصیر حیدریان روی صحنه رفت و به اجرای سمفونی نهم دورژاک پرداخت. نوازنده‌های ارکستر این سمفونی را در چهار موومان اجرا کردند.

ارسلان کامکار کنسرت مایستر، مازیار ظهیرالدینی کنسرت مایستر دوم، رضا عالمی نفر اول ویولن دو، سهراب برهمندی آلتو، داود منادی ویولن سل، پورنگ پورشیرازی کنترباس، شهرام رکوعی فلوت، حسین تاجیک ابوا، حسین پور معین کلارینت، امیرحسین محمدیان فاگوت، علی ضرابی ترومپت، فرهاد شیخی هورن، بابک میردادیان توبا، محمود منتظم صدیقی تیمپانی و دیگر اعضای ارکستر در این بخش به هنرنمایی پرادختند. پنج نوازنده چینی شامل سه نوازنده ویولن یک، یک نوازنده ویولن دو و یک نوازنده ترومپت در این بخش حضور داشتند.

سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران، رایزن فرهنگی سفارت ایران در شانگهای، مسئولان هنری و رسانه های کشور چین این کنسرت را از نزدیک تماشا کردند.

در پایان اجرا فرهاد فخرالدینی و نصیر حیدریان با حضور روی صحنه مورد تقدیر مسئولان هنری کشور چین و تشویق تماشاگران قرار گرفتند.

ارکستر سمفونیک تهران در حالی به فستیوال شانگهای رفته که هیچ کدام از رسانه‌های داخلی نماینده‌ای در کنار ارکستر ندارند و مسئولان ارکستر از هیچ رسانه‌ای برای رفتن به شانگهای و پوشش خبری این رویداد دعوت نکرده‌اند. گزارش فوق نیز از سوی روابط عمومی و امور بین الملل ارکسترها ارسال شده که این واحد برای نخستین بار است که وجود خارجی خود را عیان می‌کند.