این شبکه خبری از این سریال به عنوان تولیدی یاد می کند که تابوها و معیارهای رسانه های ملی را برهم زده است.
 
سرویس بین الملل خرداد: این شبکه خبری می نویسد:"شهرزاد" محبوبیت زیادی پیدا کرده است. داستان سریال درباره دوران شاه است اما در مقابل این هراس نیز نیز ایجاد کرده است که ممکن است بار دیگر فشارها و محدودیت ها بر روی تولیدات هنری افزایش یابد.
 
شادی کردن و تنبور نوازی یک زن چیزهایی هستند که در سریال های تولیدی تلویزیون دولتی دیده نمی شوند. این ها با توجه به معیارهای سخت گیرانه صدا و سیما ممنوع هستند. با این حال در خارج از آن سازمان محدودیت ها به مدد نوع مواجهه وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی در حال کاهش هستند.
 
در حال حاضر خطوط قرمز ترسیم شده از سوی رسانه های دولتی به کمک همین سریال ها در حال تغییر هستند. موضوع شهرزاد نیز برای مخاطب جذاب است.
 
شهرزاد دانشجوی پزشکی است او در دیدار با فرهاد یک روزنامه نگار در تهران در اوایل دهه 50 میلادی دلباخته اش می شود. این عشق دو طرفه است. اما وقایع تاریخی کشور در آن زمان نشان می دهد که شادی یک عشق زیبا پایدار نیست. در این سریال یک سری تابوها در هم شکسته شده اند از جمله آواز زنان تا نواختن آلات موسیقی و مهمانی با حضور مردان در تهران قدیم یا نشان دادن تصویر مشروبات الکلی و یا کاباره های دوران پیش از انقلاب در ایران.همین موضوع این سریال و فضای آن را برای مردم باور پذیر کرده است".