کانال ماهوارهای جدید «فقط مخصوص ایرانیها»
تنها راه مقابله با کانال جدید جاسوسی و نفوذ در ایران توجه و مراقبت شهروندان ایرانی است که حریم خصوصی خود را در اختیار چنین پروژه زیرکانهای قرار ندهند.
به گزارش پارس به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،در فضای پسابرجامی با همکاری آمریکا و انگلیس پروژه جدیدی برای جاسوسی و نفوذ در ایران آغاز شد. پروژهای که از لسآنجلس هدایت میشود و در لندن تبلیغ میشود.
یک سازمان به ظاهر غیرانتفاعی با نام «پیشتازان اینترنت آزاد» از لسآنجلس آمریکا برای مردم ایران کانال ماهوارهای جدیدی راهاندازی کرده تا از طریق آن وارد حریم خانوادههای ایرانی و سیستمهای رایانهای ایرانیان شود.
کانال توشه چیست؟
این کانال ماهوارهای قرار است به بهانههای آموزشی و تفریحی و... ویدئوهایی با محتوای جذاب روی شبکه خود قرار دهد.
"مهدی یحیی نژاد" بنیانگذار این طرح از آمریکا میگوید: «توشه یک بستر جدید توزیع محتوای اینترنتی و دیجیتالی است.»
وی از کاربران میخواهد برنامههای این شبکه را ضبط کنند و با استفاده از USB یا کابلهای ارتباطی به سیستمهای رایانهای منزل یا لپ تاپهای خود منتقل کنند.
این گفتهها را به دقت بخوانید: «کاربران ما تنها لازم است به کانال توشه بروند، ویدئوها را ضبط کنند و آن را به لپ تاپ خود منتقل کنند و تمام آن فایلهایی را که ما برایشان فرستادیم و در آن ویدئو مخفی شدهاند، باز کنند.»
در واقع کاربران ایرانی با این اقدام به راحتی تمام اطلاعات شخصی و کاری خود را در اختیار افرادی در لسآنجلس قرار دادهاند.
مدیر این پروژه در ادامه سخنانش از قابلیت بالای این شبکه سخن گفته است: «ما قادر هستیم در حد یک گیگابایت را در یک ساعت برایشان بفرستیم. ما آنقدر ظرفیت داریم که هر چه دستمان بیاید که به کاربر ایرانی مربوط باشد برایشان میفرستیم.»
مدیران آمریکایی این پروژه حتی برای پارزیت هم فکرهایی کردهاند تا مشکلی برای ورود به حریم خانوادههای ایرانی پیش نیاید.
پشت پرده «توشه» کیست؟
نکته مهمی که در این میان وجود دارد آن است که "مهدی یحیی نژاد" تأکید کرد که "این تکنولوژی برای اولین بار در دنیا فقط برای ایران ارائه میشود."
در ظاهر این کانال جدید با نام یک سازمان غیرانتفاعی با عنوان "پیشتازان اینترنت آزاد" و فردی به نام "یحیی نژاد" معرفی شده اما در واقع با توجه به برنامهریزی گسترده، نوع پروژه ارائه شده و نیاز مالی چنین برنامهای نمیتوان نام سازمان جاسوسی آمریکا (CIA) را مطرح نکرد. به خصوص زمانی که شبکه انگلیسی بی بی سی فارسی (BBC PERSIAN) به تبلیغ آن میپردازد.
شبکه انگلیسی فارسیزبان چند دقیقه از برنامههایش را به معرفی این کانال ماهوارهای اختصاص داد و با عبارتهای گوناگون تلاش کرد که آن را کانالی مفید برای ایرانیها معرفی کند.
عبارتهایی مانند "آزادی اطلاعات"، "تکنولوژی آزاد"، "پروژه آموزشی"، "سازمان غیرانتفاعی"، "اینترنت آزاد"، "ویدئوهای آموزشی و سرگرمی" و... نباید ما را از پشت پرده چنین طرحهایی غافل کند.
کانالی که از لسآنجلس هدایت میشود بدون آنکه منبع مالیاش را مشخص کند، در معرفی خود آورده که ایرانیان میتوانند "بدون هزینه و به صورت رایگان" به انواع مطالب اینترنتی دسترسی داشته باشند.
اگر بخواهیم واقع بین باشیم نباید باور کنیم که دولتمردان آمریکایی که روزگاری نه چندان دور انواع تحریمها علیه کشورمان وضع کردند و واردات مواد غذایی و دارویی به ایران را ممنوع کرده بودند امروز قصد محبت دارند و بدون نیت سوء میخواهند آموزش و تکنولوژی و سرگرمی به ایران منتقل کنند.
نباید انتظار داشت که سازمان جاسوسی آمریکا که جاسوسی از شهروندان آمریکایی و مقامات کشورهای دوست خود را در کارنامه دارد از کنار جاسوسی و نفوذ از شهروندان ایرانی بگذرد.
تنها راه مقابله با چنین پروژههایی برای نفوذ و جاسوسی، مراقب و دقت شهروندان و کاربران ایرانی شبکههای اینترنتی و ماهوارهای است.
ارسال نظر