آمار استفاده تهرانیها از شبکههای اجتماعی
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: 53 درصد جمعیت تهران بیش از نیمساعت در روز با فضای مجازی سروکار دارند و ما باید برای آنها تولید محتوا کرده تا بچههایمان در محیطی مذهبی و ملی رشد کنند.
به گزارش پارس به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،سید ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی در مراسم افتتاحیه سومین نمایشگاه رسانههای دیجیتال انقلاب اسلامی، فضای مجازی را فضای حقیقی خواند و گفت: من معتقدم که فضای مجازی، مَجاز نیست و با قدرتی بیش از فضای حقیقی ادامه حیات میدهد.
وی ادامه داد: در این فضا واژههای دیپلماسی نرم، جنگ نرم و... زاییده شده و چنانچه مشاهده میکنیم در حوزههای مختلف کارکردهای سریعی نیز دارد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی تأکید کرد: بهعنوان جبهه طرفداران انقلاب اسلامی باید به بحث قدرت در فضای مجازی توجه کنیم و پیرامون دو نکته، یعنی قدرت حداقلی یا حداکثری فعالیت کنیم.
فیروزآبادی با اشاره به صدای رسای انقلاب اسلامی در ابتدای انقلاب گفت: آنقدر این صدا رسا بود که دشمن 10 فرستنده 500 کیلوواتی که ما خریداری کرده بودیم را به عراق داد تا بهازای هر رادیویی که ما داشتیم، دهها سیگنال و رادیو پخش کند.
وی تأکید کرد: باید با حضور فعال، فضا را بهمانند همان ابتدای انقلاب کنیم تا صدای انقلابمان بلند شود.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با ابراز تأسف از ورود دیرهنگام به فضای مجازی، گفت: در این فضا تنها هستیم؛ چراکه دیر و انفعالی شروع کردیم، بیشتر پیرو و واردکننده بودیم و حتی وقتی تحت فشار قرار گرفتیم، راه عقلانی دیگری بهجز فیلترینگ به ذهنمان نرسید.
فیروزآبادی در مورد فعالیت شبکههای اجتماعی یادآور شد: در جمع شما نمیخواهم از توطئهها بگویم، بلکه تنها به بازار اقتصادی بزرگی که شبکههای اجتماعی برای دشمن فراهم کرده، اشاره میکنم.
وی بازار ایران را در عرصه شبکههای اجتماعی یک گذار 5 هزار میلیاردی خواند و گفت: در ایران اکنون هزینه تبلیغات در رسانههای جمعی زیر 1500 میلیارد تومان است؛ به عقیده من تلگرام بزرگترین مضراتی که دارد، ذائقهشناسی دشمن از مردم ما است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی خاطرنشان کرد: وقتی مردم اپلیکیشهای مختلف را دانلود میکنند، دشمن در کنار اینکه بدون اجازه ترافیک تهران را رصد میکند، ذائقه آنها را نیز متوجه میشود.
فیروزآبادی افزود: در سال حدود 10 تا 12 میلیارد تومان درآمد اپراتورها میشود. فعالان فضای مجازی این اپراتورها را به پایپ تشبیه میکنند و میگویند هرچقدر که پول اپراتور بشود، همانمقدار باید از طریق شبکههای مجازی و تبادل محتوا بهدست بیاید.
وی با بیان اینکه دشمن به دنبال بهدست آوردن این فضای 16 هزار میلیاردی است، گفت: ما نباید بگذاریم تبلیغات ما توسط گوگل و تلگرام انجام شود و ما باید تولید محتوای داخلی داشته باشیم.
دبیر شورای عالی فضای مجازی به آخرین آمار گرفتهشده از میزان مصرف مردم تهران از فضای مجازی، گفت: 53 درصد جمعیت تهران بیش از نیمساعت در روز با فضای مجازی سروکار دارند و ما باید برای آنها تولید محتوا کرده تا بچههایمان در محیطی مذهبی و ملی رشد کنند.
فیروزآبادی با تأکید بر اینکه قدرت سایبری امروزه در دفاع نقش مهمی ایفا میکند، گفت: در آسیبشناسی فضای مجازی بهعنوان یک خواسته فراگیر، افزایش سواد رسانهای را داریم و شاخصه قدرت ملی ما در فضای مجازی همین سواد فضای مجازی بهشمار میرود.
وی با انتقاد از میزان تعرفهها در کشور و نامناسب خواندن آنها، گفت: نمیخواهیم این موضوعات رسانهای شود، اما با وزارت ارتباطات در حال بررسی هستیم تا شبکهای ایجاد کنیم که بهطور مثال نتفلیکس هر وقت اراده کرد، نتواند به آن وارد شود.
دبیر شورای عالی فضای مجازی بازار بازیهای رایانهای را، بازاری 80 میلیاردی عنوان کرد و گفت: سهم ایران 870 میلیون دلار است، در حوزه تصویر نیز ترافیک ما و کشورهای عربی بسیار کمتر از کشورهای غربی است که اکنون تصویر، 80 درصد ترافیک آنها را تشکیل میدهد.
فیروزآبادی با اشاره به اینکه شبکهای مانند نتفلیکس دارای 100 هزار فیلم است، گفت: ما دچار عقبافتادگی هستیم و بعد از اینکه کارهای زیرساختی را انجام دادیم، باید آنقدر محتوا تولید کرده باشیم که تفاوتی میان ما و نتفلیکس نباشد.
وی ادامه داد: اکنون ما 4 هزار فیلم داریم و در شرایط فعلی اگر صداوسیمای ما و نتفلیکس بخواهند همزمان برنامه ارائه کنند، تفاوتی میان آنها وجود ندارد.
ارسال نظر