«تنهایی لیلا» قاپ مخاطب را دزدید
این روزها هم لطیفی بار دیگر شانس خود را در مدیوم تلویزیون آزموده و دست بر قضا تا به امروز مانند دفعات گذشته موفق از بوته آزمایش بیرون آمده است. هرچند لطیفی، کارگردانی خود را از سینما و با فیلم «سرعت در ساعت 75» کلید زد اما غالب مردم لطیفی را با سریال کت جادوییاش شناختند.
به گزارش پارس، نام «محمدحسین لطیفی» ما را به یاد سریالهایی میاندازد که هر کدامشان خاطرات روزگاری از زندگیمان را در ذهن ما به ثبت رسانده است؛ از «کت جادویی» گرفته تا سریال «وفا».
این روزها هم لطیفی بار دیگر شانس خود را در مدیوم تلویزیون آزموده و دست بر قضا تا به امروز مانند دفعات گذشته موفق از بوته آزمایش بیرون آمده است. هرچند لطیفی، کارگردانی خود را از سینما و با فیلم «سرعت در ساعت 75» کلید زد اما غالب مردم لطیفی را با سریال کت جادوییاش شناختند. سریالی که در سال 77 به آنتن شبکه سوم سیما رفت و با محوریت فانتزیاش، توانست قاپ مخاطبان آن روزهای تلویزیون را بدزدد. دو سال بعد لطیفی بار دیگر با سریال جدیدی به آنتن شبکه سوم سیما بازگشت؛
«همسایهها» با تم مخاطبپسند و بازیگران محبوبش توانست با اقبال مردم روبهرو شود و مسیر را برای موفقیتهای بعدی لطیفی بگشاید. از سال 79 به بعد لطیفی با سریالهایی مانند «سفر سبز» و «فرار بزرگ» بار دیگر در رسانه ملی هنرنمایی کرد، اما هیچ کدام از سریالهایش نتوانستند به اندازه «وفا» نام لطیفی را بر سر زبانها بیندازد. سریال وفا راوی عشق ژوبین جوان یهودی به وفا دختر مسلمان بود به دلیل همزمانیاش با ایام نوروز و داستان پرکشش توانسته بود با اقبال دور از انتظاری از سوی مخاطبان روبهرو شود. «صاحبدلان» و «نردبام آسمان» دیگر سریالهای لطیفی پیش از پروژه «دودکش» بودند؛
سریالی که در آنتن رمضانی سال 82 جای گرفت و نهتنها در روزهای رمضان سال 92 که در دورههای بازپخشش هم همواره با مخاطبان گستردهای روبهرو شد تا به آنجایی که این روزها شبکه پنج سیما برای آنتن خالی مانده خود بازپخش این سریال را انتخاب کرد تا از نظر تعداد مخاطبان شبانه خود مطمئن باشد. از شنبه هفته گذشته لطیفی با سریالی دیگر بار دیگر به شبکه سوم سیما بازگشته است؛ «تنهایی لیلا» که به گفته خودش برگرفته از زندگی میرداماد است.
سریال داستان محمد را روایت میکند که پس از زلزلهای که در آن همه خانوادهاش را از دست داده، متولی امامزادهای شده است. ورود لیلا به زندگی محمد او را در مرحله امتحان ایمان و پاکدامنی قرار میدهد و ردپای عشقی را در زندگی او به یادگار میگذارد، سریال اما از پایان داستان آغاز میشود، محمد از دنیا رفته است و لیلا تنها از او فرزندی را به یادگار دارد.
بازی خوب بهروز شعیبی و لیلا زارع در کنار ریتم و ضرباهنگ مناسب سریال باعث شده است مخاطبان شبانگاهی شبکه سوم سیما با داستان تنهایی لیلا همذاتپنداری کنند و سریال بتواند در طول مدت کمی، مخاطبان متعددی را به خود اختصاص دهد. باید منتظر ماند و دید که «تنهایی لیلا» میتواند ادامهدهنده روند مخاطبپسندی سریالهای لطیفی باشد؟
ارسال نظر