به گزارش پارس به نقل از ایرنا، بابک دربیکی شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران زنجان افزود: موضوع کپی کردن اخبار از 2 منظر مالیکت معنوی و تخلف در کپی برداری از خبر قابل پیگیری است.

وی یادآور شد: هم اکنون معاونت حقوقی این وزارتخانه مقدمات لایحه ای را در دست تدوین دارد که در صورت تایید برای تصویب به هیات دولت ارایه می کند.

دربیکی اظهار کرد: در صورتی که این لایحه در هیات دولت تصویب شود برای بررسی و تصویب به مجلس شورای اسلامی ارایه می شود.

رییس روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از سوی دیگر به حتم مدیران و مسوولان هر رسانه از تخلفی که در آن در زمینه کپی برداری از اخبار سایر رسانه ها اتفاق می افتد مطلع هستند، لذا تصویب و حتی اجرای 100 قانون نیز برای این افراد نمی تواند موثر باشد.

وی به اجرای طرح پایش برای بیمه خبرنگاران در این وزارتخانه اشاره و خاطر نشان کرد: بسیاری از افرادی که با عنوان خبرنگار بیمه شده بودند یا در سایر حوزه های فرهنگ و هنر بیمه بودند و یا خبرنگار محسوب نمی شدند پایشی در این موضوع انجام شد.

دربیکی ادامه داد: این پایش تا پایان مرداد امسال به اتمام می رسد و به حتم تا سال آینده هیچ خبرنگار بیمه نشده ای در کشور وجود نخواهد داشت.

رییس روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آن دسته از خبرنگارانی که به صورت آزاد فعالیت می کنند نیز در صورت ثبت اطلاعات خود در سامانه این وزارتخانه، می توانند از خدمات تشویقی و بیمه ای خبرنگاران استفاده کنند.

وی افزود: از سال آینده تمام بسته های تشویقی این وزارتخانه به خبرنگاران، به افرادی تعلق می گیرد که تحت پوشش سامانه و بیمه خبرنگاری باشند.

دربیکی یادآور شد: بیمه کردن خبرنگاران وظیفه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست و رسانه ها باید اقدام به بیمه کردن افراد زیر پوشش خود کنند.

رییس روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به برنامه آموزشی این وزارتخانه برای خبرنگاران اشاره کرد و گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، این آموزش ها امسال در قالب هفت منطقه به خبرنگاران استان ها ارایه می شود.