به گزارش پارس به نقل از فارس، حجت‌الاسلام ابوالحسن معنوی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به آیه «فقالوا ابنوا علیهم بنیانا ربهم اعلم بهم قال الذین غلبوا علی امرهم لنتخذن علیهم مسجدا» اظهار کرد: وقتی از کار اصحاب کهف با خبر شدند عده‌ای گفتند غار را بپوشانیم تا کسی از آنها خبردار نشود و عده‌ای که این کار را عظیم دانستند گفتند مسجدی را در محل قبورشان و این غار بنا می‌کنیم تا همه به این عظمت پی ببرند.

وی تصریح کرد: مسئله تکریم مومنین و صالحین از آدابی است که هم در زمان حیاتشان وهم مماتشان لازم است و دلیلی وجود ندارد که بعد از حیاتشان از تکریم و تعظیمشان غفلت کنیم.

مسئول مؤسسه دارالزهرا (س) بیان کرد: این مسئله ریشه‌ای قرآنی دارد که در سیره پیامبران و پیامبر اکرم(ص) هم مشهود است.

وی عنوان کرد: «سمهودی» از علمای بزرگ اهل سنت در کتاب وفاء الوفاء ارابن شبهه از عبدالله بن عزیز بن عمران از محمد بن علی بن ابیطالب (ع) نقل می‌کند هنگامی که فاطمه بنت اسد وفات کرد پیامبراکرم (ص) امر فرمودند که قبر او را در موضعی از مسجدی که امروزه به قبر فاطمه نام دارد دفن کنید که این خود نشان دهنده تکریم قبور است.

مسئول مؤسسه دارالزهرا (س) ادامه داد: هشتم شوال سالروز تخریب ائمه بقیع به دست منحرفین وهابیت است، کسانی که ادعای تبعیت از صحابه و سلف را دارند ولی کوچکترین سیره‌ای از آنان را عمل نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه در تاریخ گفته نشده است که هیچ یک از مقابر به دستور صحابه تخریب شده است، تصریح کرد: مقابر بزرگان و پیامبران در بیت‌المقدس تخریب نشد و قبل از روی کار آمدن وهابیت شاهد این گونه اعمال نبودیم و حتی صحابه‌ای که مورد قبول وهابیت هستند خود در تکریم و ترفیع مقابر همت داشتند.

معنوی ادامه داد: عمربن خطاب نخستین کسی بود که دیوار مقابل مرقد پیامبر را بنا کرد و عایشه دیوار دومی را بنا کرد و بعد از آن عبدالله بن زبیر روی مقبره پیامبر بنایی ساخت و عمر بن عبدالعزیز ساختمان را تعمیر کرد و همچنین ولید مسجد را توسعه داد و عمر بن عبدالعزیز سنگ‌هایی سفید را در مقبره نصب کرد.

وی با اشاره به تکریم قبر نبی مکرم اسلام در زمان «المقتفی» گفت: در آن زمان اطراف مقبره پیامبر از چوب صندل و آبنوس پنجره‌های مشبکی ساخته شد که اگر بنا به مشرک بودن است آیا باید همه اینان مشرک بودند و وهابیون از مشرکان تبعیت می‌کنند.

مسئول موسسه دارالزهرا (س) همچنین به فتوای تخریب قبور را توسط ابن قیم شاگرد ابن تیمیه در کتاب زاد المعاد فی هدی خیر العباد اشاره و بیان کرد: در این حکم آمده واجب است خراب کردن مشاهدی که روی قبرها ساخته شده که آنها را مانند «بت» و «طاغوت» عبادت و پرستش می‌کنند و جایز نیست باقی گذاردن این مشاهد حتی یک روز و واجب است بر امام مسلمین که این مقابر را خراب کند و اموال و اثاث و زمین‌های آنان را در مصالح مسلمین خرج کنند.

وی با بیان اینکه چنین فتوایی مستند به آیه قرآن نیست گفت: هدف اصلی وهابیت جدا کردن مردم از امامت و دور کردن مردم از سعادت است و امروزه وهابیت منحوس به دنبال تخریب قرآن، تخریب دین، تخریب پیامبر و تخریب سعادت است.

معنوی خاطرنشان کرد: تخریب قبور مظلوم بقیع محبت شیعیان را به آن ذوات مقدسه افزون کرده و به تعبیر امام معصوم (ع) که فرمود «قبورنا فی قلوب محبینا» به این معنی که قلوب ما حرم اهل بیت پیامبر (ص) است.