ابراز تاسف میرباقری برای اتفاقات رستاخیز
کارگردان سریالهای «امام علی» و مختارنامه» در مراسم رونمایی از سریال جدید خود در خصوص توقف اکران فیلم سینمایی «رستاخیز» گفت:برای تولید چنین آثاری قبل از ساخت باید رایزنی کنند و اثر بلاتکلیف نباشد، زیر پایش محکم باشد و بعد به این باور برسیم. من فکر میکنم چهره ائمه را میتوان نشان داد بدون مخدوش کردن باورها ملزومات خود را مطالبه و باید کار را طوری دید که شکل مطلوبی داشته باشد.
به گزارش پارس به نقل از فارس، مراسم رونمایی از مینی سریال «دندون طلا» با حضور داوود میرباقری، مهدی فخیم زاده، حامد بهداد، محمدرضا آذرنگ، مهران برومند و ستاره اسکندری برگزار شد.
در بخشی از این مراسم داود میرباقری در پاسخ به خبرنگار فارس مبنی براینکه به نظر شما که با ممیزی تصویر حضرت عباس (ع) در سریال «مختارنامه» مواجه شدید چرا چنین اتفاقهایی برای آثار مذهبی نظیر «رستاخیز» نیز میافتد و علیرغم صحبتها و رایزنیهای قبلی مبنی بر تصویر چهره ائمه هنگام نمایش و اکران این آثار با مشکل مواجه میشوند، گفت: اتفاقی که برای «رستاخیز» افتاد مایه تأسف است اگر ما به ارتباط مستقیم و نشان دادن صورت ائمه فکر میکردیم قبلاً تصمیم دیگری میگرفتیم در سریال مختارنامه نیز مسئله ائمه در حاشیه وقایع بود و مشکلات خاصی در مسئله تصویر کردن ائمه نداشت اما در مسیر تولید آقای ضرغامی علاقه داشتند که بخشهایی در کربلا را در کار قرار دهیم و اول باید بپذیریم که این بخشها چه اثر حمایتی میتوانند داشته باشند و ما فکر میکردیم مشکلات کمتر باشد چون با نظر مدیر ارشد سازمان همراه بود اما در ادامه دیدیم که بخشهایی پخش شد و بخشهایی تعیینکنندهای نیز پخش نشد.
وی افزود: برای تولید چنین آثاری قبل از ساخت باید رایزنی کنند و اثر بلاتکلیف نباشد، زیر پایش محکم باشد و بعد به این باور برسیم. من فکر میکنم چهره ائمه را میتوان نشان داد بدون مخدوش کردن باورها ملزومات خود را مطالبه و باید کار را طوری دید که شکل مطلوبی داشته باشد. در مقطعی به من گفتند سریال حضرت خدیجه را بسازم اما وقتی من تحقیق و پژوهش کردم دیدم که نمیشود و جو غالب را در این مسیر دیدم که در پخش به مشکل میخوریم. این همه زحمت و نیرو مورد استفاده قرار میگیرد و در نهایت در حوزه مبهمی با این مشکلات مواجه شدیم.
این کارگردان سینما و تلویزیون ادامه داد:متأسفانه ما قانون متمرکزی نداریم که به ما بگوید خط قرمزها کدام است تأثیرش هم خیلی مخرب است و با توجه به مشکل رستاخیز این همه انرژی و وقت معلوم نیست به ثمر برسد یا نرسد و این موضوع انگیزه فیلمسازان را کم و کمتر میکند. به نظرم باید قبل از تولید بررسی کرد و با شرایطی به سراغ تولید رفت که بدانید میتوان آن را ترویج و عرضه کرد.
کارگردان سریال تاریخی امام علی (ع) عنوان داشت: بیشترین تأثیری که میتوانید برای خود و عوامل داشته باشید این است که نمیتوانید بهره کافی و لازم را ببرید و از اول باید این مشکلات را حل کرده و بعد اقدام به تولید کرد.
میرباقری در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار فارس مبنی براینکه شما در سریال «سلمان فارسی» نیز قطعاً با بخشهایی از زندگی پیامبر مواجه خواهید بود برای این مقاطع و تصویر چهره ایشان چه تصمیمی گرفتهاید، نیز توضیح داد: خوشبختانه سریال سلمان طوری طراحی شده که من خیلی با این موضوع مواجه نیستم و با صرفنظر از نمایش چهره حضرت رسول قصه را جلو میبریم. من در مجموعه امام علی هم ایشان را در قالب لانگشات تصویر کردم و خودم به لحاظ اعتقاد و باور، باور دارم که امکان نمایش این چهرهها وجود دارد و مخالفت و ابهاماتی که در این حوزه وجود دارد حداقل تأثیرش این است که اگر کسی هم بخواهد کار مذهبی بسازد دست و دلش بلرزد.
براساس این گزارش،مهدی فخیمزاده، حامد بهداد، باران کوثری،حمیدرضا آذرنگ، ستاره اسکندری، حسن پورشیرازی، سیروس گرجستانی، محسن قاضی مرادی و علی فتحعلی هم از دیگر بازیگران این مجموعه هستند که البته به زودی بازیگران دیگری هم به گروه اضافه خواهند شد.
در خلاصه داستان «دندون طلا» آمده است:نیر دختری مهاجر با پدری علیل ساکن حلبی آبادهای حاشیه شهر تهران و مشغول دوره گردی و دست فروشی است. او با پاسبانی به جرم سعد معبر کردن درگیر شده و پا به فرار می گذارد و به قهوه خانه ای پناه که پاتوق عده ای از لات و لوت های شهر است، صاحب قهوه خانه شخصی است به نام قنبر دیزل (ملقب به «دندون طلا» ) به نیر پناه میدهد. قنبر از شجاعت و پاکدامنی و زحمت کشی نیر خوشش می آید و نیر نیز از جوانمردی و حق طلبی او. این آشنایی منجر به عشقی آتشین شده که فرجامش بارداری نیر است. قهوهچی بعد از آنی که عشقش فروکش کرده است پشیمان شده و منکر بچه می شود… نیر وقتی با طینت ناپاک قنبر مواجه می شود تصمیم هولناکی می گیرد. او قصد دارد به کمک بچه ای که در شکم دارد از قهوه چی انتقام بگیرد.
ارسال نظر