به گزارش پارس به نقل از  مهر، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در دومین همایش عمران شهری و بیست و دومین نشست معاونان فنی و عمران کلانشهرها با بیان اینکه شهری که به مسائل روحی و روانی و فرهنگی خود توجهی نداشته باشد، هر چقدر در حوزه عمرانی پیشرفت کند، به جایی نمی‌رسد، گفت: هزینه‌کرد دقیق در مسائل عمرانی و در نظر گرفتن پایداری و مقاومت پروژه‌ها باید از اولویت‌های پروژه‌های عمرانی باشند.

وی با اشاره به بودجه ۲ هزار میلیاردی مترو تصریح کرد: اگر این بودجه درست و منطقی هزینه شود و پروژه‌ها با یک طراحی خوب و دقیق دنبال شود، شاهد توسعه حمل‌ونقل عمومی خواهیم بود. در غیر این صورت ۲ هزار تومان یا ۲ هزار میلیارد تومان فرقی ندارد و هیچ اتفاقی با یک مدیریت نادرست در شهر نمی‌افتد.

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به لزوم توجه به نگهداری پروژه‌ها اظهار کرد: نگهداری درست و دقیق سبب پایداری و ماندگاری پروژه‌ها می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در دنیا به ساختمان‌های قدیمی خود می‌بالند، تصریح کرد: در تهران وقتی یک ساختمان به سن ۱۵ سال می‌رسد، تخریب و نوسازی می‌شود، اما در دنیا این‌گونه نیست. به طور مثال سفارت ایران در شهر وین ۱۷۰ سال قدمت دارد و در این شهر تنها در یک بخش خاص آسمان‌خراش‌های خود را احداث کرده‌اند، نکته‌ای که من نیز تاکید دارم در تهران باید در خصوص بلندمرتبه‌سازی رعایت شود.

چمران با انتقاد از جدول‌سازی در پایتخت، اظهار داشت: در بودجه امسال، جدول‌سازی را حذف کرده‌ایم زیرا مشخص نیست چرا این جداول بالاتر از سطح زمین ایجاد شده‌اند و مانع ورود آبهای سطحی به جوی‌های خیابان‌ها می‌شوند.

وی همچنین با طرح این پرسش که چرا در زمان بارندگی، آب‌های سطحی روی خیابان‌ها می‌ماند، گفت: مگر شیب این خیابان‌ها پیش‌بینی نشده است، چرا باید در اتوبان مدرس آب بایستد.

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به کاشی‌کاری‌هایی که زیر پل‌های بتنی در بزرگراه‌ها انجام می‌شود، گفت: چرا باید این‌گونه شهر را زیبا کنیم. چه کسی را می‌خواهیم گول بزنیم و در روی بتن کاشی‌کاری‌ انجام می‌شود، این ریزه‌کاری‌ها و جزئیات باید در پروژه‌های عمرانی لحاظ شود.

چمران با انتقاد از ساخت و سازهای مجلس گفت: مجلس شورای اسلامی با نمای شیشه‌ای و کامپوزیت در حال احداث ساختمانی ۱۵ طبقه است که هیچ نسبتی با فضاهای ایرانی اسلامی ندارد. این اتفاق در ساختمان‌های شهرداری نیز صدق می‌کند همچنین در ساختمان‌های اداری برخی استانها از جمله مشهد و کرمانشاه نیز هیچ‌گونه رعایت معماری ایرانی اسلامی نشده است.