سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران:
جریمه قطع درخت از 500 هزار تومان تا 180 میلیون تومان/ تاورکرینها شناسنامهدار میشوند
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت: پیشنهاد داده شد که جریمه قطع هر درخت از حداقل 500 هزار تومان تا حداکثر 180 میلیون تومان باشد.
به گزارش پارس نیوز، رضا تقیپور پس از اتمام دویست و یکمین جلسه غیرعلنی شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره دستورات این جلسه اظهار داشت: بررسی اعتراض فرمانداری تهران به مصوبه شورای اسلامی شهر تهران مبنی بر شرکتها و سازمانهای شهرداری و همینطور خانه شهریاران جوان مورد بررسی اعضا قرار گرفت.
وی ادامه داد: با توجه به مصوبه شورای شهر در سال 89 خانه شهریاران جوان با سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران ادغام میشود بنابراین شورای شهر مصوبه قبلی خود درباره خانه شهریاران جوان اجرایی میکند.
تقیپور بیان داشت: در بررسی وضعیت خانه شهریاران جوان تمامی اعضای شورای شهر این بحث را داشتند که برای ساماندهی جوان و استفاده از ایدههای آنها ساختارهایی وجود داشته باشد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: در سال 89 شورای شهر مصوبهای داشت که خانه شهریاران جوان زیرنظر سازمان فرهنگی هنری فعالیت کنند که مصمم به اجرای این مصوبه هستیم.
وی درباره بررسی اصلاحیه اخذ عوارض حفظ و گسترش فضای سبز تهران اظهار داشت: قطع درختان غیرقانونی و بدون مجوز است و تنها در شرایطی که بررسیها نشان دهد باید نسبت به جابجایی آن درخت اقدام کرد.
تقی پور با اشاره به اینکه در دی ماه 93 جدول جرایم قطع درختان اصلاح شد، اظهار داشت: اصلاحیه صورت گرفته به حدی شدید بوده که مشوقهای لازم برای کاشت درخت وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: به هیچ دلیل نباید برای ساختوساز درختی قطع شود و این موضوع چندین بار تذکر داده شده است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت: کمترین جریمه برای قطع درختان 500 هزار تومان و حداکثر تا 180 میلیون تومان پیشنهاد شده است که هنوز به تصویب نرسیده است.
وی درباره قطع درختان باغ اراج اظهار داشت: سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تهران از صاحب این ملک شکایت کرده است و با توجه به اینکه عمداً درختهای این باغ قطع شده است در انتظار حکم قوه قضاییه هستیم.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: در صورتی که تعداد زیادی از درختان در یک باغ قطع شود به هیچ وجه مجوز ساختوساز در آن باغ داده نخواهد شد.
تقیپور درباره استفاده از بالابر (جرثقیل تاورکرین) اظهار داشت: این بالابرهایی که وارد کشور میشود اغلب دست دوم هستند و در ساختوسازهای بلندمرتبه استفاده میشوند لذا با توجه به حوادث اخیری که به وجود آمده این دستگاهها فاقد استانداردهای ایمنی هستند بنابراین طرح دو فوریتی در روز شنبه به صحن شورا میآید تا در این خصوص تصمیمگیری نهایی صورت بگیرد و سازمان نظام مهندسی نیز باید استانداردهای لازم استفاده از این تاورکرینها را به شورا اعلام کند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران یادآور شد: همه تاورکرینها در شهر تهران باید شناسنامه داشته باشند و دارای استانداردهای لازم نیز باشند و اگر تاورکرینی شرایط استاندارد را نداشته باشد باید با دیگر بالابرهای استاندارد جابهجا شوند.
تقیپور افزود: تعرفه سازمان فرهنگی و هنری نیز 20 درصد افزایش یافت.
ارسال نظر