پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- رئیس کمیسیون معماری شهر سازی شورای اسلامی شهر تهران گفت: حضور پررنگ شورای شهر و کمیسیون معماری شهرسازی اثرات زیادی بر کاهش ساخت و ساز های غیر مجاز داشته است.

محمد  سالاری در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی پارس گفت: خوشبختانه در  چند ماه  گذشته ما انصافا شاهد ساخت و سازهای غیر مجاز در ارتفاعات بالای 1800 یا غیر مجاز نبودیم .

رئیس کمیسیون معماری شهر سازی شورای اسلامی شهر تهران افزود: حتی تصمیماتی که بعضا در گذشته  در کمیسیون ماده پنج  مبنی بر ساخت چنین بناهایی  که  بیشتر هم از سوی تعاونی های سازمان های دولتی بود ،دیگر انجام نمی شود .

وی اظهار داشت: حضور پررنگ شورای شهر و کمیسیون معماری شهرسازی اثرات زیادی بر کاهش ساخت و ساز های غیر مجاز داشته است.

سالاری ادامه داد: مشکلی که در حال حاضر وجود دارد این است که در  مصوبات شوراهای معماری مناطق مغایر با طرح تفصیلی است.

وی اظهار داشت:  ما کار گروه نظارتی در کمیسیون معماری شهرسازی ایجاد کردیم و سعی می کنیم که اکثر مفاد شوراهای معماری مناطق 22 گانه  را احصا کنیم ، مغایرت های آنها را با طرح تفصیلی و مصوبات ملاک عمل شورا مطابقت بدهیم و این را به صورت دوره ای  هم برای شهردار تهران هم برای دستگاه های نظارتی و هم برای اعضا و ریاست شورا گزارش دهیم.

رئیس کمیسیون معماری شهرسازی بیان کرد: هر چند این پروسه و اقدامات   سبب کاهش چشمگیری در کاهش  مصوبات شورای معماری که مغایر با طرح تفصیلی هستند شده  ولی هنوز این اقدام کاملا متوقف نشده است.

وی افزود: گاهی می بینیم که بر خی از شهرداران مناطق در شوراهای معماری تصمیماتی که می گیرند مبنی بر اعطای اضافه طبقه و سطح اشغال  که مغایر با مفاد طرح تفصیلی است.
 
 سالاری بیان کرد: امیدواریم با نظارت اجتماعی که شکل گرفته که این نتیجه تلاش یکساله کار کارشناسی همه اعضای شورای شهر بوده شاهد این باشیم که با حمایت  این نظارت اجتماعی وتمامی اعضای  شورا این شوراهای معماری که ما احساس می کنیم که لزوما باید باشند و نباید حذف شوند در این شوراها باید  یک تصمیماتی گرفته شود که در جهت تسهیل گری برای حل مشکلات شهروندان در یک سریع مسائل جزئی باشد.

سالاری خاطر نشان کرد: شوراهای معماری نباید   تصمیماتی بگیرند  که وظیفه نهاد های فرادست مثل شورای عالی شهرسازی ،کمیسیون ماده 5 و شورای شهر است .