اما موضوعی که بعد از هربار بارش برای تهرانی ها تا سالیان پیش بوجود می آمد، آبگرفتگی معابر و خیابان های شهر بود که تنها پس از یک ساعت بارش حتی خفیف در فصول سرد سال بود.

این اتفاقات در حالی اتفاق می افتاد که به گفته مسئولان شهری تمام تلاش آنها براین بوده تا مجاری خروجی آب و فاضلاب های شهری برای دفع روان آب های شهری محیا و باز باشند.

زيان هاي مالي اين وضعيت اسفبار مشتمل بر اتلاف بنزين، تاخير كارمندان در رسيدن به اداره ها  و گرفتاري مراجعان به سازمان ها به دليل غيبت كاركنان در محل كار، جنگ اعصاب رانندگان و اثرات مخرب جسمي و رواني بر شهروندان از اثرات سواین اتفاق بوده اند.

اما امسال به نظر می رسد دستگاه هاي خدمات رسان به ويژه آب و فاضلاب شهري و شهرداري به موقع پيش بيني هاي لازم را انجام و براي جلوگيري از بروز اين مشکلات برنامه ريزي بلند مدت انجام داده اند.

بنا بر گزارشای اعلام شده هیچ مورد آبگرفتگی شدید و یا خاصی که منجر به گره ترافیکی و بروز مشکلات برای مردم شده باشد، وجود نداشته است.

البته شهروندان نیز باید توجه داشته باشند که در فصل پائیز بسیاری از مجاری انتقال آب های سطحی به دلیل ریزش برگ درختان و همینطور عدم رعایت شهروندان و ریختن زباله قابلیت خود را برای انتقال آب های جاری از دست می دهند.

آنچه مسلم است امروزه با گسترش شهرها و رشد آهنگ شهر نشینی همچنین افزایش مشکلات و معضلات ناشی از این فرآیند و اهمیت یافتن مدیریت یکپارچه و توسعه متوازن، همه جانبه و پایدار شهر، بحث بهسازی زیر ساخت های موجود شهری بیش از پیش قوت یافته است.