به گزارش پارس به نقل از تسنیم؛ روزنامه اقتصادی- سیاسی وال استریت ژورنال در یادداشتی به واکنش گروه های سیاسی داخلی کشورمان در قبال مذاکرات هسته ای با کشورهای ۱+۵ پرداخت. این نشریه مدعی شد از سرگیری مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای گروه ۱+۵ موجب ایجاد اختلاف نظر در بین گروه های سیاسی به خصوص در میان جریان های محافظه کار و تندرو شده است و اکنون آنها در برابر گزینه قبول درخواست های غرب در مقابل رفع تحریم ها قرار گرفته اند.

به نوشته این نشریه همزمان با تاکید رئیس جمهور جدید ایران و وزیر امورخارجه وی برای پایان دادن به موضوع هسته ای و بهبود روابط با غرب، گروه های رقیب و برخی جریان های تندرو واکنش متفاوتی دارند و برخی این اقدام دولت خود را تایید وبرخی دیگر آن را محکوم می کنند.

این نشریه همچنین به مباحث اخیر در کشورمان نسبت به شعار" مرگ بر آمریکا" پرداخته است و در این مورد نیز به برخی اظهارات موافق و مخالف نیز اشاره می کند. وال استریت ژورنال به اظهارات سرلشکر فیروزآبادی نیز اشاره کرد که اعلام کرده بود آمریکا باید قدر این فرصت را بداند، و شرایط اخیر فرصتی استثنایی برای پایان دادن به خصومت ها بین ایران و غرب است.

این نشریه همچنین به مواضع جریان های اصلاح طلب و میانه رو در کشورمان نسبت به موضوع هسته ای اشاره می کند که طرفدار مصالحه هسته ای با غرب هستند. به نوشته این نشریه، پس از انتخاب روحانی به ریاست جمهوری صدای مشابهی نیز در جبهه محافظه کاران تقویت شده است.

این نشریه آمریکایی با اشاره به مذاکرات ظریف و همتای آمریکایی خود جان کری در نیویورک و در ادامه گفتگوی تلفنی روسای جمهور دو کشور افزود مذاکرات هسته ای ایران و نمایندگان کشورهای ۱+۵ در ژنو هفته گذشته در فضایی مثبت به پایان رسید.

هیئت ایرانی اعلام کرده است محتوای مذاکرات ژنو قرار است محرمانه باقی بماند و دور بعدی این مذاکرات نیز سه هفته دیگر در ژنو ادامه پیدا کند. با این حال برخی رسانه های وابسته به اصلاح طلبان اعلام کرده اند جریان های تندرو درصدد تاثیر گذاری بر مذاکرات آتی هسته ای هستند و تلاش خواهند کرد این گفتگوها نتیجه بخش نباشد. در همین زمینه برخی گروه ها خواستار شفافیت در مذاکرات هسته ای و اعلام پیشنهادات ایران شدند.

وال استریت ژورنال در انتها افزود از سوی دیگر مذاکره کنندگان غربی نیز باید بر شکاکیت ها، به خصوص از سوی اسرائیل، غلبه کنند. به نوشته این نشریه در حالی که برخی گروه های تندرو داخل ایران برای دولت جدید در گفتگوهای هسته ای چالش ایجاد کرده اند، جریان اصلی محافظه کاران طرفدار رسیدن به توافقی هسته ای با غرب هستند.