یک مقام پیشین رژیم صهیونیستی:
ایرانیان در مذاکرات استادند
رییس پیشین دستگاه اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که نقش این رژیم در مذاکرات آتی ایران و جامعه بینالمللی جلوگیری از یک توافقنامه بد است که جایگاه ایران به عنوان یک کشور هستهیی را محکم کند.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، آموس یادلین، رییس پیشین دستگاه اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی روز دوشنبه با تکرار اتهامات غرب مبنی بر نظامی بودن برنامه هسته یی ایران از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم خواست که" رویکرد مثبتی" را اتخاذ کند که از گفت وگو و مذاکرات موثر به عنوان ابزاری که نسبت به یک اقدام نظامی برای حل موضوع هسته یی ایران ارجحیت دارد، استقبال می کند، ولی تاکید داشته باشد" مذاکره به نوبه خود هدف نیست، بلکه چارچوبی برای روندی است که هدف از آن خنثی کردن تهدید هسته یی نظامی ایران است" .
یادلین گفت که رژیم صهیونیستی باید روی" اصل توافقنامه و جزییات آن" تمرکز کند و افزود که جزییات از اهمیت بسیار بالایی برخوردارند.
رییس پیشین دستگاه اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی گفت: اگرچه مشخص است که ایرانیان همه شروط نخست وزیر (رژیم صهیونیستی) را نخواهند پذیرفت (تعلیق همه فعالیت های غنی سازی، خروج همه اورانیوم غنی شده از ایران، تعطیل کردن سایت غنی سازی زیرزمینی در فردو و راکتور آب سنگین اراک) لازم است تعریف کنیم که چه توافقنامه ای خطرات وضعیت موجود را به نفع قابل توجهی کاهش می دهد.
یادلین تاکید کرد که توافقی که احتمال آنچه وی رسیدن ایران به مرحله تسلیحات هسته یی خواند را کاهش می دهد ریسک کمتری نسبت به یک حمله نظامی دارد.
وی در ادامه ادعاهایش گفت: نخست وزیر باید تاکید کند که نظارت و شفافیت کافی نیست و تنها تا زمانی که توافقنامه اجرا می شود، به کار می آید. وظیفه ما این است که فرض کنیم این توافقنامه به صورت یکجانبه از جانب ایرانیان نقض می شود، درست مثل توافقنامه تعلیق برنامه هسته یی ایران که حسن روحانی در سال ۲۰۰۳ به عنوان مذاکره کننده اصلی ایران با کشورهای اروپایی به آن متعهد شد.
یادلین گفت که هرگونه توافقی باید شامل پروتکل الحاقی نیز باشد.
رییس پیشین دستگاه اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی با بیان اینکه" ایرانیان در مذاکرات استادند و باید با تیمی هم سطح خودشان مواجه شوند" مدعی شد که ایران با وجود میانه روی که در روزهای اخیر از خود نشان داده است، هنوز هیچ مصالحه ای نکرده است.
یادلین در بخشی دیگری از ادعاهایش مدعی شد که تنها دلیل اینکه ایران راضی به مصالحه شده است فشار تحریم ها است و به همین دلیل اقداماتی مانند لغو تحریم ها می تواند در آغاز مذاکرات مورد توافق قرار گیرند، ولی تنها باید زمانی اجرا شوند که ایران کاری را که باید انجام دهد و دامنه برنامه هسته یی اش را به نحو قابل توجهی کاهش دهد.
ارسال نظر