گزارش اشپیگل از جاسوسی آمریکا
آمریکا مشغول جاسوسی در سیستم اقتصادی جهان است.
به گزارش پارس به نقل از دنیای اقتصاد، مدارکی که ادوارد اسنودن، افشاگر آمریکایی در اختیار مجله آلمانی اشپیگل قرار داده است، نشان می دهد که آژانس امنیت ملی آمریکا به طور نامحسوس مبادلات بانکی بین المللی را هم کنترل می کند.
بر اساس آخرین اطلاعاتی که ادوارد اسنودن، پیمان کار پیشین آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) در اختیار مجله آلمانی اشپیگل قرار داده این آژانس مبادلات بانکی بین المللی و نقل و انتقالات انجام شده از طریق کارت های اعتباری را هم به دقت تحت نظارت و کنترل خود دارد.
به گزارش اشپیگل، آژانس امنیت ملی آمریکا علاوه بر تجسس در مبادلاتی که از طریق کمپانی های عظیمی نظیر « ویزا» انجام می شود، بانک داده های مالی عظیمی هم ایجاد کرده که جریان انتقال پول های بین المللی را در یک واحد ویژه در این سازمان اطلاعاتی ذخیره می کند. اسنادی که ادوارد اسنودن منتشر کرده نشان می دهد که تجسس مبادلات بانکی بین المللی توسط واحد مخصوصی به نام Follow the Money (با نام اختصاری FTM) انجام می شود.
اطلاعات به دست آمده از جریان انتقال پول های بین المللی در بانک داده های این واحد موسوم به « ترک فین» (Tracfin) ذخیره می شود. تا سال ۲۰۱۱ این بانک داده ها بیش از ۱۸۰ میلیون مورد از مبادلات بین المللی را ذخیره کرده بود.
اسناد دیگری هم که مربوط به سال ۲۰۱۰ است، نشان می دهد آژانس امنیت ملی آمریکا به طور گسترده ای روی مبادلات بانکی مشتریان کمپانی های بزرگی نظیر ویزا تجسس می کند هدف اصلی آژانس امنیت ملی آمریکا از تجسس روی مبادلاتی بانکی بین المللی، دست یابی به جزئیات جریان گردش پول در اروپا، خاورمیانه و آفریقا است. اسناد جدیدی که اسنودن منتشر کرده، همچنین نشان می دهد که بانک داده های « ترک فین» آژانس امنیت ملی آمریکا اطلاعات شبکه سوئیفت، مستقر در بروکسل را هم به طور پنهان جمع آوری می کند.
سوئیفت از مهم ترین شبکه های مالی جهان است که توسط هزاران بانک در سراسر دنیا برای انتقال اطلاعات مرتبط با مبادلات امن بین بانکی مورد استفاده قرار می گیرد.
اسناد جدید نشان می دهد که نفوذ به پرینترهای شبکه سوئیفت و خواندن پنهان ترافیک پرینترهای بسیاری از بانک ها، یکی از روش های متخصصان و جاسوسان آژانس امنیت ملی آمریکا برای جمع آوری اطلاعات حساس و خصوصی بانکی شهروندان اروپا، خاورمیانه و آفریقا بوده است.
اطلاعات اقتصادی در همه کشورهای جهان جزو اطلاعات کاملا خصوصی شهروندان است و اسناد منتشر شده نشان می دهد که حتی جاسوسان و تحلیلگران این سازمان عظیم اطلاعاتی آمریکا هم از افشای جزئیات این شیوه جاسوسی که مصداق بارز نقض حریم خصوصی است، بسیار نگران بوده اند.
ارسال نظر