دور باطل انقلاب مصر در کمتر از سه سال؛
هنوز خون دیکتاتوری در عروق اعراب در جریان است!
در حالی که حدود ۳ سال از انقلاب در مصر می گذرد، سیکل چرخش انقلاب به سوی دیکتاتورها از سر گرفته شد تا این سوال در ذهن همه باقی بماند که چرا اعراب حاشیه خلیج فارس توان حکومت بر پایه دموکراسی را نداشته و عملا آرای عمومی نقشی در تعیین سرنوشتشان ندارد؟
به گزارش خبرنگار سیاسی پارس؛ بالاخره اتفاق سال ۸۹ در مصر دقیقا عکس شد و قدرت در دست ارتش و عوامل رژیم مبارک افتاد و در عرض مدت کوتاهی با وجود درگیری ها و کشتارهای هر روزه در مصر به دست گروه های مصری و ارتش، مرسی از ریاست جمهوری خلع و بازداشت شد و مبارک از پستوی زندان و بازداشتگاه آزاد شد و اینچنین دور باطل در انقلاب مصر کامل شد.
بهمن ماه سال ۸۹ بود که پس از ماه ها تلاش و مجاهدت مسلمانان و مردم مصر انقلاب مصر به ثمر رسید و حسنی مبارک پس از سال ها خیانت به مردم مصر سرنگون شد.
مصری ها و مرسی هم به خیال اینکه کار را تمام کرده اند از مکر صهیونیست ها و غرب برای منحرف کردن انقلاب غافل شده و زمینه برای بازگرداندن عوامل رژیم سابق و نظامیان مصری را ناخود آگاه فراهم نمودند.
البته اقدامات نسنجیده مرسی که از خامی و بی تجربگی او در میدان سیاست نشات می گرفت بیش از همه امید مخالفان انقلاب را برای به دست گرفتن اوضاع زیاد کرد.
کم کم غربگرایان که به تبع صهیونیست ها دل خوشی از انقلاب نداشتند تحت عنوان مخالفت با مرسی عده ای را به خیابان کشاندند تا گره از عقده سه ساله خود از انقلاب باز کنند و چه بهانه ای بهتر و منطقی تر از ناکارآمدی های مرسی.
در قیاس انقلاب مصر با ایران شباهت هایی هست اما یک نکته قابل توجه در انقلاب اسلامی ایران بود که با کمبود آن در انقلاب مصر ضعف آن امری طبیعی است و آن شکل گرفتن انقلاب حول یک رهبری واحد و مورد پذیرش انقلابیوناست.
کارآمدی این پارامتر را هنوز در ایران می توان مشاهده کرد و آن ایجاد وحدت رویه در پیشبرد اهداف یک انقلاب با تبعیت از رهبری مقتدر و استرتژیست است.
آنچه تحت عنوان ولایت فقیه همچون ستون خیمه انقلاب بارها و بارها ایران و منافع آن را در کوران حوادث از دستبرد غارتگران بین المللی نجات داده و نمونه آن نجات کشور از ناامنی و به جان هم افتادن مردم در فتنه ۸۸ بود.
پانزدهم بهمن ماه سال ۸۹ با به ثمر نشستن مجاهدت و خون شهدای مصری حسنی مبارک از تخت خیانت به زیر کشیده شد و پندی بعد در روندی دموکراتیک مرسی توانست با شعارها یی انقلابی و ضد صهیونیستیبر مسند ریاست جمهوری بزرگترین کشور اسلامی تکیه بزند.
طولی نکشید که مرسی با اقدامات نسنجیده و ناپخته بهترین بهانه را برای سرنگونی انقلاب به مخالفان داد. و بالاخره اتفاق سال ۸۹ در مصر دقیقا عکس شد و قدرت در دست ارتش و عوامل رژیم مبارک افتاد و در عرض مدت کوتاهی با وجود درگیری ها و کشتارهای هر روزه در مصر به دست گروه های مصری و ارتش، مرسی از ریاست جمهوری خلع و بازداشت شد و مبارک از پستوی زندان و بازداشتگاه آزاد شد و اینچنین دور باطل در انقلاب مصر کامل شد.
این نکته نیز قابل اغماض نیست که برخی از مخالفان مرسی از مخالفان سرسخت مبارک نیز بودند که با آزاد کردن مبارک در آب گل آلود زد وبندهای سیاسی این اقدام یک اشتباه استراتژیک به ضرر دولت موقت و مخالفان انقلاب به حساب خواهد آمد.
آنچه که امروز در مصر مشهود است فضای ناآرام سیاسی به نفع مثلث عربستان-آمریکا-رژیم صهیونیستی است به طوری که در این درگیری ها از ابتدا تا کنون نزدیک به ۳۰۰۰ کشته و ۱۱۰۰۰ زخمی در آمارهای غیر رسمی گزارش شده است.
مسلما اقدامات ارتش و دولت موقت در کشتار مردم نه تنها هیچ کمکی به آرام سازی فضا نخواهد کرد بلکه تاثیری جز زیر خاکستر کردن آتش ندارد و انتهای درگیری را به ضرر خود رقم خواهد زد.
ارسال نظر