به گزارش پارس ، به نقل ازخانه ملت؛منصورحقیقت پوراظهار داشت: مجمع نمایندگان شمال غرب کشور نشست صمیمانه ای را با وزرای پیشنهادی دکتر روحانی با هدف توسعه استان های شمال غرب برگزار کردند به طوری که اکثر نمایندگان استان های شمال غرب در این جلسه حاضر بودند.

وی خاطرنشان کرد: در این جلسه پرثمر که برای اولین بار ۱۶ وزیر آینده دور هم جمع شده بودند مسائل، مشکلات و نارسایی های استان های شمال غرب کشور مطرح شد و ما رایزنی های خود را در خصوص خواسته ها و مطالبات مردم به ویژه مناطق محروم اعلام کرده و به گوش وزرا رساندیم.

رئیس مجمع نمایندگان شمال غرب کشور از قول مساعد ۱۶ وزیر پیشنهادی دکتر روحانی برای همکاری بیشتر با هدف حل مشکلات و نارسایی ها خبر داد و یادآور شد: به هیچ وجه در این جلسه محوریت و موضوعیت مشکلات فردی و یا حزبی و جناحی نبود بلکه سعی کردیم با درک شرایط و موقعیت توسعه ای شمال غرب در این زمینه قول مساعدی را از وزرای آینده بگیریم تا بیشتر به این منطقه از کشور رسیدگی کنند.

حقیقت ‍ پور با بیان اینکه در این جلسه مباحث مختلف و موضوعات متنوعی را مطرح کردیم تا وزرا در جریان کاستی ها و روند امور قرار گیرند، گفت: جلسه، یک جلسه پر سود و ثمر برای مردم مناطق شمال غرب کشور به ویژه استان های آذری زبان بود که سعی کردیم از وزرای مربوط قول بگیریم تا با حفظ منافع ملی در جهت توسعه همه جانبه استان های شمال غرب کشور از همین روزهای اول فعالیت خود آستین بالا بزنند.

ظریف و رحمانی فضلی بالاترین رای را می آورند

وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص رای اعتماد امروز مجلس به وزرای پیشنهادی دکتر روحانی عنوان کرد: ما در بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی از دو جنبه بحث تخصصی و حرفه ای و صلاحیت سیاسی وزرا را مورد ارزیابی قرار دادیم.

عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس با اعلام اینکه سه تا پنج وزیر پیشنهادی دکتر روحانی با عدم اعتماد نمایندگان مجلس روبرو خواهند شد، بیان داشت: ما در بحث صلاحیت سیاسی برخی از وزرا را دخیل در فتنه ۸۸ و برخی ماجراجویی های قبل از آن می دانیم به همین دلیل تصمیم گرفتیم به چنین وزرایی رای ندهیم.

حقیقت پور در پاسخ به این سئوال که کدام یک از وزرا بیشترین رای را می آورد، تصریح کرد: بنده معتقدیم دهقان، ظریف و رحمانی فضلی با بیشترین اقبال و رای نمایندگان روبرو شود.

وی در خصوص ارتباط و تعامل با وزیر پیشنهادی امور خارجه نیز ادامه داد: ما با ظریف در کمیسیون های مربوطه مباحث جدی را مطرح کردیم و خواستار تحرک بیشتر وزارت امور خارجه در مسائل منطقه ای، موضع گیری صریح در قبال حق مالکیت ایران در جزایر سه گانه، تعاملات بیشتر با کشورهای اسلامی، خارج شدن از موضع انفعال در برخی از حوزه های ضروری و جدی را خواستار شدیم.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوالی در خصوص شام های سیاسی برگزار شده دیشب نیز گفت: شما تنها از یک شام سیاسی سخن می گویید در حالی که دیشب پنج شام سیاسی بین نمایندگان و وزرا برپا بود که بنده در هیچ یک از این شام ها حاضر نشدم چرا که این شام های سیاسی را شایسته و پسندیده یک نماینده ندانستم.

تغییر استاندار طبیعی است

حقیقت پور در واکنش به اظهارنظرهای اخیر در خصوص تغییر استاندار اردبیل و رایزنی نمایندگان در این زمینه تاکید کرد: این حق طبیعی دولت ها و وزیر کشور رای اعتماد گرفته از مجلس است که بخواهد استانداران را تغییر دهد.

وی یادآور شد: همانگونه که احمدی نژاد بعد از تصدی مسئولیت همه استانداران را تغییر داد طبیعی است که در دولت اعتدال گرای روحانی مشابه چنین اتفاقی بیافتد.

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با طبیعی خواندن تغییر استاندار اردبیل و گزینه های مطرح شده نیز افزود: گزینه هایی نیز مطرح کردیم که امیدواریم بعد از رای اعتماد مجلس به رحمانی فضلی بتوانیم در تعامل با وی اهداف و برنامه هایمان را در این زمینه پیگیری کنیم.

به گزارش فارس، حقیقت پور در خصوص شایعه مطرح شده مبنی بر حضور دوباره وی در سمت استانداری اردبیل ابراز داشت: زیاد به این شایعات توجه نکنید.