یادداشت/ابراهیم کارخانهای
تشریح ویژگیهای یک وزیر صالح
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی طی یادداشتی ویژگیهای یک وزیر صالح را برشمرد.
به گزارش پارس ، به نقل ازفارس ابراهیم کارخانه ای نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی طی یادداشتی ویژگی های یک وزیر صالح را برشمرد که متن این یادداشت به شرح ذیل است:
ویژگی های یک وزیر صالح
الف- در عرصه اعتقادی:
۱- پیرو اسلام ناب محمدی و معتقد به مبارزه برنامه محور با فقر و فساد و تبعیض باشد.
۲- التزام عملی به ولایت فقیه و اطاعت از رهبری از ویژگی های برجسته او باشد.
۳- از توانمندی لازم در تبیین مسائل حول محوریت ارزش های اسلامی و انقلابی برخوردار باشد.
۴- از سلامت نفس و پایبندی به اخلاق اسلامی برخوردار بوده و مدافع ارزش های اسلامی و انقلابی باشد.
۵- دیدگاه سیاسی او برگرفته از اسلام ناب و در برابر دشمن چون کوه استوار و مقاوم باشد.
ب – در عرصه سیاسی و فرهنگی
۶- راه های نفوذ دشمن را بشناسد و برای مقابله با آن ها در گسترة کاری خود برنامه داشته باشد.
۷- رهنمودها و آموزه های سیاسی و فرهنگی مقام معظم رهبری چراغ پرفروغ منش و روش سیاسی او باشد.
۸- از قدرت بالا در تبیین مسائل سیاسی و فرهنگی حول محوریت ولایت فقیه برخوردار بوده و پایبندی خود را در عمل به اثبات رسانده باشد.
۹- حفظ منافع ملی، امنیت ملی و وحدت ملی سرلوحه تمام تصمیم گیری های او باشد.
۱۰- دشمن شناسی و مقاومت شجاعانه و برنامه محور در برابر دشمن از ویژگی های برجسته او باشد.
ج – در عرصه اجرایی:
۱۱- از پشتکار و سخت کوشی لازم برخوردار بوده و با توجه به شرایط کنونی کشور خستگی ناپذیر باشد.
۱۲- نگاه های آرمان گرایانه بدون توجه و شناخت کامل به واقعیت های موجود موجب از دست دادن فرصت ها می گردد بر این اساس به روز بودن دیدگاه های کاری وزیر و تدوین برنامه ها بر اساس واقعیت های جاری از مهمترین برجستگی های کاری وزراء پیشنهادی است.
۱۳- از قدرت خلاقیت و برنامه ریزی بالا برخوردار بوده و شعار ارزشمند ما می توانیم محور اصلی برنامه ریزی های او باشد.
۱۴- قطع وابستگی به بیگانه از طریق برنامه های خود اتکایی و بستن راه های تسلط دشمن محور اصلی سیاستگذاری یک وزیر موفق و کارامد است.
۱۵- راه شکوفایی و سرافرازی ایران اسلامی از مسیر قطع امید به قدرت های سلطه گر می گذرد، نقاط درخشنده کشور در عرصه فعالیت های صلح آمیز هسته ای و افزایش توان دفاعی در همین راستا شکل گرفته است که لازم است این شیوه برنامه ریزی سرلوحه کار همه وزرای کابینه قرار گیرد و این تنها با انتخاب وزیرانی ممکن است که اتکا به سرمایه عظیم انسانی و طبیعی جمهوری اسلامی باور قلبی آن ها باشد.
۱۶- در دنیای پیچیده و صنعتی امروز برخورداری از تخصص بالا و آشنایی با علوم و فنون روز و کشف راه های ورود علم و فناوری به چرخه توسعه و پیشرفت کشور با توجه به دگرگونی و رخدادهای عظیم در ۲ و ۳ دهه اخیر لزوم بهره گیری از نیروهای با توانمندی علمی بالا را در جهت افزایش قدرت علمی کشور می طلبد؛ بر این اساس قدرت خلاقیت و اقدامات نوآورانه از ویژگی های بارز وزرای کابینه در شرایط کنونی کشور است.
۱۷- قدرت برنامه ریزی و خلاقیت اگر مزین به دردمندی و محرومیت گرایی نباشد عملاً در خدمت اقشار مرفه و بی درد بکار گرفته می شود بر این اساس دردمندی و دلسوزی به حال محرومان از مهمترین ویژگی های برنامه ریزی است که وزرای کابینه می بایست در عمل به آن پایبند باشند.
۱۸- هر یک از وزرای کابینه می بایست برای مقابله و خنثی سازی تحریم های دشمن در شرایط کنونی و در شرایط سخت و دشوار کشور برنامه عملیاتی و امید بخش داشته باشند.
۱۹- گرانی، تورم و بیکاری سه مشکل اصلی کشور است که هر یک از وزراء کابینه می بایست در گسترده کاری خود در جهت مهار و مقابله با آن ها برنامه عملیاتی و قابل اجرا داشته باشند.
۲۰- تدوین برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت بر اساس واقعیت موجود جامعه و در راستای حل مشکلات مردم و نحوه مقابله با دشمن و توسعه و پیشرفت کشور از ضروریات کاری هر یک از وزرای کابینه پیشنهادی است.
ارسال نظر