از بمبارانهای آینده آقایان میترسم
در روزهای اخیر حجم اظهار نگرانیهای برخی اصولگرایان درباره چینش کابینه دولت یازدهم افزایش یافته است. با اینکه حسن روحانی بارها بر مشی اعتدالگرایانه در دولت خود تاکید کرده و حتی وی از سوی همین اصولگرایان به عنوان یک فرد اصولگرا نامیده شده معلوم نیست این نگرانیها و گاه حتی هشدارها برای چیست؟
به گزارش پارس ، محمدرضا خباز فعال سیاسی اصلاح طلب در گفتگو با فرارو گفت: « آقای روحانی یک شخصیت شناخته شده به ویژه برای نخبگان کشور بوده و هستند و از پیش از انقلاب یک زندگی کاملا متعادل و در خط امام داشته و پنج دوره هم که در مجلس بودند و ما دو دوره با ایشان بودیم همین روش و منش میانه روی و اعتدال را در آن زمان هم داشتند. »
وی ادامه داد: « اظهاراتی هم که ایشان در زمان تبلیغات انتخابات بیان کردند نشان دهنده اعتدال ایشان بود؛ چنانکه من به خاطر دارم عنوان می کردند نگویید دولت ائتلافی بلکه بگویید دولت فراجناحی. »
این نماینده سابق مجلس گفت: « دولت فراجناحی در کشور مسبوق به سابقه است و موضوع جدیدی نیست که برخی آقایان تا این حد آشفته شدند؛ چون دولت آقای هاشمی تقریبا یک دولت فراجناحی بود. »
خباز گفت: « به نظر من آقایانی که نسبت به چینش کابینه آقای روحانی هشدار می دهند شاید مصداق گفته" کلمه الحق یراد بها الباطل" قرار می گیرند. یعنی ظاهر کلمه حق است اما پشت آن اراده باطل وجود دارد. »
وی ادامه داد: « این آقایان چرا اظهار نگرانی می کنند؟ آیا افرادی که از رسانه های خود اظهار نگرانی می کنند در پیروزی آقای روحانی نقش داشتند یا در ستادهای دیگر و برای افراد دیگر تلاش می کردند؟ »
وی افزود: « به نظر بنده این اظهار نگرانی ها در وهله اول اصلا بی جاست؛ چون آقای روحانی همانطور که اخیرا اعلام کردند تمام اصول گرایان و اصلاح طلبان میانه رو و معتدل را می شناسند و اصلا نیازی به معرفی نیست. به خصوص در هشت سال اخیر که ایشان در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص بودند و مسائل را کاملا رصد کرده و یک دنیا مطالعه پشت حرف های ایشان قرار دارد. »
این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: « کسانی که اظهار نگرانی می کنند کسانی هستند که تمایل داشتند نام آقای هاشمی و خاتمی از صفحه تاریخ جمهوری اسلامی ایران محو شود و بارها از رسانه های خود عنوان می کردند که اصلاحات مرده است. »
وی ادامه داد: « اما آنها دیدند که آقایان عارف و روحانی در انتخابات حضور یافتند و با صراحت و شجاعت کامل نام آقایان هاشمی و خاتمی را که استوانه های انقلاب هستند با افتخار از رسانه های گروهی بیان کردند. لذا این آقایان نگران شدند و دیدند هر آنچه در این هشت سال رشته بودند در تبلیغات انتخاباتی پنبه شد. »
وی افزود: « بنابراین ناراحتی آقایان از این مسئله است که چرا آقایان هاشمی و خاتمی مجددا به صحنه سیاسی کشور وارد شدند و ناراحتی بیشتر آنها این است که چرا بیانیه این دو شخصیت بزرگ انقلاب در حمایت از آقای روحانی تا این میزان موثر بود و در کشور طرفدار داشت. آنها مایل نبودند در بر این پاشنه بچرخد، اما چرخید. »
خباز گفت: « از این آقایان باید پرسید چرا شما اظهار نگرانی می کنید؟ مسئولیت چینش کابینه شرعا، عقلا و قانونا بر عهده آقای روحانی است و ایشان نیز انسان مطلعی است. ما و شما چرا باید اظهار نگرانی کنیم؟ بنده که تازه در ستاد ایشان فعالیت می کردم اظهار نگرانی نمی کنم که اصلاح طلبان چند درصد و اصول گرایان چند درصد خواهند بود. آقای روحانی مسئولیت شرعی و قانونی دارند و به مسئولیت خود عمل می کنند. »
وی ادامه داد: « دوستان اگر حرفی دارند پیشنهاد سازنده آن هم برای مشکلات کشور و نه برای مدیریت ها بدهند؛ چرا آقایان برای مدیریت ها پیش قدم هستند؟ بیایند برای رفع مشکلات کشور پیشهاد دهند. یعنی به جای آنکه وقت خود را صرف اظهار نگرانی درباره کابینه و موضوع مدیریت ها بکنند پیشنهادات سازنده برای مسئله تورم بدهند، برای جمع آوری نقدینگی از جامعه پیشنهاد بدهند. البته این پیشنهادات باید پخته باشد و رهنمود نباشد؛ چون رهنمود همه بلدند بدهند. »
خباز تصریح کرد: « بنابراین همانطور که عرض شد اظهار نگرانی اینها مصداق" کلمه الحق یراد بها الباطل" است که تنها ظاهر حرف آنها قشنگ است. »
وی ادامه داد: « آقایان می گویند ما نگرانیم. اما شما نگران چه هستید؟ آیا نگرانی شما از این است که مردم ۱۸ میلیون رای به آقای روحانی دادند؟ از اینکه هشت سال بمباران شما علیه شخصیت های برجسته کشور به جایی نرسید و مردم در روز انتخابات باز هم به گفتمان اصلاح طلبی رای دادند ناراحتید؟ شما اگر نگرانید باید نگران مردم و نه نگران کابینه باشید؛ چنانکه در این هشت سال آقایان آنقدر کشور را بهم ریختند که بر هر کجا دست می گذاریم می بینیم نیازمند کار جدی شبانه روزی است. »
خباز گفت: « اما نگرانی من برای بعد از ماه رمضان است که این آقایان چه خواهند کرد؟ اکنون که ماه رمضان است و تا حدودی زبان ها و قلم ها به اذن پرودگار کمتر حرف های بی حساب می زنند و می نویسند وضعیت اینطور است؛ حال اگر ماه مبارک تمام شود آقایان چه خواهند کرد؟ من نگران بمباران های آینده آقایان هستم. »
وی ادامه داد: « من معتقدم اگر آقایان واقعا دلسوز هستند از گذشته خود و آن همه تخریب و بی حرمتی به شخصیت های کشور اظهار پشیمانی کنند و در این ماه مبارک توبه کرده و راه بازگشت در پیش بگیرند و دوم اینکه پیشنهاد سازنده بدهند و سوم اینکه صف خود را از صف تندروهای هتاک جدا کنند. »
وی افزود: « تا چه وقت قرار است در این کشور که به اسم اسلام، دین و اخلاق بر آن حکومت می شود این همه بی حرمتی و بی اخلاقی آن همه یک طرفه به انسان ها صورت بگیرد. »
این فعال سیاسی اصلاح طلب اظهار کرد: « آقایان بدانند اصلاحات همچون خورشید زنده است و نمرده است، ممکن است ابر هشت ساله ای جلوی خورشید را بگیرد اما بعد از هشت سال خورشید خودنمایی خواهد کرد. »
وی ادامه داد: « ما نمی گوییم در انتخابات اخیر اصلاح طلبان پیروز شدند؛ بلکه می گوییم گفتمان اصلاح طلبی پیروز شد. چنانکه اگر آقای خاتمی در انتخابات حضور پیدا می کردند همین حرف های آقای روحانی را بیان می کردند و شاید آقای روحانی بهتر هم بیان کردند. لذا گفتمان اصلاح طلبی در انتخابات پیروز شد و همه کسانی که دلسوز هستند باید به دولت کمک کنند. »
وی افزود: « اگر هم که قرار است برخی آقایان از نفس امّاره تبعیت کنند و همچنان سرنوشت خود را به دست شیطان بدهند، همین روشی که در پیش گرفتند روش خوبی است. »
ارسال نظر