وزیر علوم بعد از پایان دولت چه میکند؟
وزیر علوم گفت: زمینهها را فراهم کردهام که پس از مسئولیتم در وزارت علوم به کار اصلی، خانه اصلی و شخصیت اصلی خودم برگردم.
به گزارش پارس ، کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت وگو با فارس با اظهار بی اطلاعی از درخواست راه اندازی دانشگاه از سوی محمود احمدی نژاد گفت: احمدی نژاد مثل هر عضو هیئت علمی دیگری حق دارد که درخواست تأسیس دانشگاه بدهد و البته من از این موضوع اطلاعی ندارم و تاکنون درخواستی مبنی بر این موضوع به وزارت علوم ارائه نشده است.
وی گفت: احمدی نژاد با مرتبه علمی دانشیاری عضو هیئت علمی دانشکده عمران دانشگاه علم و صنعت است و شاید کار بسیار خوبی باشد که رئیس جمهور با این تلاش و سابقه اجرایی و تجربه کافی، دانشگاهی را راه اندازی کند. البته من اطلاعی از این موضوع ندارم ولی با نبوغ فکری احمدی نژاد، وی می تواند موفق باشد.
وزیر علوم افزود: خود من این مسئله را تا زمانی که در آموزش عالی هستم بر خود ممنوع کرده ام. اما این کار مثبت است بخصوص اگر دانشگاه با کیفیتی راه اندازی شود.
وی در رابطه با فعالیت آینده اش پس از اتمام دولت دهم، گفت: من هم دانشگاه دارم. دانشگاه من دانشگاه علم و صنعت است و به آنجا برمی گردم و به کار معلمی خود ادامه می دهم، من تاکنون ۷ کتاب تألیف کرده ام و تعداد مقالاتم از ۱۵۰ مقاله گذشته است، استاد تمام دانشکده مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران هستم و جایگاه علمی خود را دارم.
دانشجو افزود: در دوران مسئولیتم در وزارت علوم به دلیل کمبود فرصت یک درس را در مقطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه تدریس می کردم و یک دانشجوی دکتری هم پذیرفتم. در حال حاضر نیز شرایط را آماده کردم تا دانشجوی دکتری بیشتری داشته باشم.
وی عنوان کرد: من با دانشجویانم بسیار صمیمی هستم، دو پروژه تحقیقاتی هم تعریف کرده ام تا با یک تیم فعال از ۴ فارغ التحصیل دکتری و چند فرد دیگر در این زمینه کار کنیم. زمینه ها را فراهم می کنم که به کار اصلی، خانه اصلی و شخصیت اصلی خودم برگردم.
دانشجو در رابطه با راه اندازی بنیاد بهار از سوی رئیس جمهور و هیئت دولت، گفت: در رابطه با بنیاد بهار هم چیزی نشنیدم و نمی دانم.
وی در رابطه با پیشرفت های دانشگاه های کشور گفت: یکی از علل اصلی پیشرفت هایی که در دانشگاه ها حاصل شد آرامشی است که در دانشگاه ها به وجود آمده است.
وزیر علوم افزود: آرامش دانشگاه با فعالیت سیاسی تضاد ندارد ولی نشاط سیاسی در یک دوره ۷ - ۸ ساله طوری تعریف شد که نمی توان اسم آن را نشاط سیاسی گذاشت.
دانشجو اظهار داشت: شأن دانشگاه، توهین به ارکان نظام، تخریب شخصیت افراد، پرخاشگری و درگیری های جناحی نیست. عده ای به دنبال این بودند که دانشگاه را در مقابل نظام قرار دهند این ها به مردم خیانت می کردند دانشگاه و جنبش دانشجویی پشتوانه نظام است و در مقابل نظام نیست.
به گفته وزیر علوم، فعالیت سیاسی با جار و جنجال سیاسی فرق می کند. از اینکه بگوییم دین باید در دانشگاه حاکم باشد نه تنها نباید خجالت بکشیم بلکه باید افتخار کنیم.
وزیر علوم گفت: عاقلان و دلسوزان می دانند که اگر دانشگاه سرگرم کارهای حاشیه ای شود پویایی خود را از دست می دهد. ما حاشیه را از بین بردیم و متن را آوردیم. یعنی رشد علمی، فعالیت سیاسی توام با ایمان و شئونات دانشگاهی و اسلامی.
ارسال نظر