سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتوگو با «پارس نیوز»:
آمریکایی ها به دنبال فرسایشی کردن مذاکرات وین هستند/دست بالا در مذاکرات در اختیار ایران است
عباس زاده گفت: وضعیت اقتصادی ایران نشان داد که در مقابل فشار حداکثری و تحریمهای همهجانبه نیز مقاوم است. آنها راهی جز مذاکره ندارند و نیاز آنها به مذاکره بیشتر از ما است. چراکه دست بالا در اختیار جمهوری اسلامی ایران است.
محمود عباس زاده ، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با «پارس نیوز» ضمن اشاره به مباحث اخیر بین وزارت امور خارجه آمریکا و کشورمان در مورد تبادل زندانیان دو کشور و رویه سیاست خارجی دولت در مذاکرات هستهای بیان کرد: تیم مذاکرهکننده هستهای هنوز گزارشی در موردبحث تبادل زندانیان در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از ارائه ندادند پس از ارائه گزارش میتوانیم این مسئله را قضاوت و داوری کنیم.
وی افزود: اما اصل موضوع این است که چنین مسئلهای در چارچوب برجام نبوده و به این توافق ربطی ندارد میتواند راههای فرعی بین ایران با طرف مقابل باشد اما اصل ماجرا نیست.
عباس زاده گفت: نکته این است که کل مباحثی که در شش دوره مذاکرات وین صورت گرفته هنوز به نتیجه نرسیده است طرفین انتظارات خود کف و سقف آن را مطرح کردند اما طبیعتاً این پیشنهادات باید در کشورها مورد تأیید دولتهایشان قرار گیرد.
*ماحصل مذاکرات وین باید به تصویب مجلس و نظام جمهوری اسلامی برسد
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: در کشور ما نیز ماحصل نشستها باید در مجلس و کمیسیون تطبیق بررسی شود تا مشخص شود آیا مباحث تعلق قوانین مصوب کشور و چارچوبهای نظام و مقام معظم رهبری بوده است یا خیر.
او تصریح کرد: آمریکاییها به دنبال فرسایشی کردن مذاکرات وین هستند و در این مسئله شکی نیست آمریکا با توجه به ظرفیتهای جمهوری اسلامی ایران نمیتواند علیه ما اقدام نظامی انجام دهد آنها حتی در دولت ترامپ که پرتنشترین دولت آنها بود نتوانستند سمت این گزینه حرکت کنند.
عباس زاده ابراز کرد: از طرفی فشارهای اقتصادی آنها نیز جواب نداده است. وضعیت اقتصادی ایران نشان داد که در مقابل فشار حداکثری و تحریمهای همهجانبه نیز مقاوم است. آنها راهی جز مذاکره ندارند و نیاز آنها به مذاکره بیشتر از ما است. چراکه دست بالا در اختیار جمهوری اسلامی ایران است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در انتها اظهار میکند: از طرفی مصوبه مجلس شورای اسلامی نیز در این زمینه کمک شایانی کرد و تیم مذاکرهکننده ایران را در موقعیت برتر قرار داد. انتظار این است دولت بعدی تغییر ملموسی در سیاست خارجی انجام دهد و موضع ایران را در سطح بینالمللی به ویژه در قبال کشورهای غربی تقویت کند
ارسال نظر