به گزارش پارس ، علی سجادی در گفت وگو بافارس، در مورد اعطای مجوز رادیولوژی به غیررادیولوژیست ها گفت: طبق قوانینی که موجود است هر پزشکی که دوره ای را آموزش دیده باشد و در طول تحصیل و خدمت، دوره های تکمیلی را گذرانده باشد و در هر صورتی مهارت لازم را کسب کرده باشد می تواند نسبت به ارائه خدمات در آن زمینه اقدام کند.

وی ادامه داد: اگر قرار باشد که هر پزشکی که دوره مربوطه را می بیند به درمان اقدام کند. تخصص های مختلف به صورت موازی کاری ارائه می شوند و این کار شدنی نیست.

سجادی گفت: اینکه وزارت بهداشت گفته است برای پزشکان غیررادیولوژیست دوره آموزش رادیولوژی گذاشته شود به نیازهای وزارتخانه بر می گردد.

مشاور وزیر بهداشت در امور پزشکان عمومی گفت: علت اینکه وزارت بهداشت این مجوز را اعلام کرده نیاز برخی شهرهای محروم و کوچک به رادیولوژیست است چرا که در این شهرها یا رادیولوژیست وجود ندارد یا حاضر به شرکت در طرح شبکه بهداشت و درمان نیستند.

وی گفت: این رادیولوژیست ها که در طرح شبکه شرکت نمی کنند اغلب تمایل دارند کار خصوصی خود را دنبال کند و در مطب های خود به دنبال درآمد بیشتر باشند.

سجادی ادامه داد: بنابراین وزارت بهداشت خواسته است با ایجاد دوره آموزشی رادیولوژی برای پزشکان مختلف این نیاز را برطرف کند.

مشاور وزیر بهداشت در امور پزشکان عمومی گفت: این مجوز مخصوص پزشکان عمومی نیست بلکه به هر گروه از پزشکان حاضر در شبکه بهداشت و درمان اعم از متخصصان زنان، اطفال و… داده می شود.

وی تصریح کرد: این پزشکان با گذراندن دوره آموزشی دیگر نیازی به ارجاع بیمار به شهرهای دیگر برای انجام رادیولوژی ندارند بلکه به سرعت و بدون صرف هزینه بیشتر این آزمایش را انجام خواهند داد.