تعیین ساعت کاری ادارات و بانکها در ماه رمضان
با تصمیم هیات دولت و به منظور ایجاد زمینه لازم برای استفاده مطلوب کارکنان دولت از فضایل و معنویات ماه مبارک رمضان و به وجود آمدن فرصت مناسب برای خودسازی و بهرهمندی از برکات عدیده این ماه شریف و نورانی، ساعت کاری ادارات وبانکها در ماه مبارک رمضان تعیین شد.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، این تصمیم در راستای بند (۳) اصل (۴۳) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و به منظور ایجاد زمینه لازم برای استفاده مطلوب کارکنان دولت از فضایل و معنویات ماه مبارک رمضان و به وجود آمدن فرصت مناسب برای خودسازی و بهره مندی از برکات عدیده این ماه شریف و نورانی، اتخاذ شده است.
بر این اساس در کلیه استان ها به استثنای تهران، فعالیت اداری، صبح ها با یک ساعت تاخیر شروع و در بعدازظهر نیز یک ساعت و نیم زودتر خاتمه می یابد.
در تهران هم ساعت شروع فعالیت اداری ساعت نه (۹) صبح و ساعت پایان کار چهارده و سی دقیقه (۱۴: ۳۰) تعیین شد.
هرگونه فعالیت فوق برنامه قبل یا بعد از پایان ساعت کار انجام می شود.
همچنین ساعات کار ادارات و بانکها در روزهای نوزدهم (۱۹) و بیست و سوم (۲۳) با یک ساعت تاخیر نسبت به سایر روزهای ماه مبارک رمضان شروع خواهد شد.
بر اساس این تصمیم بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف شد ساعت فعالیت بانکها را به گونه ای تنظیم نماید که آغاز آن حداقل سی دقیقه قبل از شروع به کار ادارات و سازمانها باشد.
هرگونه فعالیت فوق برنامه قبل و از آغاز ساعت کار یا بعد از پایان ساعت کار انجام می شود.
همچنین بر اساس تصمیم هیئت وزیران برنامه ریزی ایاب و ذهاب کارکنان باید به طوری تنظیم گردد که راس ساعت مقرر در محل کار حضور داشته و در پایان راس ساعت معین محل کار خود را ترک نمایند.
کسری کار ناشی از اجرای این تصویب نامه در ماه مبارک رمضان در خصوص کارکنان مشمول دورکاری در چارچوب آیین نامه مربوط و با رعایت سقف مقرر در قانون (۴۴ ساعت در هفته) از طریق انجام دورکاری و در خصوص سایر کارکنان از طریق دورکاری در غیر از موارد مندرج در آیین نامه مربوط یا برنامه آموزش حضوری و غیر حضوری، موضوع ماده (۹۳) قانون مدیریت کشوری جبران می شود.
ارسال نظر