مخالفت مجلس با حذف تعیین معیارهای رجال سیاسی و مذهبی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری
نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) با حذف تعیین معیارهای رجال سیاسی و مذهبی برای کاندیداهای ریاست جمهوری مخالفت کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه 3 دی) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری با حذف تعیین معیارهای رجال سیاسی و مذهبی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری مخالفت کردند.
این پیشنهاد، حذف ماده 2 قانون مذکور درخصوص تعیین معیارهای رجل سیاسی و مذهبی بود.
نمایندگان مجلس با 75 رأی موافق، 165 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع از مجموع 245 نماینده حاضردر صحن مخالفت کردند.
محسن زنگنه به عنوان ارائه کننده پیشنهاد دهنده حذف کل ماده 2 طرح مذکور گفت: در این ماده 2 قصد داریم معیارهای رجال سیاسی و مذهبی را تعریف کنیم، در حالی که براساس قانون اساسی این وظیفه برعهده شورای نگهبان است. این ماده اختیارات و فهم شورای نگهبان را محدود می کند و شاخص های آن دارای ابهامات زیادی است.
** التزام به ولایت فقیه باید عملی باشد نه اظهاری
نماینده خرم آباد در مجلس گفت: التزام کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری به ولایت فقیه باید عملی باشد نه اظهاری؛ باید این التزام قابل سنجش باشد.
مهرداد ویس کرمی نماینده خرمآباد در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه 3 دی) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی جزییات طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: در اصلاح ماده ۲ این طرح پیشنهاد میکنم که اشتهار به ثبات در اعتقاد به امامت و ولایت و التزام عملی به آن در گفتار، نوشتار و رفتار سیاسی به عنوان معیارهای رجال مذهبی پیشبینی شود.
وی افزود: خیلیها در همین راستا میگویند به دلیل اینکه ولایت فقیه در قانون اساسی آمده آن را قبول داریم اما این اعتقاد نیست بلکه از سر اجبار است؛ این در حالی است که عقیده یک بحث درونی بوده و قابل سنجش نیست، لذا ما التزام عملی آوردیم که سنجشپذیر باشد.
در ادامه جلسه علنی امروز، پیشنهاد به رای مجلس شورای اسلامی گذاشته شد که نمایندگان با آن مخالفت کردند.
ارسال نظر