محسن فتحی در گفت و گو با پارس نیوز:
فقط 30 درصد از یک میلیارد یورو صندوق ذخیره ارزی برای مقابله با کرونا تخصیص داده شد
عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: فقط 30 درصد از یک میلیارد یورو صندوق ذخیره ارزی برای مقابله با کرونا تخصیص داده شد.
محسن فتحی در گفت و گو با پارس نیوز اظهار کرد: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تاخیر در پرداخت یک میلیارد یورو از صندوق ذخیره ارزی برای مقابله با کرونا که با موافقت مقام معظم رهبری و ابلاغ رئیس جمهوری اعلام شده بود، گلایه کرده و کمیسیون بهداشت این مسئله را مورد بررسی قرار داد، از آن یک میلیارد یورو که مقام معظم رهبری دستور دادند، فقط 30 درصد یعنی 300 میلیون یورو تخصیص داده شد و در این زمینه برای دانشگاهها نامه ارسال کردیم که چقدر از محل صندوق ذخیره ارزی دریافت کرده اند، آنها هم به کمیسیون گزارش داده اند و طبق بررسی های کمیسیون همان 30 درصد و شاید اندکی کمتر بود اما در نهایت همان 30 درصدی شد که وزارتخانه اعلام کرد. به نظر می رسد این اعتبارات را قطره چکانی تزریق کرده اند و حاصل این اعتبار قطره چکانی، 30 درصد بوده است.
این نماینده مجلس در خصوص آخرین کارنامه و روند کاری کمیسیون متبوع خود، عنوان کرد: این کمیسیون با کمک مرکز پژوهش های مجلس و برخی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نسبت به ترسیم نقشه راه اقدام کرده تا بتواند چالش های سیستم بهداشت و درمان را چه از نظر قانونگذاری و چه ازنظر نظارتی احصاء کرده تا در این چهار سال گام های درستی بردارد و در واقع آینده پژوهی صورت گرفته و مشخص شده که کمیسیون بهداشت چه مواردی را در سطح کلان پیگیری کند، برهمین اساس مواردی همچون طرح تحول سلامت و اجرای سیاستهای تعالی جمعیت، بحث نظام یکپارچه بیمه و طب ایرانی- اسلامی که همواره مدنظر رهبری بوده، جزء چهارچوب کلی و کلان کمیسیون قرار گرفته تا طرح و برنامه هایی را در این زمینه داشته باشیم.
وی با اشاره به اقدامات روزمره کمیسیون بهداشت و درمان عنوان کرد: به بحث کلینیک سینا اطهر و کرونا ورود داشته ایم و البته برای موضوع ارز ترجیحی و کالاهای اساسی، لایحه ای به مجلس آمده که بند جیم آن در حوزه دارو و تجهیزا پزشکی هست که بررسی های لازم صورت گرفته است.
به گفته فتحی، این کمیسیون 12 کمیته تشکیل داده و این کمیته ها مطالعاتی را انجام می دهند و موارد را اصطلاحا پخت و پز کرده و به کمیسیون می آورند و همه اعضاء نظرات کارشناسی خود را ارائه می دهند. خوشبختانه اعضای کمیسیون، سابقه وزارت و ریاست بر دانشگاه علوم پزشکی و معاونت های وزارتخانه ادوار را در کارنامه دارند و کاملا بر مباحث بهداشت و درمان مسلط هستند.امیدوارم در این دوره بتوانیم اقدامات خوبی انجام بدهیم.
ارسال نظر