به گزارش پارس به نقل از فارس، محمود احمدی نژاد در مراسم افتتاح طرح هیدروژناسیون برش های ۴ کربنه پتروشیمی شازند با اشاره به راه اندازی نخستین رصد خانه فضایی در دلیجان اظهار داشت: حرکت متخصصان داخلی در استفاده از ظرفیت های فضا یک حرکت پر شتاب است.

وی افزود: امروز بخش مهمی از مدیریت زمین در فضا انجام می شود ده ها هزار ماهواره و چندین ایستگاه فضایی دائماً تحولات زمین را کنترل می کنند، تصویر می گیرند، تصویر می فرستند، صدا مخابره می کنند، صدا دریافت می کنند و حتی برای شناسایی اعماق زمین از فضا استفاده می کنند.

وی تصریح کرد: برای پیش بینی تحولات آب و هوایی، زلزله ها و طوفان ها از طریق فضا استفاده می شود و هر ملتی که می خواهد جایگاه واقعی خود را کسب کند باید در صنعت فضایی حضوری موثر داشته باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه یکی از بخش های مهم در فضا و کنترل فضا رصدخانه فضایی است، ادامه داد: با استفاده از این رصدخانه می توانیم هر جرمی را با فاصله ۴۰ هزار کیلومتر ارتفاع و در یک محیط با شعاع ۴ هزار کیلومتر حرکت دارد را دریافت کنیم.

هم اکنون تنها چند کشور در دنیا هستند که به این فناوری دست یافته اند و خوشبختانه متخصصان داخلی ما توانسته اند به تنهایی نرم افزارها و سخت افزارهای این رصدخانه را طراحی کنند که بدون شک در مراحل بعدی شاهد پیشرفت و دقت رصدخانه خواهیم بود.

احمدی نژاد همچنین با اشاره به راه اندازی دو کارخانه تولید الیاف در دلیجان بیان داشت: در حال حاضر ۶۰ میلیون تن ظرفیت پتروشیمی در کشور وجود دارد که ۴۰ درصد صادرات دارد؛ پتروشیمی شازند بهترین صادر کننده محصولات پتروشیمی در کشور است.

وی گفت: امروز صنعت پتروشیمی به سرعت در حال پیشرفت است در این سفر بازدیدی از راکتور ۴۰ مگاواتی آب سنگین خنداب داشتیم که این راکتور از موقعیت های بالایی برخوردار است.

رئیس جمهور ادامه داد: در حال حاضر رادیو داروها نقش مهمی در تشخیص بیماری ها دارند. در ایران ۸۰۰ هزار نفر از رادیو داروها برای تشخیص و گاهاً درمان بیماری ها استفاده می کنند. دانش پزشکی در حال پیشرفت است و هر روز بیش از گذشته به رادیو داروها نیاز می شود.

احمدی نژاد با بیان اینکه این راکتور قادر است تمام داروهای مورد نیاز کشور را برای چندین سال تولید کند، گفت: من امیدوارم راکتور بتواند علاوه بر تولید داخل دست به صادرات رادیو دارو به کشورهای منطقه بزند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دو تجربه حکومت داری مارکسیسم و سرمایه داری اظهار داشت: هر دو این حکومت ها رهبری اقلیت بر اکثریت هستند پیشرفت زمانی محقق می شود که همه مردم صحنه را متعلق به خود بدانند و با احساس عزت در ساختن کشور حضور یابند احساس مالکیت کنند و شریک باشند.

رئیس جمهور افزود: مارکسیسم ها همه مردم را کنار گذاشتند، حزبی به دولت حاکم شد و بر همه شئون کشور حاکمیت کرد نقطه مقابل این حکومت هم حکومت سرمایه داری است که مردم را به مثابه کارگر می پندارد در حالی که تحقق قله پیشرفت جز با مشارکت همگانی محال است.

وی با تاکید بر اینکه نقطه آغاز سعادت بشر استقلال و عدالت است گفت: عدالت نیازمند قیام عمومی است خداوند پیامبران را فرستاد برای اینکه مردم قیام به عدالت کنند اگر بخواهیم پیشرفت پایدار، موثر و سعادت آفرین داشته باشیم باید توده های مردم حرکت کنند اگر سیاست مخصوص اقلیت باشد بدون شک دشمن غلبه خواهد کرد.

احمدی نژاد افزود: همیشه فصل مشترک توده های مردم مطالبات فطری است که پاک اند و منحرف نمی شوند.

وی در ادامه تاکید کرد: هنر مدیریت این است که توده های مردم را قوی کنند مردم باید قوی باشند حکومتی موفق است که تک تک مردم آن به لحاظ اقتصادی، سیاسی و اجتماعی رشد کنند ما امروز می خواهیم الگوی جدیدی به دنیا معرفی کنیم باید مراقب باشیم که نه در دامان مارکسیسم گرفتار شویم و نه در دامان سرمایه داری.

احمدی نژاد ادامه داد: دولت نهم و دهم تلاشش این بود که بدنه اجتماعی مردم رشد کند و مردم روی پای خود بایستند اما این کافی نیست و باید ادامه پیدا کند.

احمدی نژاد خاطرنشان ساخت: اگر ملتی رشد کرد و احساس غرور به آن دست داد این ارزشمند است و راهی است که باید آن را ادامه داد.

وی با اشاره به تلاش دشمنان علیه ایران اسلامی تصریح کرد: دشمنان در این ۸ سال سنگ اندازی های بسیاری کردند اما مردم نتیجه زحمات را در آینده خواهند دید.

وی افزود: هر روز کارخانه جدیدی در کشور افتتاح می شود آنقدر دعوت از سراسر کشور است که من نمی توانم بروم معاون ها و وزرا را می فرستم این در حالی است که دنیا در شرایط رکود قرار گرفته و این رکود می توانست بر ایران تاثیر بگذارد.

رئیس جمهور گفت: با تمام فشارهایی که در داخل، خارج و حتی فشارهای ثالثی که وجود داشت لحظه ای متوقف نشده و نخواهیم شد ملت ایران ملت بزرگی است این ملت انقلاب اسلامی را به پا کرد.