ناهماهنگی در بین تیم اقتصادی دولت بسیار مضر است
دبیرکل حزب موتلفه گفت: اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و مبارزه با جنگ اقتصادی آمریکا نیاز به یکصدایی و هماهنگی در دولت بویژه در حوزه اقتصاد دارد.
محمدنبی حبیبی در پایان نشست دبیران حزب اظهار کرد: از ۵ قاره جهان نمایندگانی در راهپیمایی اربعین حضور دارند که جزء نخبگان و هوشمندان نیروهای انسانی روی زمین هستند. جاذبه امام حسین (ع) آنها را به این دیار کشانده است. کسانی که در این راهپیمایی حضور پیدا کردهاند از یک فرقه، مذهب و حتی دین نیستند این یک پدیده دینی و فرادینی و فرامذهبی است. از این حضور نورانی، وسع گسترده و همه جانبه بوی ظهور میآید.
وی گفت: لیبرالیسم که منادی آزادی بود اکنون یک سراب است، امروز مردم جهان مفهوم آزادی و آزادگی را در قیام امام حسین (ع) و حسین (ع) را نماد آزادی طلبی و آزادیخواهی میدانند. کربلا و عاشورا یک زمان و مکان برای بازخوانی مفهوم آزادی است لذا بسیاری از آزادیخواهان جهان خود را به مسیر نجف تا کربلا رسانده اند تا به ادراک عمیق این مفهوم دست یابند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی راهپیمایی اربعین را یادآور راهپیماییهای باشکوه ملت ایران در قبل از انقلاب دانست و گفت: امام خمینی (ره) که خود احیاگر اسلام ناب محمدی است با انقلاب اسلامی راه را برای گسترش راهپیمایی اربعین بازکرد. راهپیمایی اربعین راهپیمایی بزرگ علیه ستم و ستمپیشگی تاریخ معاصر است. تمام کسانی که از سراسر جهان به این راهپیمایی آمده اند نمایندگان ملتهای خود در مبارزه با استکبار جهانی هستند.
حبیبی راهپیمایی امسال ۱۳آبان را مربوط به نسلهای جوان و آینده دانست و اظهار امیدواری کرد آثار وجودی جشن مبارزه با استکبار جهانی در روز ۱۳ آبان امسال پرشورترین و حماسیترین راهپیمایی کشور را رقم بزند.
وی با اشاره به وعدههای اروپا برای حفظ برجام گفت: موگرینی سه هفته پیش اعلام کرد برجام اروپایی قبل از ۱۳ آبان عملیاتی میشود. اخیراً هم رویترز از قول ۳ دیپلمات اروپایی اعلام کرده است، اجرایی شدن برجام اروپایی تا بهمن ماه طول میکشد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی افزود: ما از اول گفته بودیم که دولت نباید به برجام اروپایی دل خوش کند. برجام حاصل یک مذاکرات طولانی بود که با طرح به سازش کشاندن ایران توسط استکبار شروع شد و با مقاومت و تدبیر ایران به رهبری امام خامنهای معلوم شد که بی اعتمادی به غرب، یک واقعیت است و بالاخره به رسوایی آمریکا و اروپا در عدم پایبندی به امضاها و تعهدات بین المللی آنها انجامید.
حبیبی در مورد بسته کمک دولت برای جبران کاهش قدرت خرید مردم گفت: کاهش ارزش پول ملی واقعاً تاسف آور است. دولت وظیفه دارد ارزش پول ملی را حفظ کند. اخیراً مراجع در ملاقات رئیس بانک مرکزی این مهم را متذکر شدند لذا دولت در درجه نخست باید ارزش پول ملی را حفظ کند. عدم همت در این باره باعث شده ثروتمندها ثروتمندتر و فقیران فقیرتر شوند این پدیده یک عمل زیان آور در سطح ملی علیه فقرا و طبقات متوسط به نفع اغنیاست.
وی با اشاره به مشکلات قانونی ارائه بسته حمایتی دولت، گفت: ما از هرگونه کمک دولت به حل مشکلات معیشتی کم درآمدها استقبال میکنیم و اگر این موضوع بدلیل عدم پیش بینی در قانون بودجه با موانعی روبرو باشد این موانع را دولت باید برطرف کند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: حال که دولت این مساله را پیش بینی نکرده است باید به عنوان متمم بودجه لایحه بدهد و مجلس در مورد کم و کیف و مبلغ این بسته حمایتی نظر قانونی خود را ارائه کند. دولت با تصویب نامه نمیتواند چنین بسته حمایتی را به مردم ارایه دهد و بهتر است قانونی کار کند.
حبیبی با اشاره به مصوبه ۱۰۶۱۱۱ مورخ ۲۷/۸/۹۶ هیات وزیران گفت: طبق تصویب نامه دولت قرار است شهرداران شهرهای بالای یک میلیون نفر شامل مقامات بند ه. ماده ۷۰ قانون مدیریت خدمات کشوری شوند یعنی شهرداران شهرهای بالای یک میلیون نفر همتراز وزرا شوند تا اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان در مورد آنان بلاموضوع شود این کار واقعا کار نادرستی است و نماد دورزدن قانون است.
وی با اشاره به ملاقات رئیس جمهور با تعدادی از اقتصاددانان و جامعه شناسان گفت: این ملاقاتها خوب است به شرط آنکه دولت به حاصل نظریات جمع عمل کند، اما تاکنون کمتر دیده شده که دولت به نتیجه این جلسات اهمیتی داده باشد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در مورد ضرورت شفافیت رابطه دولت و ملت مبنی بر اینکه مسئولان با مردم شفاف باشند و هیچ رازی جز در موارد نظامی و امنیتی و قضایی نباید از نظر مردم پنهان بماند، گفت: دولت باید در این مسیر حرکت کند.
وی افزود: بسیاری از تصمیمات دولت در حوزه اقتصاد مهر محرمانه و سری دارد، تصمیماتی که دشمن از آن خبر دارد و مردم از آن خبر ندارند. چرا بسیاری از قراردادهای نفتی محرمانه است و حتی مجلس و دیوان محاسبات از آن بی خبر هستند؟
حبیبی تصریح کرد: اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و مبارزه با جنگ اقتصادی آمریکا نیاز به یکصدایی و هماهنگی در دولت بویژه در حوزه اقتصاد دارد. رئیس جمهور در این مورد وطیفه کلیدی دارد هر چند به نظریات کارشناسی ناصحان پاک و دلسوز اعتنای چندانی نداشته اند. ناهماهنگی در بین تیم اقتصادی دولت بسیار مضر است و این از وظایف رئیسجمهور است که طوری مدیریت کند که در امور اقتصادی یک صدا از مجموعه دولت شنیده شود.
ارسال نظر