به گزارش پارس به نقل از ایسنا، این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در برنامه گفت وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، در پاسخ به این پرسش که" دغدغه اصلی شما برای ورود به عرصه رقابت های انتخابات ریاست جمهوری چیست؟ " ، با بیان اینکه" من برای ادای دین وارد این عرصه شده ام" ، افزود: من شهروند و فردی از این جامعه بوده ام که نه عقبه ثروت و نه عقبه قدرت داشتم و به لطف این ملت و به برکت انقلاب اسلامی و نهضت امام و حول شهدا و مجاهدت هایی که اتفاق افتاد، از همان دوران نوجوانی و جوانی آمدم تا اینکه امشب اینجا در حضور ملت عزیز که مدیون آن ها هستم، نشستم.

وی در ادامه گفت: انقلاب یکی از بزرگ ترین نعمات ماست و خداوند این لطف را به همه ما عنایت کرده تا بتوانیم در سایه نظام اسلامی زندگی کنیم اما امروز این نظام اسلامی مشکلاتی دارد و من با روحیه و دینی که دارم، در جهت حل این مشکلات به عرصه آمده ام.

قالیباف در ادامه با بیان اینکه" کشور ما دارای منابع انسانی بی شمار، نیروهای جوان، منابع طبیعی، معادن و منابع مادی بیشماری است که می شود از آن ها استفاده کرد" ، تاکید کرد: باید دید چرا با وجود این منابع، کارنامه قابل قبول و قابل دفاعی در عرصه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی نداریم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه" بی انصافی است که بگوییم تاکنون زحماتی کشیده نشده است" ، تصریح کرد: بویژه بعد از دوران دفاع مقدس زحمات زیادی کشیده شد؛ چنانچه در دوران سازندگی زیرساخت های درست و بزرگی در کشور پی ریزی شد و جناب آقای هاشمی رفسنجانی مسئولیت آن دوره را داشتند؛ هرچند که انتقاداتی نسبت به رویکرد فرهنگی آن دوره وارد است.

وی ادامه داد: در زمان اصلاحات هم زحمات زیادی کشیده شد و آن زمان تنها مقطعی بود که رشد صنعت در کشور دو رقمی شد؛ هرچند انتقادات جدی به رویکرد سیاسی آن دولت وجود داشت. در ادامه نیز دولت های نهم و دهم زحمات زیادی کشیدند و در بحث هدفمندسازی یارانه ها که شجاعت می خواست، همچنین مسکن مهر، سفرها و بحث تحرک، اقدامات قابل ملاحظه ای انجام داده شد اما واقعیت این است که برآیند و خروجی کار ما مشکلاتی به همراه داشته و امروز از همه این تلاش ها رضایت مندی وجود ندارد.

قالیباف با بیان اینکه" باید با همت و رضایت بیشتری کار کرد" ، گفت: روند مدیریتی در کشور نیازمند تحول اساسی و جدی است و در حوزه مدیریت کشور باید تغییر اساسی انجام شود تا بتوانیم از منابع کشورمان استفاده کنیم و من آمده ام تا به کمک مردم عزیزمان یک روح و خون جدید وارد سیستم مدیریتی کشور کنیم.

در ادامه، درباره طرح دو ساله قالیباف برای حل مشکلات اقتصادی کشور سوال شد که وی پاسخ داد: این برنامه، برنامه ای با کمک نخبگان در سطح ملی و استانی و برنامه ای به روز است و از همه دیدگاه ها و نظرات استفاده شده و من برای آن یک زمان بندی دو ساله مشخص کرده ام تا طی آن یک ساماندهی و آرامش وارد اقتصادمان کنیم.

شهردار تهران در ادامه با طرح این موضوع که" اصلا باید بدانیم نابسامانی اقتصادی یعنی چه" ، گفت: یکی از موضوعاتی که مردم با آن روبه رو هستند گرانی است که هر روز مردم ما را دچار اشکالات جدی می کند و زحمات آن ها را زیاد کرده است، ضمن اینکه ثبات نداشتن گرانی ها و بالا رفتن قیمت ها به صورت غیر متعارف و در کنار آن، پایین آمدن کیفیت ها، بحثی دچار اشکال است. همچنین در بحث اشتغال نیز شاهد هستیم که خانواده ای پیدا نمی شود که مشکلی به نام بیکاری نداشته باشد و چه افراد تحصیلکرده و چه آن ها که تحصیلات عالیه ندارند، با این مشکل مواجه هستند.

قالیباف با بیان اینکه" یک زمان فرد شغل می خواهد تا حداقل زندگی اش را تامین کند و زنده باشد ولی اگر ما می خواهیم به کرامت انسانی توجه کنیم آیا این کفایت می کند؟ " ، گفت: در فرهنگ اسلامی ما کار جوهره و حیات و انسانیت یک انسان است و وقتی شخصی شغل ندارد، هم زندگی و کرامت او و هم انسانیتش را گرفته ایم، این در حالی است که رشد اقتصادی باید این نابسامانی ها را سامان دهد.

وی با بیان اینکه" از دست دادن سرمایه های اجتماعی و مادی، نابسامانی است" ، تصریح کرد: به سامان کردن، یعنی اینکه روشی را در دوره ای مشخص پیاده کنیم و البته در این راستا این حق مردم است که بدانند مدیرانشان چه می کنند و من در همین راستا در حوزه شهرداری هم شفاف با مردم صحبت می کردم. ما می توانیم ظرف دو سال آرامش و ثبات را به مردم بازگردانیم و این طور نباشد که هر روز شاهد تغییر نرخ ها باشیم.