به گزارش پارس به نقل از فارس محمدحسین صفار هرندی اظهار کرد: در این دوره از انتخابات علاوه بر گروه مستقل که همیشه در حاشیه انتخابات حضور داشته اند دو جریان معروف اصلاح طلب و اصول گرا نیز حضور دارند.

وی با اشاره به اینکه در انتخابات کنونی جریانی با عنوان گروه معطوف به دولت و یا به عبارت بهتر شخص رئیس جمهور نیز روبه رو هستیم، درباره حضور اصلاح طلبان در انتخابات افزود: جریان اصلاح طلب پس از فتنه ۸۸ به این نتیجه رسیدند که توسل به جریان بیرون انقلاب برای غلبه بر رقیب مجاز است و سعی کردند وزن خود را در معادلات داخلی به کمک جریان های ضد انقلاب از خارج از کشور و جذب حمایت های دولت های جهانی افزایش دهند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: در ابتدا خاتمی گزینه حداکثری اصلاح طلبان در انتخابات محسوب می شد، اما با توجه به اینکه ممکن بود توسط شورای نگهبان تأیید صلاحیت نشود وی را از دور خارج کرده و دنبال گزینه حداقلی بودند ضمن اینکه به رای آوردن وی حتی در صورت تایید شورای نگهبان نیز مطمئن نبودند.

وی ادامه داد: برآورد دیگر اصلاح طلبان انتخاب گزینه حداکثری متعلق به جبهه کارگزاران و متحد اصلاح طلبان بود که مزیت های آن بر یک کاندیداهای حداقلی ارجیت دارند و با این استدلال از ورود آقای هاشمی به عرصه انتخابات به عنوان راه حل جدی برای بازگشت عمومی اصلاح طلبان به عرصه سیاست استقبال کردند.

صفارهرندی با اشاره به اینکه مهم ترین جریان انتخابات اصولگرایی است که عمده ترین تحرکات سیاسی کشور در ۱۱ سال اخیر توسط این گروه بوده است، اضافه کرد: رویه جبهه اصولگرایی در طول این سال ها به ویژه در رقابت های انتخاباتی ائتلاف، یکپارچگی و وحدت و برگزیدن شخصی واحد بوده است گرچه گاهی به صورت کامل عملی نشده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: در ابتدا تصور این بود که رقابت در انتخابات آتی میان اصولگرایان است و گزینه های اصلاح طلبان در این میان جایی برای پیروزی ندارند. اکنون جریان اصلاح طلب آقای هاشمی را به عنوان قوی ترین گزینه خود برگزیده است و تمام توان خود را در وجود وی متمرکز کرده است.

وی تاکید کرد: همانگونه که در انتخابات های مختلف از جمله انتخابات ۸۸ اصولگرایان با وجود با بی میلی و بی رغبتی برخی از عناصر درون جبهه اصولگرا به اتحاد رسیدند اکنون نیز وحدت جدی اصولگرایان در انتخابات آتی امری ضروری به نظر می رسد.