به گزارش پارس ، « مرشد ادریس» از اعضای ارشد حزب مبارزه ملی و عضو هیئت هماهنگی مردمی برای کمک به سوریه در گفت وگو با فارس در تونس اظهارداشت: تنش آفرینی آمریکا و رژیم صهیونیستی در سوریه یا به طور مستقیم و یا با استفاده از موکلانی مانند قطر، عربستان و ترکیه صورت می گیرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا بین حوادث الشعانبی با گروه های مبارز در سوریه ارتباطی است، گفت: در گذشته ای نه چندان دور، گروهی موسوم به افغان های عرب در آغاز دهه نود سر بر آورده و درصدد در دست گرفتن قدرت در مغرب عربی به ویژه الجزایر بودند تا جایی که اقدامات آنان این منطقه را به صحنه وحشت تبدیل کرده و تلفات جانی و خسارت های مالی زیادی را رقم زد؛ امروز نیز در نمونه ای مشابه از حکومت اسلامی در سرزمین شام سخن گفته می شود.

ادریس در توضیح این مطلب اظهارداشت: در همین راستا، هسته های تروریستی در سوریه و سپس در مالی و لیبی و تونس مستقر شدند و به طور خاص الجزایر را هدف قرار دادند.

این سیاستمدار تونسی افزود: در این میان مسئولان الجزایر که هنوز کشورشان به گردونه بهار عربی وارد نشده است با هوشیاری فراوان اوضاع را زیر نظر گرفته و دولت تونس را به برخورد محتاطانه با این گروه ها فراخواندند اما نکته مهمتر در این خصوص، نفاق مواضع کشورهای استعمارگر بزرگ و رژیم صهیونیستی است که در چارچوب اقدامی برنامه ریزی شده در صدد متشنج کردن اوضاع سوریه و طولانی کردن تنش موجود در آن هستند تا به این ترتیب تا جایی که ممکن است خسارت بیشتری را به آن وارد کنند.

وی تاکید کرد: این اقدامات یا به طور مستقیم انجام می دشود و یا با استفاده از موکلانی نظیر عربستان و قطر و نیز ترکیه و اعطای کمک های مالی و تسلیحاتی.

ادریس با اشاره به اینکه جمعه گذشته تعقیب گروهی از تندروهای تونسی در نزدیکی مرز الجزایر در کوه الشعانبی منجر به زخمی شدن حدود پانزده تن از نیروهای امنیتی تونس شد، اقداماتی را که علیه نیروهای امنیتی و ارتش در کوه های الشعانبی و سایر مناطق رخ داد، محکوم و تاکید کرد که مقابله با این اقدمات به هیچ وجه نباید منجر به محدود کردن آزادی ها و حقوق تونسی ها شود به ویژه اینکه آنان برای آزادی و احقاق حقوق خود جان خود را نثار کردند.

وی در مورد صحت و سقم اخبار مربوط به از سرگیری روابط رسمی تونس وسوریه گفت: بسیاری از رسانه های سوریه از جمله روزنامه الوطن و شبکه ماهواره ای الدنیا تاکید کردند که دولت تونس به طور رسمی از سرگیری روابط دیپلماتیک با سوریه را خواستار شده و ما بعنوان احزاب و جمعیت های یاریگر سوریه و مقاومت مردمی و ارتشی و رهبری آن از این اقدام استقبال کرده و آن را ناشی از فشار چند ماه اخیر از سوی مردم و آزادگان تونس می دانیم که با تجاوزات صهیونیست ها و برخی کشورهای منطقه علیه سوریه مخالف هستند.

ادریس در مورد هماهنگی با مسئولان سوریه درخصوص تعدادی از اتباع تونسی که به دلیل قطع روابط دیپلماتیک بین تونس و سوریه بلاتکلیف مانده اند، گفت: ما درصدد اعزام نمایندگانی از اعضای هیئت هماهنگی به سوریه هستیم که هدف نخست آن اعلام حمایت از مقاومت سوریه و نیز بررسی امکان بازگرداندن بعضی از جوانان تونسی است که دست آنان به خون سوری ها آلوده نشده است.