پارس به نقل از فردا: مشاور شهردار تهران گفت: انتخابات ریاست جمهوری باید رقابت برنامه های انتخاباتی و نه محل تنازع، تخاصم و تقابل کاندیداها باشد.

« سید موسی پورموسوی» در نشست بررسی نقش تشکل های مردمی در تحقق حماسه سیاسی در تبریز اظهار کرد: وقتی از حماسه صحبت به میان می آید، مراد رخ دادن یک اتفاق نادر و یک واقعه فوق العاده است که تفاوت های زیادی با سایر رخدادها دارد.

مشاور شهردار تهران، مشارکت گسترده و حداکثری مردم در انتخابات، مقدمه چینی درست و مطلوب و متناسب بودن خروجی حماسه با شان و ترامز ملت ایران را سه رکن تحقق حماسه سیاسی دانست و بر اصل احساس مسئولیت حاکمیت و دولت در مهیا کردن این شرایط تاکید کرد.

وی در ادامه افزود: ثبت نام ۶۸۶ نفر برای حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری نشان دهنده نداشتن باور درست نسبت به انتخابات در کشورمان است چرا که صرفنظر از حضور عده ای بی برنامه، شماری اعلام می کنند که در خواب دیده اند تا در انتخابات حضور داشته باشند و یا عده ای دقیقه ۹۰ را برای ثبت نام انتخاب می کنند.

پورموسوی با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال حماسه سیاسی، تحقق این حماسه را نیازمند مقدمه چینی اصولی و درست دانست و با تاکید بر نقش دولت در این مقدمه چینی، تصریح کرد: در حالی نقش دولت پراهمیت است که رئیس دولت یکی از نامزدها را برای ثبت نام می آورد که در تاریخ سیاسی دنیا بی سابقه است و رفتاری نامتعادل و غیراصولی مبتنی بررفتار و غرایض شخصی که هیچ سنخیتی با اصول موضوعه انقلاب و جمهوری اسلامی ندارد.

این فعال سیاسی اضافه کرد: بر مبنای همین مسایل پیش بینی می شود که انتخابات چالشی را پیش رو داریم.

اثبات کارآمدی دین در حل معضلات

وی با بیان اینکه انتخابات ریاست جمهوری پروسه است و نه پروژه، اظهار کرد: کاندیداهایی که وارد عرصه می شوند باید با برنامه وارد شوند تا در انتخابات پیش رو ما شاهد رقابت بین برنامه های ارائه شده باشیم نه تنازع و تخاصم و تقابل بین کاندیداها. متاسفانه کاندیداهایی وارد عرصه رقابت های انتخاباتی می شوند که یا بی برنامه اند و یا ضعف مدیریت برای اجرای برنامه ها دارند. این در حالیست که جبهه پیشرفت و عدالت ایران اسلامی با یک برنامه جامع برای اداره کشور، آقای قالیباف را به عنوان نامزد مورد حمایت خود روانه رقابت های انتخاباتی کرده است.

پورموسوی افزود: این برنامه از یکسال قبل در ۲۴محور و توسط ۲۵۰ کارشناس تدوین شده که البته از اینترنت قابل دریافت است.

وی در حالی که موضوعیت دین را در برنامه جبهه پیشرفت و عدالت ایران اسلامی محوری ترین موضوع اعلام کرد افزود: محور این برنامه اثبات کارآمدی دین در اداره امور جامعه است. این برنامه بر این اساس استوار است که نشان دهد نظام جمهوری اسلامی در دهه عدالت و پیشرفت با بهره گیری از دین، به خوبی می تواند مشکلاتش را حل و فصل کند.