به گزارش خبرنگار سیاسی پارس، در سومین روز از ثبت نام داوطلبین انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، ۹۹ داوطلب ثبت نام شده اند که به اضافه ۱۴۴ داوطلب ثبت نام شده، در دو روز نخست، در مجموع ۲۴۳ نفر ثبت نام شده اند که از این تعداد، در مجموع، ۵ نفر از بانوان و بقیه از آقایان بوده اند.

صادق واعظ زاده، کامران باقری لنکرانی، محمد سعیدی کیا، حسن روحانی، مصطفی کواکبیان، حسین نصیرزاده، حسن سبحانی، محمد غرضی، باقر خرازی، علی فلاحیان، روح الله احمدزاده کرمانی و… از جمله افرادی هستند که در سه روز گذشته ثبت نام کرده اند.

امروز هم شخصیت هایی از جمله این افراد داوطلب کاندیداتوری شدند:

محمدرضا عارف، حداد عادل، اکبر اعلمی، علیرضا زاکانی، علی احمدی، محسن رضایی و…

 

عارف پس از ثبت نام:
دلیلی برای رد صلاحیتم نمی بینم

محمدرضا عارف با بیان اینکه" دلیلی برای رد صلاحیتم نمی بینم" ، تاکید کرد که از لحظه ثبت نام تا پایان راه، به قانون پایبند است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) مستقر در انتخابات کشور، محمدرضا عارف پس از ورود به وزارت کشور جهت ثبت نام در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه" اساس کار هر داوطلب برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری باید پایبندی به قانون و رعایت قوانین باشد" ، اظهار کرد: از همین الان که به عنوان داوطلب ثبت نام می کنم، تا پایان راه پایبند به قانون هستم.

معاون اول دولت هشتم در نشست خبری خود در وزارت کشور که پس از انجام مراحل ثبت نامش برگزار شد، با بیان اینکه" همواره خدمتگزار خدومی بودم و دلیلی بر رد صلاحیتم نمی بینم" ، اظهار کرد: خوشحالم که در آستانه ماه مبارک رجب کاندیداتوری خود را برای انتخابات ریاست جمهوری اعلام می کنم.

وی با بیان اینکه" مهمترین انتخابات، انتخابات ریاست جمهوری است که مردم برای چهار سال اداره امور کشور را به دست یک فرد می سپارند" ، افزود: من با توجه به تجربه ام در بخشهای مختلف در سه دهه گذشته و همچنین شرایط خاصی که کشور ما با آن روبرو است، در صحنه حضور پیدا می کنم و اگر مردم این افتخار را به من دادند سعی می کنم خدمتگزار خوبی برای مردم باشم و کشور را در چارچوب پیشرفت و در راستای چشم انداز به جلو ببرم.

عارف در ادامه در برابر این پرسش که" آیا شما در اجماع اصلاح طلبان گزینه نهایی شده اید؟ " پاسخ داد: خوشبختانه روند اجماع در جبهه اصلاحات به خوبی پیش می رود و اقدامات خوبی هم انجام شده است و طی روزهای آینده نتیجه این اجماع به اطلاع مردم خواهد رسید.

خبرنگاری از عارف پرسید" چقدر احتمال می دهید پیروز نهایی باشید؟ " که وی پاسخ داد: حرف آخر را مردم می زنند. من وقتی برمی گردم و عملکرد خود را در سه دهه گذشته می بینم، شاهد این هستم که معمولا با ارتقای جایگاه، شغل قبلی ام را ترک کردم و توانایی اداره کشور را دارم.

وی همچنین درباره احتمال حضور هاشمی رفسنجانی در انتخابات گفت: من از احتمال ثبت نام هاشمی اطلاعی ندارم و در مورد آقای هاشمی و خاتمی موضع قبلی خود را دارم.

در ادامه، خبرنگاری از برنامه های عارف درباره رفع گرانی ها پرسید که وی پاسخ داد: در این راستا برای رشد و توسعه کشور برنامه جامعی را تدوین کردم و در فاز اول، مهار تورم انجام خواهد شد و در این کار دولت دخالت می کند تا تورم کنترل شود.

این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری، برقراری انضباط مالی و جذب سرمایه را از دیگر برنامه هایش عنوان کرد و افزود: ما یک رشد هشت درصدی را پیش بینی کردیم تا ان شاء الله تورم روند نزولی خود را شروع کند.

خبرنگار دیگری از عارف پرسید که" اگر از سوی شورای نگبهان تایید نشدید چه برخوردی خواهید داشت؟ " و عارف در پاسخ اظهار کرد: دلیلی برای رد صلاحیتم نمی بینم. من همواره در چارچوب ارزشها کار کردم و خدمتگزار خدومی بودم و در عین حال هم فردی قانون مند هستم و امیدوارم همه دست اندرکاران مُر قانون را رعایت کنند.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در برابر این پرسش که" اگر برای تایید صلاحیتتان شرط بگذارند، می پذیرید؟ " پاسخ داد: نه شرط می گذارم و نه شرط می پذیریم. رکن اصلی من حضور مردم است و اگر مردم نیایند، شکست می خورم.

عارف در پاسخ به این پرسش که" آقای احمد ی نژاد گفته است نمی گذارند کار کند و آقای خاتمی نیز همین را تکرار می کرد؛ آیا شما با این وضعیت می توانید کار کنید؟ " گفت: احمدی نژاد دستش خیلی باز است و نمی تواند بگوید نمی گذارند؛ ان شاء الله من خواهم توانست.

وی همچنین در جواب این سوال که" رنگ شما چیست؟ " رنگ من همه رنگهاست چون همه قومیت ها را شامل می شود ولی سفید را بیشتر می پسندم چون همه رنگها را در بر می گیرد.

در ادامه خبرنگاری از عارف درباره این اظهار نظرها که برخی می گویند هاشمی رفسنجانی از نام مقام معظم رهبری سوء استفاده می کند و جریان انحرافی می خواهد فتنه درست کند" ، گفت: نظری ندارم.

عارف در ادامه در برابر این پرسش که" برآورد شما از میزان آرای خود چیست؟ " ، اظهار کرد: خوشبین هستم که به دلیل موضع شخصی و عملکرد گذشته خود و موضعی که مردم به اصلاح طلبان دارند، اگر اصلاح طلبان با اجماع بیایند کاندیدشان پیروز می شود.

وی همچنین درباره خروج برخی اصلاح طلبان از کشور و اظهارنظرهای آنها و نیز عملکرد دولت اصلاحات گفت: این موضوع چه ربطی به دولت اصلاحات دارد؟ اگر فردی در خارج از کشور نظراتش را بگوید، اینکه به دولت اصلاحات ربط داده شود، نادرست است.

عارف در ادامه با بیان اینکه" روند انتخابات را که طبق قانون دنبال می شود کاملا تایید می کنیم و معتقدیم رای، امانت است" ، تاکید کرد: باید دست اندرکاران امر وسواس لازم را در این زمینه به خرج دهند.

معاون اول دولت هشتم در جواب سوالی در رابطه با رشد اقتصادی نیز مدعی شد: رشد اقتصادی امسال بین صفر و منفی بوده است اما بر اساس تجربه هشت سال اصلاحات که رشد ۲.۳ درصد را به حدود ۶ درصد رساندیم، ان شاءالله به رشد هشت درصدی از طریق افزایش بهره وری و فعالیت های اقتصادی خواهیم رسید.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره آرای خاموش در جامعه گفت: بیشترین تلاش ما در این زمینه است و نگرانی داشتیم که بخش اعظم جامعه که انگیزه خود را از دست داده اند فعال کنیم و در این رابطه جلسات چالشی خوبی در دانشگاه ها داشتیم تا قشر جوان را فعال کنیم و نتایج خوب بوده اند اما در برخی از استان ها، هنوز فضا بسته است و امیدواریم فضای کل کشور انتخاباتی شود تا با انتخاباتی حداکثری روبه رو شویم و امیدواریم اگر قشر خاموش به میدان بیاید، کاندیدای اصلاح طلب پیروز شود.

عارف درباره پرونده هسته یی ایران نیز گفت: پرونده هسته یی، سیاسی است و باید دنبال راه حل سیاسی با تعامل قوی با دنیا باشیم و تلاش کنیم که در اولین فرصت پرونده هسته یی بسته شود چون تاخیر زمانی به نفع ما نیست. اما در چارچوب منافع ملی و پیگیری احقاق حقوق خودمان جلو خواهیم رفت.

وی همچنین در جواب این سوال که در موضوع رابطه با آمریکا چه عملکردی خواهید داشت؟ ، اظهار کرد: حل مشکل را در برقراری رابطه با آمریکا نمی دانم، بلکه حل مشکل را باید در داخل و در میان مشکلات مدیریتی دنبال کرد؛ پس باید به دنبال اصلاح ساختارهای داخلی کشور باشیم و در عین حال اصل مذاکره در چارچوب منافع ملی را پیگیری می کنیم چون ما دنبال چالش نیستیم بلکه دنبال صلح هستیم و امیدواریم بتوانیم مسائلی را که با برخی کشورها داریم را حل کنیم.

در ادامه این پرسش مطرح شد که" آیا توسعه سیاسی و اقتصادی را دنبال خواهید کرد؟ " ، که عارف پاسخ داد: توسعه همه جانبه را دنبال می کنم چون برای ماندگاری توسعه، باید به همه بخش ها توجه داشت.

این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری درباره اتفاقات سال ۸۸ و نحوه برخورد با دانشجویان نیز گفت: موضوع انتخابات ۸۸ را باید به شکل دقیق تحلیل کرد و ریشه موضوع را قبل و بعد از انتخابات مورد بررسی قرار داد و سهم همه افراد و گروه ها را روشن کرد و بهتر است در دانشگاه ها این اتفاق بیفتد؛ البته ما به دنبال مچ گیری نیستیم بلکه می خواهیم تحقیق و تحلیل کنیم و نتایج را به مردم بگوییم.

عارف همچنین تاکید کرد: با دانشجویان با سعه صدر برخورد نشده است و من موضوع دانشجوی ستاره دار را به طور کل از پرونده آموزش عالی پاک می کنم و از دانشجویان تعلیقی که از درسشان عقب افتادند عذرخواهی خواهم کرد. همچنین با تفکیک جنسیتی مخالف هستم چون آن را در شأن جوانان کشور نمی دانم و امکانات هم اجازه این کار را نمی دهد.

در ادامه، یکی از خبرنگاران پرسید که" در مورد فساد دولت اصلاحات چه توضیحاتی دارید؟ " که عارف پاسخ داد: ما در مورد موضوع فساد و بویژه فساد مالی وسواس زیادی داشتیم و با وجود همه برچسب ها که به دولت اصلاحات زده می شود، افتخار اصلاحات این است که هیچ مورد برچسب فساد مالی به اصلاحات زده نشده است و ما پیگیری فساد مالی را جزو اولویت های خود قرار می دهیم.

وی در پاسخ به این پرسش که" آیا دولت شما دولت اصلاح طلب است؟ " ، گفت: دولت من دولت اصلاحات نیست بلکه دولت شایسته سالار است، چون اگر یک جریان دولت را به خود محدود کند، موفق نخواهد شد.

عارف با اشاره به اینکه" برنامه های من برای جوانان حل مساله اشتغال و تامین مسکن و ازدواج آنان است" ، اظهار کرد: امیدوارم با تسهیلات مناسب بتوانیم به جوانان کمک کنیم.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین درباره احتمال اجماع بین گزینه های مطرح اصلاح طلبان گفت: اجماع بین کاندیداهایی است که خود را اصلاح طلب می دانند و این اجماع بین بنده و آقایان جهانگیری، مهرعلیزاده و شریعتمداری است.

عارف در برابر پرسشی درباره اظهار نظر خود مبنی بر اینکه" حسن روحانی را اصلاح طلب نمی دانم" ، توضیح داد: بنده به آقای روحانی ارادت دارم و از قبل از انقلاب با ایشان دوست هستم و رفت و آمد می کنیم اما خود ایشان دو جا گفته بودند که من اصولگرا هستم وگرنه من در مورد وابستگی جناحی هیچ کاندیدایی صحبت نخواهم کرد.

وی با بیان اینکه" طرح سالم سازی فضای اداری را پیگیری می کنیم" ، خاطرنشان کرد: شعارم، حل مشکل معیشت مردم است.

عارف در پاسخ به این پرسش که" فکر نمی کنید عمر افراد سیاسی مثل شما به پایان رسیده است و لازم است افرادی ولایی تر به میدان بیایند؟ " ، تصریح کرد: من خودم را جوان می دانم و فکر نمی کنم در این کشور ولایتمدارتر و متعهدتر از ما پیدا شود.

این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری همچنین در برابر این پرسش که" حضور همسرتان در میتینگ های انتخاباتی را حاشیه ساز نمی دانید؟ " پاسخ داد: حضور همسرم حاشیه ساز نیست و طبیعی است. من برای خانم ها جایگاه ویژه ای قائلم.

 

حدادعادل پس از ثبت نام: ائتلاف به این معنی نیست که « با هم» برای ثبت نام مراجعه کنیم

غلامعلی حداد عادل گفت: ائتلاف ۱+۲ به این معنا نیست که ما سه نفر با هم ثبت نام کنیم، بلکه ائتلاف ما اصول دیگری دارد.

این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری در بدو ورود به وزارت کشور جهت ثبت نام در انتخابات یازدهمین ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که" چرا هر سه نفر ائتلاف با هم برای ثبت نام نیامدید؟ " گفت: اگر سه نفری با هم می آمدیم می پرسیدید چرا تک تک نیامدید. در ضمن اگر هر سه با هم می آمدیم، تجمع زیاد می شد و حواس شما خبرنگاران پرت می شد.

وی اضافه کرد: از نظرسنجی و همه عوامل موثر در انتخاب فرد مورد نظر استفاده می کنیم و حرفهایی که من زدم، به معنی انتخاب گزینه نهایی نبوده است پس به بی انصافی ها جواب خواهم داد و در مورد آقای ولایتی هم اگر بی انصافی شود جواب می دهم.

 

زاکانی ثبت نام کرد+زندگی نامه

علیرضا زاکانی دقایقی قبل برای حضور در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در ستاد انتخابات وزارت کشور ثبت نام کرد.

علیرضا زاکانی دقایقی قبل به منظور ثبت نام در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، وارد ستاد انتخابات شد.

علیرضا زاکانی صبح امروز با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) با آرمان های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدا تجدید بیعت کرد و سپس با جمعی از خانواده های شهدا و جانبازان و استادان دانشگاه و روحانیون که وی را همراهی می کردند برای ثبت نام در وزارت کشور حاضر شد.

بر پایه این گزارش، علیرضا زاکانی اسفندماه سال ۱۳۴۴ در شهر ری و در خانواده ای مذهبی متولد شد و همزمان با اوج گرفتن انقلاب اسلامی اولین حضور اجتماعی خود را با شرکت در تظاهرات و راهپیمایی های مردمی تجربه کرد. وی دارای مدرک دکترای پزشکی هسته ای است و نمایندگی مردم تهران در مجالس هفتم، هشتم و نهم را بر عهده داشت و دارد.

وی هم اکنون دبیرکلی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی را عهده دار است و همچنین در سال ۱۳۸۸ به سمت مدیر مسئول هفته نامه پنجره منصوب شد.

وی در ۱۵ سالگی در جبهه حق علیه باطل حضور یافت، پس از حضور در لشگرهای محمّد رسول الله (ص) و سیدالشهداء (ع) و قرارگاه های جنوب و غرب، عمده حضور خود را در واحدهای تخریب و اطلاعات و عملیات سپری کرد. علیرضا زاکانی مسئولیت هایی از جمله معاون گردان، مسئول محور اطلاعات و عملیات قرارگاه نجف ۳، قائم مقام اطلاعات و عملیات لشگر محمّد رسول الله (ص) و نهایتاً مسئولیت محور این لشگر بعد از عملیات بیت المقدس ۴ را بر عهده داشت.

زاکانی با پایان جنگ تحمیلی، در سال ۱۳۶۸ ازدواج کرد، وصلتی که حاصل آن سه فرزند است. در همان سال در کنکور سراسری شرکت کرد و در بهمن ماه سال ۱۳۶۸ رشته پزشکی را در دانشگاه علوم پزشکی تهران شروع و در تابستان سال ۱۳۷۶ دکترای عمومیی را اخذ کرد و بعد از آن با شرکت در آزمون تخصص، به عنوان دانشجوی دوره تخصصی پذیرفته شد. در سال ۱۳۸۰ دوره تخصصی پزشکی هسته ای را آغاز و در اسفند ۱۳۸۲ آن را به پایان رساند و هم اینک به عنوان عضو دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرکز پزشکی هسته ای مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) فعالیت می نماید، علاوه بر اینکه عضو هیئت مدیره انجمن علمی پزشکی هسته ای ایران و عضو کمیته مرکزی دهمین کنگره بین المللی آسیا و اقیانوسیه پزشکی هسته ای و بیولوژی نیز است.

او در اواخر سال ۱۳۷۷ مسئولیت بسیج دانشجویی دانشگاه های استان تهران و از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۲ مسئولیت سازمان بسیج دانشجویی کشور را بر عهده گرفت.

زاکانی را هنگام ثبت نام روستا آزاد، رحماندوست، شاکری، نادران و الهیان همراهی می کردند.

 

زاکانی: در صورت آمدن جلیلی با هم ائتلاف خواهیم کرد

زاکانی تصریح کرد که در صورت آمدن جلیلی با هم ائتلاف خواهیم کرد.

  علیرضا زاکانی پس از ورود به وزارت کشور برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری افزود: مرام نامه ی من این هفته منتشر می شود که شامل اصول و راهبردهاست.

وی در پاسخ به سوالی درباره ی احتمال ثبت نام جلیلی نیز گفت: از آنجا که گفتمان من و آقای جلیلی به هم نزدیک است، اگر ایشان بیایند با هم ائتلاف خواهیم کرد.

زاکانی همچنین تاکید کرد: به نفع هیچ کس کنار نمی روم.

نادران، الهیان، سروری، شاکری، روستا آزاد رئیس دانشگاه شریف و جمعی از خانواده شهدا و جانبازان زاکانی را جهت ثبت نام در انتخابات همراهی می کردند.

به گزارش ایسنا، علیرضا زاکانی پس از انجام ثبت نام خود در نشستی خبری با بیان این که دلیل حضور من در این عرصه توجه و اهتمام برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی است، گفت: انقلاب اسلامی امروز در مسیر رسیدن به اهداف خود نیاز به تلاش و کار مضاعف است و همچنین نیاز به ایثار و جانفشانی بیش از گذشته دارد و ما معتقدیم که با حضور در صحنه باید راه پرتلاشی را برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی آغاز کنیم.

وی افزود: این اهداف جز با تعبیت شایسته از مقام معظم رهبری و خدمتگزاری شایسته به مردم عزیزمان محقق نخواهد شد.

دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با بیان این که ما قائل به حاکمیت تفکر انقلاب و جهادی در کشور هستیم، از اینکه هم اکنون چنین تفکری در کشور کمرنگ شده، ابراز تاسف کرد و گفت: ما خواهان بازگشت به فضایی هستیم که طی آن برادری و رسیدن به مسیری که شایسته ملت شریفمان باشد را یک اصل بداند و معتقدیم که اگر این تفکر حاکم شد، نوع نسبتی که با رهبر معظم انقلاب خواهیم داشت، متفاوت از نگاه برخی سیاسیون خواهد بود و نوع نگاه ما به مردم هم عوض می شود. در این مسیر تبعیت از رهبری افتخار و خدمتگزاری شایسته به مردم مورد توجه قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: امروز در صورت به میدان آمدن مردم این امکان میسر می شود که راه های دور و نزدیک و اهداف بزرگ را فتح کنیم.

زاکانی با بیان این که ما قائل به شایسته سالاری و تصدی امور توسط نخبگان هستیم، گفت: باید دانست که وزرای دولت، رعیت رییس جمهور نیستند، بلکه همکاران او محسوب می شوند.

وی در ادامه خاطنشان کرد: معتقدم دولت آینده باید به جای وعده عمل کند و به جای هرزنگاری به همه ظرفیت های کشور توجه داشته باشد. همچنین توجه به همه ارزش های انقلاب اعم از استقلال، آزادی، عدالت خواهی، شکوفایی اقتصادی و خلق ثروت در کنار توزیع مناسب آن و توجه به محرومین در کشور باید به عنوان اصولی مورد اهتمام مدنظر قرار بگیرد.

زاکانی در ادامه خاطرنشان کرد: پاک بودن کافی نیست و دولت آینده باید فساد ستیز باشد، منتها این فسادستیزی را با تدبیر دنبال کند.

وی همچنین با مورد توجه قرار دادن نوع نگاهش به سیاست خارجی نیز گفت: ما در برابر دشمن قائل به سیاست پیش رو هستیم. ما قائل به انفعالی حرکت کردن و اقدامات تند رادیکالی بی منطق نیستیم. ما معتقدیم مقاومت مدبرانه و یک حرکت پیش روانه و تعامل فعال و عزت مدارانه امروز باید مدنظر قرار بگیرد.

این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری افزود: ما می خواهیم یک رقابت کاملا سالم و اثباتی را پیشه کنیم و به جای تخریب افراد، به نقد و نگاه کارشناسی روی بیاوریم و البته رقابت ما تا پای صندوق های رای است و بعد از آن رفاقت ها باقی خواهد ماند و همه نامزدها مورد احترام ما هستند.

وی گفت: ما توجه خود را به اولویت های خود معطوف می کنیم و معتقدیم که امروز کشور به انسجام و وحدت نیاز دارد.

در ادامه این نشست، خبرنگاری در مورد نوع نگاه زاکانی به ایرانیان خارج از کشور سوالی پرسید که وی در پاسخ گفت: ایرانیان عزیز خارج از کشور سرمایه های گرانسنگی هستند که باید دلشان برای ایران اسلامی بتپد ضمن این که در کشور برای حضور و فعالیت آنها مهیا باشد؛ چراکه اکثریت آنها علاقه مند به ایران عزیز هستند.

وی گفت: تمهید ما ایجاد زمینه مساعد برای حضور فعال آنها در داخل کشور است.

در ادامه خبرنگاری به زاکانی گفت؛ گفته می شود در داخل جبهه شما شکاف ایجاد شده و عده ای به دنبال حمایت از قالیباف هستند که زاکانی در این باره اظهار کرد: گفته ها زیاد است اما ما با توجه به اندوخته ای که فراهم کرده ایم همچنین با توجه به همراهی کسانی که صاحب فرهنگ انقلابی و جهادی هستند، یک راه اثباتی را با سایر دوستان خواهیم داشت، بدون اینکه بخواهیم با گمانه زنی های مختلف فضا را غبارآلود کنیم و بخواهیم از این طریق برای خود سرمایه ایجاد کنیم. مسیر من و همراهان عزیز من ارائه تفکر و اندیشه خدمت گزاری به مردم شریفمان است. ما در چارچوب مدون خود حرکت می کنیم و به این گمانه زنی ها توجه نداریم.

خبرنگار دیگری به زاکانی گفت: شما در سال ۸۴ در ستاد قالیباف بودید چه شد امروز در مقابل او قرار گرفته اید؟

این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در این باره اظهار کرد: من در آن زمان در ستاد شخص خاصی نبودم. جناب آقای قالیباف، توکلی، احمدی نژاد و رضایی میثاق نامه ای را امضا کرده بودند و بنده مسوول همه آن ستادها بودم و در ستاد شخص خاصی حاضر نبودم.

خبرنگار دیگری درباره حضور زاکانی در مرقد امام و مزار شهدا قبل از آمدنش به ستاد انتخابات کشور پرسید که وی گفت: ما خودمان را آزاد شده حضرت امام می دانیم. ایشان ما را از منجلاب ستم شاهی نجات داد و بعد از آن نیز مسیر آزادشدگی خود را مرهون مقام معظم رهبری می دانیم.

وی همچنین در ادامه درباره نوع رنگ و یا نماد انتخاباتی اش نیز گفت: ما پرچم را به عنوان نماد اساسی و جدی که ملت رشید ایران به آن افتخار می کند و همچنین نماد عزت ماست، مورد توجه قرار داده ایم.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا به خاطر این که آقای احمدی نژاد ۸ سال رییس جمهور بود و هم اکنون شاهد جنبش اعلام کاندیداتوری هستیم، شما نیز در این عرصه داوطلب شده اید، که زاکانی در پاسخ گفت: احساس تکلیف ما با جناب آقای احمدی نژاد نسبتی ندارد. من به عنوان یک عنصر انقلابی در این عرصه تکلیف خود را حضور دانستم.

وی در ادامه با بیان این که اگر توفیق داشته باشم و رییس جمهور شوم، همه امکانات کشور را برای حل مشکلات بسیج خواهم کرد، گفت: من خودم را سرگرم نزاع نمی کنم و وقت ملت ایران را با ایجاد شکاف بین ظرفیت های مختلف نخواهم گرفت. ما فقط به مردم وعده نمی دهیم و معتقدیم که باید عمل کنیم.

وی در ادامه تثبیت قیمت ها، ایجاد زیرساخت های جدی در اقتصاد، وجود برنامه ریزی برای بالا رفتن قدرت خرید مردم همچنین توجه به بحث تولید و اشتغال را از جمله برنامه هایش در اقتصاد عنوان و اظهار کرد: توجه به محرومیت زدایی و فقرزدایی و همچنین توجه به توسعه متوازن منطقه ای از جمله برنامه های من خواهد بود.