دهقان: نام دولت روحانی، «دولت بی برنامه» است!
رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف با تأکید بر اینکه در چهار سال اخیر، کشور در شاخصهای مختلف بازگشت به عقب داشته است، گفت: نام دولت یازدهم را باید «دولت بیبرنامه» و «ضدبرنامه» گذاشت.
محمد دهقان رئیس ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف با اشاره به اینکه کشور بدون برنامه قابل اداره کردن نیست و همه کشورهای دنیا برنامههای چند ده ساله دارند، گفت: آقای روحانی اساساً ارائه برنامه ششم به مجلس را قبول نداشت و از بابت تدوین برنامه ششم در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز ناراحت بود.
وی ادامه داد: زمانی که مجلس به بررسی طرح برنامه ششم اقدام کرد، دولت همکاری نمیکرد و پس از تصویب هم آن را ابلاغ نکرد و در تمامی بندهای کلیدی بهویژه بندهای مربوط به محرومان، یارانهها و حقوقهای نجومی نیز مخالفت میکرد که صوت، تصویر و مستندات همه اینها موجود است.
دهقان با تأکید بر اینکه دولت یازدهم اساساً رابطه خوبی با برنامه دادن نداشت، گفت: دولت اصلاً گزارشی از اجرای برنامه پنجم به مجلس نداده و اقدامی هم برای اجرای آن نکرده است.
وی با تصریح بر اینکه باید نام دولت یازدهم را «دولت بیبرنامه» و «ضدبرنامه» گذاشت، در بخش دیگری از این گفتوگو اظهار داشت: البته برنامه پنجساله برای اداره کشور کافی نیست و ما نیاز به برنامههای بلندمدتتر 20، 30 و 40 ساله داریم، کمااینکه کشورهای دیگر نیز چنین برنامههایی دارند.
رئیس ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف با اشاره به اینکه در چهار سال اخیر، کشور در شاخصهای مختلف بازگشت به عقب داشته است، افزود: تراز تجاری ما که پیش از دولت یازدهم مثبت بود، در این چهار سال 20 هزار میلیارد تومان کاهش داشته و شکاف طبقاتی از 30 به 37 رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: فاجعه نقدینگی که در این دولت رخ داده، در تاریخ ایران بیسابقه است و به 9 هزار میلیارد تومان رسیده یعنی یک و نیم برابر شده است.
دهقان با طرح این سوال که این مقدار پول چاپشده در کشور به کجا رفته است؟ گفت: این پول به جیب مردم نرفته، بلکه به جیب قشر 4 درصدی رفته است.
وی با یادآوری افزایش معوقات بانکی و ورشکسته شدن بانکهای مختلف و نیز فروپاشی بسیاری از موسسات مالی در چهار سال اخیر بیان داشت: هر روز شاهد تجمع عدهای از سپردهگذاران موسسات مالی جلوی مجلس هستیم.
*حاشیهنشینی از 6 میلیون به 11 میلیون نفر افزایش یافته
رئیس ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف گفت: حاشیهنشینی از 6 میلیون نفر در سال 92 به 11 میلیون نفر در سال 95 افزایش یافته است و بسیاری از روستاهای ما تخلیه شده که همه اینها نتیجه بیبرنامگی در کشور است.
وی ادامه داد: دولت یازدهم مهار تورم را به عنوان یکی از دستاوردهای خود عنوان میکند، درحالیکه این دولت، کشور را از چاله تورم درآورده و به چاه رکود انداخته است و موجب تعطیلی کارخانجات را فراهم آورده است.
دهقان به شکلگیری فساد 10 هزار میلیارد تومانی در صندوق ذخیره فرهنگیان و حیف و میل منابع بانک سرمایه و بنیاد شهید در دولت یازدهم اشاره کرد و اظهار داشت: بیبرنامگی دولت یازدهم به اندازه 30 سال به کشور آسیب زد.
رئیس ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف تصریح کرد: روحیه بیحالی، تنبلی، بیبرنامگی و اشرافیگری در این دولت موجب تحمیل این فسادها شد و سوال اینجاست که این دولتمردانی که توان راه رفتن ندارند، چگونه میخواهند 4 سال دیگر نیز مسئولیت را در دست بگیرند؟
ارسال نظر