به گزارش پارس به نقل از فارس، حمیدرضا شکوهی عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری در مناظره انتخاباتی با حضور امیرحسین ثابتی که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، حضور یافت و پیرامون مسائل انتخاباتی به سخنرانی پرداخت.

وی در ابتدای سخنان خود گفت: انتخابات امسال حساس ترین انتخابات است از این لحاظ که صف بندی های متفاوت وجود دارد و اختلاف بین اصولگرایان زیاد است و طیف جدیدی به نام حامیان دولت به وجود آمده است. من تصور می کنم بزرگان اصلاح طلبان وارد انتخابات نخواهند شد. البته در اصلاح طلبان اختلافات کمتر است.

شکوهی در ادامه سخنان خود افزود: اکنون کشور با مشکلاتی مواجه است خصوصاً در اقتصاد که نرخ بیکاری بالا و تورم شدید حکم فرماست. همه به یک جمع بندی رسیده اند که این دولت کارآمدی لازم را ندارد و من معتقدم الآن باید فردی انتخاب شود که کشور را از این مشکلات بیرون بیاورد.

عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری با اشاره به لزوم فعالیت احزاب در کشور تصریح کرد: آقای احمدی نژاد افتخار می کند که بدون هیچ حزبی در سال ۸۴ رأی آورد و رئیس جمهور شد. و الآن برای احزاب مشکلات به وجود آورده است.

وی افزود: از اینکه دولت در آستانه انتخابات ۸۸ تخلفات گسترده ای انجام داده است هیچ شکی وجود ندارد و من معتقدم الآن نیز به دنبال آن است. ما باید بدانیم افزایش یارانه ها که احمدی نژاد از آن سخن می گوید باعث بهبود اقتصاد نمی شود.

شکوهی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: چه تضمینی وجود دارد که رئیس جمهور آینده معتقد به گفتمان سوم تیر باشد و مانند احمدی نژاد نشود. اینکه الآن همه از احمدی نژاد انتقاد می کنند هنر نیست در حالیکه حزب مردم سالاری از ۸ سال گذشته منتقد احمدی نژاد بودند.

حمیدرضا شکوهی در جمع دانشجویان دانشگاه امیرکبیر تأکید کرد: در سال ۸۴ حزب مردم سالاری معتقد بود که همه باید از احمدی نژاد حمایت کنیم و ما هیچگاه به دنبال تحقیر مردم به خاطر رأی دادن به احمدی نژاد نیستیم.

وی افزود: آقای هاشمی و خاتمی هیچ زمانی رسماً اعلام نکردند در انتخابات ۸۸ تقلب شده است. اعتراضات به آن تخلفاتی بود که قبل از انتخابات صورت گرفت.

شکوهی با اشاره به لزوم وجود احزاب خاطرنشان کرد: اشکال جامعه ما این است که در آن حزبی فعالیت نمی کند که رئیس جمهور برآمده از آن حزب در برابر ابهاماتش پاسخگو باشد. حال اگر رئیس جمهور آینده با گفتمان سوم تیر وارد شد و آن اصول را انجام نداد چگونه بازخواست خواهد شد.

این عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری در ادامه مناظره خود با امیرحسین ثابتی تأکید کرد: در عرصه بین الملل نیز ضعف های جدی در سیاست خارجی احمدی نژاد وجود دارد در حالیکه دولت اصلاحات با طرح گفت وگوی تمدن ها نشان داد که دیپلماسی قوی به چه معنی است. همچنین در دوره خاتمی روند اقتصاد رو به پیشرفت بود. در حالیکه در دولت احمدی نژاد عکس این اتفاق افتاد.

وی افزود: من معتقدم باید به دنبال کاندیدایی باشیم که برنامه مدونی داشته باشد. اگر تیم احمدی نژاد رئیس بود آیا الآن حامیان گفتمان سوم تیر تیم قویی دارند؟

شکوهی افزود: سفرهای استانی احمدی نژاد قطعاً کار مناسبی است اما نتیجه آن سفرها پروژه های نیمه تمام استان ها است.

حمیدرضا شکوهی در دانشگاه امیرکبیر تأکید کرد: ما نمی گوییم که نظام حزبی تمام مشکلات را حل خواهد کرد اما با این نظر هم موافق نیستیم که آقای سقای بی ریا حذب را غیرشرعی می داند. نظام حزبی می تواند ما را به اهدافمان نزدیک تر کند.

وی همچنین در ادامه سخنان خود با اشاره به لزوم پیگیری منافع ملی در سیاست خارجی خاطرنشان کرد: نه آمریکا برای ما معیار است و نه غرب ما باید رابطه ای داشته باشیم که منافع ملی ما در آن در نظر گرفته شده باشد. در حقیقت ما باید در روابط خارجیمان به دنبال منافع ملی خودمان باشیم من معتقدم آقای خاتمی سطح جمهوری اسلامی را در جهان ارتقاء داد.

وی افزود: البته حزب مردم سالاری دولت خاتمی را کامل نمی داند ما معتقدیم وی نمی تواند تمام مشکلات را حل کند. البته اگر در انتخابات حضور بیابد از وی حمایت خواهیم کرد.

عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری، با تأکید بر اینکه اصلاح طلبان قطعاً به دنبال اجماع هستند تصریح کرد: اگر خاتمی در انتخابات حضور یابد، قطعاً اصلاح طلبان بر روی آن اجماع خواهند کرد. در مورد آقای جهانگیری نیز هنوز مشخص نیست که وی در انتخابات حاضر می شود یا خیر البته اینکه ائتلافی شکل گرفته باشد صحت ندارد.

حمیدرضا شکوهی در پایان سخنان خود با اشاره به فعالیت های هسته ای کشور خاطرنشان کرد: تعلیق فعالیت های هسته ای در زمان خاتمی به نفع نظام بود. ما باید با تعامل منافع ملیمان را دنبال کنیم. شاید در حال حاضر نیز نیاز به تعلیق باشد. سیاست های هسته ای جزو سیاست های کلان کشور است که به دست رهبری است. من معتقدم اگر تنها نتیجه تعلیق این بوده که تحریم ها شدت نیابد حرکت خوبی انجام گرفته است.