به گزارش خبرنگار سیاسی پارس ، مستقر در ستاد انتخابات کشور، ˝حسن سبحانی˝ نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی برای داوطلبی دور یازدهم ریاست جمهوری ثبت نام کرد.

ثبت نام حسن سبحانی برای انتخابات ریاست جمهوری

  حسن سبحانی کاندیدای مستقل دقایقی پیش در دومین روز ثبت نام از نامزدهای ریاست جمهوری با حضور در محل وزارت کشور نامزدی خود را برای تصدی پست ریاست جمهوری اعلام کرد.


حسن سبحانی، دکترای علوم اقتصادی، استاد تمام اقتصاد دانشگاه تهران و نماینده دوره های پنجم، ششم و هفتم مجلس شورای اسلامی. وی به عنوان فعالترین نماینده مجالس پس از انقلاب شناخته می شود.

سبحانی به سال ۱۳۳۲ در شهرستان دامغان زاده شد. پدر وی کارگری ساده بود. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در زادگاهش گذراند. پس از آن جهت کمک به معیشت خانواده به دانشسرای مقدماتی رفت. سبحانی طی همه سالیان تحصیل و از جمله تحصیل در دانشسرا شاگرد اول بوده. همین امر موجب شد پس از اتمام دوره، بجای اینکه معلم روستا شود به آموزگاری در مدارس شهر مشغول گردد. وی در این زمان ۱۸ سال داشت.

سبحانی از بهمن سال ۵۳ در حالی تحصیلات دانشگاهی اش را آغاز کرد که در کنار آن به معلمی در دبیرستانهای دامغان می پرداخت و همزمان به فعالیتهایی در مقابل رژیم مشغول بود که باعث گردید بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب به عضویت کمیته انقلاب دامغان درآید.

وی بعد از فراغت از دوره کارشناسی در خرداد ۵۸، در انتخابات شورای شهر به رای مردم دست یافت و در نهایت به ریاست شورای شهر برگزیده شد.

وی در همین سال ازدواج کرد که هم اکنون دارای سه فرزند است.

سبحانی پس از این به ادامه تحصیلات دانشگاهی، تدریس دانشگاهی و فعالیت علمی پرداخت و همزمان در تمام دوره سی و چند ساله پس از پیروزی انقلاب دارای مسئولیت های سیاسی، علمی، اجرائی و پژوهشی در کشور بوده است.

در سال ۱۳۵۳ در دانشگاه ملی در رشته اقتصاد تحصیلات دانشگاهی اش را آغاز نمود و در سال ۱۳۵۸ در دوره کارشناسی فارغ التحصیل شد. دوره کارشناسی ارشد را در سال ۶۱ در دانشگاه تربیت مدرس آغاز و در سال ۶۵ به پایان رساند. پس از آن با انتقال از وزارت اموزش و پرورش، تدریس در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران را آغاز کرد.

سبحانی در سال ۱۳۶۷ در بورس خارج از کشور پذیرفته شد ولی آن را با این استدلال که بچه های انقلاب باید در داخل تحصیل کنند به بورس داخل کشور تبدیل کرد. دکترایش را در همان رشته کارشناسی، در دانشگاه تهران سپری کرده و در سال ۷۱ با رساله ای تحت عنوان « نظام اقتصادی اسلام» به پایان رساند. وی در طی این مدت مسئولیت های مختلفی را نیز عهده دار بود. سبحانی به عنوان اولین فارغ التحصیل دکترای اقتصاد در دانشگاههای ایران پس از انقلاب شناخته می شود.

سبحانی در سال ۷۱ به مرتبه استادیاری، در سال ۸۲ به مرتبه دانشیاری و در سال ۹۱ به مرتبه استادی اقتصاد در دانشگاه تهران ارتقاء یافت.

وی هم اکنون در کسوت استاد تمامی اقتصاد، به عنوان مدیر گروه اقتصاد اسلامی، پولی و مالی دانشگاه تهران به فعالیت علمی و پژوهشی خود ادامه می دهد.


رییس سازمان امداد و نجات: هاشمی را در کابینه ام نمی گذارم

" محمود مظفر" رییس سازمان امداد و نجات روز چهارشنبه پس از ثبت نام در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر است و من به همین دلیل ثبت نام کردم.

وی با بیان اینکه شعارم صلح و دوستی برای همه و برای همیشه است، افزود: بنده ۳ اصل صداقت، دیانت و کرامت را محور برنامه هایم قرار داده ام؛ استفاده از مجریان صالح، مؤمن و جوان از اولویت های کاری بنده است تا انشاءالله بتوانیم به سوی پیشرفت حرکت کنیم.

مظفر در پاسخ به سوالی در مورد گردهمایی ۱۰۰ هزارنفری در استادیوم آزادی گفت: میزبان آن برنامه سازمان گردشگری بود و ما همه مهمان آنها بودیم.

وی در پاسخ به پرسش دیگری اضافه کرد: من با توکل به خدا و پشتیبانی مردم وارد عرصه شدم لذا به نفع هیچ ائتلاف و یا شخصی کنار نمی روم.

مظفر اظهار کرد: اگر فقط به فکر مشکلات اقتصادی مردم باشید شأن مردم را پائین آورده اید و اگر به افق های بلندتری بیندیشیم موفق تر خواهیم بود.

وی در پاسخ به سوالی در مورد استفاده از هاشمی رفسنجانی در کابینه اش، گفت: بنده از نیروهای جوان در کابینه استفاده می کنم لذا هاشمی را در کابینه نمی گذارم.

مظفر در مورد مشایی هم اظهار کرد: مشایی فردی است که در دولت تلاش می کند و تلاش های خوبی را هم انجام می دهد؛ جریان انحرافی در جامعه به اعتقاد من وجود ندارد و ساخته ذهن افراد است.

رییس سازمان امداد و نجات همچنین با اعلام اینکه  هدفمندی یارانه ها را هدفمند می کنم و به سمت گروه های ضعیف هدایتش می کنم،   تصریح کرد: غنی سازی اورانیوم هم حق مردم است و از آن حمایت می کنم.

وی در پاسخ به سوالی درباره گشت ارشاد هم گفت: من هیچ اعتقادی به برخوردهای زننده و تند به مردم ندارم و باید امر به معروف و نهی از منکر به زبان نرم باشد.

 

ثبت نام نخستین زن

˝راضیه امیدوار˝ به عنوان نخستین زن در روز دوم ثبت نام ها از داوطلبان نامزدی ریاست جمهوری دور یازدهم با حضور در وزارت کشور در این انتخابات ثبت نام کرد.

درباره سوابق اجرایی او اطلاع چندانی در دست نیست.

 

رییس امداد ونجات هلال احمر برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد

  " محمود مظفر" رییس امداد و نجات هلال احمر کشور در دومین روز از ثبت نام ها از نامزدهای ریاست جمهوری با حضور در محل وزارت کشور نامزدی خود را برای تصدی پست ریاست جمهوری اعلام کرد.
وی در کارنامه خود ریاست مرکز امداد ونجات هلال احمر را دارد.

 

ثبت نام ۷۵نفر در روز اول/ارسال اسامی به شورای نگهبان

" مصطفی محمدنجار" وزیر کشور صبح روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روز گذشته برابر قانون و در موعد مقرر زمان شروع انتخابات صادر شد، گفت: روز گذشته همزمان با آغاز نام نویسی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری تشکیل هیات های اجرایی نیز آغاز شد.

وی با اعلام اینکه در روز اول ثبت نام از داوطلبان حضور در انتخابات ریاست جمهوری ۷۵ نفر ثبت نام کرده اند، اظهار کرد: از این تعداد یاد شده تنها ۵ نفر از چهره های شاخص و شناخته شده هستند.
محمدنجار تصریح کرد: وزارت کشور از زمان شروع فرایند انتخابات فعالیت های مرتبط با ثبت نام نامزدان ریاست جمهوری را با جدیت و قوت پیگیری کرده است؛ برای تسهیل روند احراز صلاحیت داوطلبان و ثبت نام کنندگان هر روز مشخصات آنها به شورای نگهبان ارسال می شود.

وزیر کشور در توصیه ای به کاندیداها، گفت: از کاندیداها می خواهیم که همکاری کنند و ثبت نام خود را به روز آخر موکول نکنند اما در عین حال وزارت کشور آمادگی دارد تا پایان مهلت قانونی از تمام داوطلبان ثبت نام به عمل بیاورد.

وی با بیان اینکه کاندیداها باید به قانون التزام داشته باشند، گفت: کاندیداها از هر گونه کاری که شائبه تبلیغات زودرس دارد خودداری کنند تا در زمان قانونی و موعد مقرر فعالیت انتخاباتی خود را آغاز کنند.
 

 

بازدید وزیر کشور از ستاد انتخابات

  وزیر کشور در نخستین ساعت آغاز به کار ستاد انتخابات کشور در دومین روز نام نویسی از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری در این ستاد حضور یافت تا از روند اجرایی نام نویسی دیدن کند.

قرار است" مصطفی محمدنجار" به پرسش های خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور نیز پاسخ دهد.
نام نویسی داوطلبان یازدهمین دوره ریاست جمهوری از دیروز آغاز شده است و تا بیست و یکم اردیبهشت ادامه دارد.

 

آغاز دومین روز ثبت نام از نامزدهای ریاست جمهوری

دومین روز ثبت نام از نامزدهای یازدهمین دوره ریاست جمهوری از ساعت ۸ صبح امروز در محل وزارت کشور آغاز شد.

طبق آخرین آمار در روز اول ثبت نام از نامزدهای ریاست جمهوری، تا ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه این روز (سه شنبه) ۶۲ نفر برای حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کردند.

طبق جدول زمان بندی انتخابات، ثبت نام از داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری از روز ۱۷ اردیبهشت تا روز شنبه ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری به مدت ۵ روز از ساعت ۸ الی ۱۸ در محل وزارت کشور انجام می پذیرد.

افرادی که واجد شرایط ثبت نام هستند طبق قانون اساسی باید رجال مذهبی و سیاسی باشند. رجال مذهبی و سیاسی موضوع اصل ۱۱۵ قانون اساسی و ماده ۳۵ قانون انتخابات ریاست جمهوری باید واجد شرایط، « ایرانی الاصل بودن » ، « داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران » ، « مدبر و مدیر بودن » ، « داشتن حسن سابقه و امانت و تقوی» و « مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور» باشند.

بر اساس اعلام وزارت کشور، افراد واجد شرایط شخصا یا از طریق معرفی نماینده تام الاختیار می توانند برای اعلام داوطلبی و تکمیل فرم پرسشنامه با همراه داشتن اصل شناسنامه و چهار برگ تصویر تمامی صفحات آن و ۱۲ قطعه عکس ۴*۶ جدید که در سال جاری گرفته باشند، به ستاد انتخابات کشور واقع در میدان فاطمی، ابتدای خیابان شهید گمنام، تالار بزرگ کشور مراجعه فرمایند.

بر اساس این جدول کاری، هیات های اجرایی انتخابات از هفدهم تا پایان روز نوزدهم اردیبهشت در سراسر کشور تشکیل می شوند.

رسیدگی به صلاحیت داوطلبان نامزدی انتخابات در شورای نگهبان قانون اساسی از ۲۲ اردیبهشت آغاز می شود و به مدت پنج روز تا پایان روز بیست و ششم این ماه ادامه خواهد یافت.

بنا بر اعلام مسئولان ذیربط در وزارت کشور، از ۲۷ تا ۳۱ اردیبهشت، شورای نگهبان به اعتراض احتمالی داوطلبان احراز صلاحیت نشده مجددا رسیدگی می کند.

وزارت کشور نیز اول تا پایان روز دوم خرداد، اسامی نامزدهای احراز صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری را اعلام می کند.

مدت تبلیغات انتخاباتی نیز از صبح روز سوم تا پایان روز بیست و دوم خرداد به مدت ۲۰ روزتعیین شده و تبلیغات انتخاباتی نامزدها در روز ۲۳ خرداد ممنوع است.

اخذ رای مردم برای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات چهارمین دوره شورهای اسلامی شهر و روستا از صبح روز ۲۴ خرداد آغاز می شود.

 

مرتضوی در جمع خبرنگاران: تبلیغات قبل ازتایید صلاحیت تخلف است/تمهیدات لازم برای اخذآراء خارج از کشوراندیشیده شده است

  صولت مرتضوی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران درباره تبیلغات پیش از موعد برخی نامزدهای انتخاباتی ریاست جمهوری، اظهارکرد: تبلیغات داوطلبان ریاست جمهوری قانون دارد بر همین اساس هر یک از نامزدهای ریاست جمهوری می توانند در چارچوب آن به نبلیغ برنامه های خود بپردازند.


بیر ستاد انتخابات کشور افزود: قبل از زمان تعیین شده هرگونه اقدام که شائبه تبلیغاتی داشته باشد خلاف قانون است؛ قانون گذار نیز به منظور جلوگیری از تخلفات در انتخابات قوه قضاییه ستاد پیشگیری ازجرم تشکیل داده وشعبی در بخش ها وشهرستان ها برای رسیدگی به تخلفات خارج نوبت تشکیل میشود.
مرتضوی تصریح کرد: هر کسی در این زمینه شکایت دارد با حضور در شعب در نظر گرفته می تواند طرح شکایت کند تا رسیدگی شود.


دبیر ستاد انتخبات یازدهمین دوره ریاست جمهوری تصریح کرد: تبلیغات به سه دسته تقسیم می شود که در مرحله نخست داوطلبان می توانند از امکانات و رسانه های عمومی استفاده کنند که شورایی در وزارت کشور به ریاست وزیر کشور برای استفاده عادلانه نامزدان انتخاباتی تشکیل می شود.
وی ادامه داد: بخش دیگر تبلیغات به صورت استانی انجام می شود که استفاده از امکانات عمومی شهرستان ها نظیر ورزشگاه ها مد نظر قرار می گیرد در شورای ذکر شده تقسیم بندی و ابلاغ می شود؛ تبلیغات میدانی مانند عکس، بروشور که این هم در فصل تبلیغات یعنی مواد ۶۲،۶۳ و ۶۴ قانون انتخابات به آن پرداخته شده است.
دبیر ستاد انتخابات کشور در خصوص تمهیدات فراهم شده برای رای گیری انتخابات ریاست جمهوری در خارج از کشور نیز گفت: وزارت کشور با هماهنگی وزارت خارجه اقدامات لازم را در این زمینه انجام دادند و در فرصت مقرر این موضوع انجام خواهد شد.

سبحانی در جمع خبرنگاران: مردم به دنبال رییس جمهوری امین و پارسا هستند/سادگی از نقاط قوت احمدی نژاد بود

  " حسن سبحانی" از نمایندگان ادوار مجلس روز چهارشنبه پس از ثبت نام در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: من بر این باورم که انتخابات ریاست جمهوری قبل از آنکه عرصه تلاش برای به دست آوردن رأی باشد تلاش ملت برای یافتن امینی پارسا است.


سبحانی با اشاره به اینکه مردم به دنبال رییس جمهوری امین و پارسا هستند، ادامه داد: من استاد اقتصاد در دانشگاه تهران با پشتوانه سال ها قانون گذاری برنامه « دولت قانون» با گفتمان اصول و مبانی قانون اساسی بر معرض انتخاب مردم می گذارم.


وی تصریح کرد: دولت قانون اقتصاد را عاری از ربا خواهد کرد و عدالت را از طریق رشد آگاهی، تعمیق می بخشد و امور کشور را با اخلاق مداری که اکنون کشور به شدت به آن نیازمند است ارائه می دهد.
این نامزد ریاست جمهوری در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه شما در مجلس هفتم در طرح تثبیت قیمت ها دفاع کردید و این طرح باعث رشد چشمگیر قیمت ها شد، اکنون چگونه دفاع می کنید گفت: طرح تثبیت قیمت ها در زمان اجرا قابل دفاع بود اما در آن زمان دولت ۴ متمم مازاد بر بودجه تثبیت شده بر آن تحمیل کرد که در نهایت به افزایش نقدینگی و ایجاد رشد قیمت ها انجامید.


سبحانی در پاسخ به سوال دیگری درباره آزادی گروه ها و احزاب سیاسی در دولتی که وی تشکیل خواهد داد نیز اذعان کرد: از اصولی که در فصل قانون اساسی وجود دارد فعالیت احزاب و تشکل هاست. کشور ما با انتخابات اداره می شود برهمین اساس فعالیت احزاب و تشکل ها در آن آزاد است اما برای فعالیت بیشتر آنها معتقدم که دولت باید از آنها حمایت کرده و تا مدتی برای ادامه حیات به آنها یارانه بپردازد.


نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اینکه آیا وابسته به گروه و یا حزب خاصی است نیز اظهار کرد: من داوطلب مستقل هستم اما بعد از اینکه کاندیداهای مختلف برنامه های خود را اعلام کنند اگر امکان شباهت در برنامه وجود داشت در مورد این موضوع می توان بحث کرد در غیر اینصورت معتقدم می توانم راهم را ادامه دهم.
سبحانی درخصوص اینکه آیا بعد از پیروزی در انتخابات طرح هدفمندی یارانه ها را ادامه خواهد داد نیز بیان کرد: طرح هدفمندی یارانه ها رد پای خطیری بر مسایل خانوارها، تولید کننده و دولت گذاشته است بر همین اساس نیازمند بازنگری و بررسی مجدد است تا راه مناسب را برای برون رفت از مشکلات ایجاد شده پیدا کنیم.


وی در پاسخ به اینکه نقطه قوت دولت احمدی نژاد چه بود و آیا شما آن را در دولت خود ادامه خواهد داد نیز گفت: سادگی و مردمی از جمله نقاط قوت محمود احمدی نژاد بود که امیدوارم آن را ادامه دهم.


این داوطلب برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر افزایش نرخ ارز و چگونگی کنترل آن نیز بیان کرد: افزایش ارز معلول هدفمند کردن یارانه ها و متأثر از شرایط سنگین تحریم بود اما سوء مدیریت بر آن دامن زد؛ البته حل این مشکل نیازمند زمان است.


وی در پاسخ به این سوال که آیا درخصوص تشکیل کابینه خود به افراد خاصی فکر کرده اید نیز گفت: بله، افراد مختلفی را در نظر گرفته و روی آنها مطالعه کرده ام اما هنوز تکمیل نیست.


سبحانی درخصوص ارتباط با آمریکا نیز بیان کرد: منافع ملی ما در سراسر جهان گسترده است و دلیلی ندارد با کشورهای مختلف ارتباط نداشته باشیم ما تنها از رژیم اشغال گر قدس دوری خواهیم کرد اما به طور حتم کشورهای آسیایی و خاورمیانه به دلیل نزدیکی مسائل فرهنگی، سیاسی و اقتصادی از اولویت برخوردارند.
وی در پایان درخصوص هزینه تبلیغاتی خود نیز توضیح داد: من از هزینه شخصی خود تا کنون ۳۷ و نیم میلیون تومان برای تبلیغات درنظر گرفته ام اما استفاده از رسانه ها برای تبلیغات در برنامه من گنجانده شده است.

رییس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات:

تجهیز۱۰۰۰ شعبه به سیستم الکترونیک در تهران/رای گیری در انتخابات ریاست جمهوری الترونیکی نیست

" امیر شجاعان" رییس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران درباره میزان استفاده از سسیستم الترونیکی در آنتخابات ۲۴ خرداد، گفت: در انتخابات شوراهای شهر و روستا نرم افزاری پیش بینی شده تا در غالب یک سامانه جامع کلیه فرایند انتخابات را به صورت رایانه ای انجام دهیم.


شجاعان افزود: در انتخابات ریاست جمهوری به طور کلی ۲۳ فرایند و در انتخابات شوراهای شهر و روستا ۲۶ فرایند داریم که این فرایندها به ۳ دسته کلان تقسیم می شوند. نخست فرایند قبل از اخذ رأی، دوم یک سری فرایند در روز اخذ رأی و سوم عملیات بعد از رأی گیری. البته فرایندهای پشتیبانی هم داریم.
رییس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات تصریح کرد: از این ۲۶ و ۲۳ فرایند که ذکر شد تنها فرایند اخذ رأی الکترونیکی برای مردم مهم است؛ در این فرایند به واسطه تجربیات خاصی که وجود دارد در تعداد محدودی از شعب انجام می شود.


شجاعان ادامه داد: در این دوره از انتخابات شوراهای شهر و روستا از تجهیزات الکترونیکی رأی گیری استفاده می شود. چنانکه یک هزار شعبه مجهز به تجهیزات الکترونیکی در شهر تهران پیش بینی شده است.
شجاعان تصریح کرد: این هزار شعبه حدود ۲۵ درصد شعب را تشکیل می دهند. البته در شهرستان های دیگر رأی گیری الکترونیکی نخواهد بود و تنها در تهران به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد.
رییس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات گفت: رأی گیری الکترونیکی در تهران به دلیل تعدد داوطلبان صورت می گیرد چرا که شمارش آراء کار دشواری است به همین دلیل از رأی گیری الکترونیک در تعدادی از شعب استفاده می کنیم.
وی یادآور شد: رأی گیری در انتخابات ریاست جمهوری الکترونیکی نخواهد بود چرا که در این انتخابات شمارش آراء محدود به چند کاندیدا خواهد بود.


  نوری خبر داد: ثبت نام ۱۱۲ نفر تا ظهر امروز/۲ خانم ثبت نام کردند

" حسنعلی نوری" مدیرکل دفتر انتخابات کشور روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران تعداد کسانی را که تا ساعت ۱۳ امروز در دومین روز از ثبت نام داوطلبان ریاست جمهوری دور یازدهم ثبت نام کرده اند را ۳۷ نفر اعلام کرد.
وی افزود: در مجموع دو روز اخیر تا کنون ۱۱۲ نفر برای انتخابات ثبت نام کرده اند که از این تعداد دو نفر خانم بوده اند.

مرتضوی در جمع خبرنگاران: تبلیغات قبل ازتایید صلاحیت تخلف است/تمهیدات لازم برای اخذآراء خارج از کشوراندیشیده شده است

  صولت مرتضوی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران درباره تبیلغات پیش از موعد برخی نامزدهای انتخاباتی ریاست جمهوری، اظهارکرد: تبلیغات داوطلبان ریاست جمهوری قانون دارد بر همین اساس هر یک از نامزدهای ریاست جمهوری می توانند در چارچوب آن به تبلیغ برنامه های خود بپردازند.
دبیر ستاد انتخابات کشور افزود: قبل از زمان تعیین شده هرگونه اقدام که شائبه تبلیغاتی داشته باشد خلاف قانون است؛ قانون گذار نیز به منظور جلوگیری از تخلفات در انتخابات قوه قضاییه ستاد پیشگیری ازجرم تشکیل داده وشعبی در بخش ها وشهرستان ها برای رسیدگی به تخلفات خارج نوبت تشکیل می شود.
مرتضوی تصریح کرد: هر کسی در این زمینه شکایت دارد با حضور در شعب در نظر گرفته می تواند طرح شکایت کند تا رسیدگی شود.


دبیر ستاد انتخبات یازدهمین دوره ریاست جمهوری تصریح کرد: تبلیغات به سه دسته تقسیم می شود که در مرحله نخست داوطلبان می توانند از امکانات و رسانه های عمومی استفاده کنند که شورایی در وزارت کشور به ریاست وزیر کشور برای استفاده عادلانه نامزدان انتخاباتی تشکیل می شود.


وی ادامه داد: بخش دیگر تبلیغات به صورت استانی انجام می شود که استفاده از امکانات عمومی شهرستان ها نظیر ورزشگاه ها مد نظر قرار می گیرد در شورای ذکر شده تقسیم بندی و ابلاغ می شود؛ تبلیغات میدانی مانند عکس، بروشور که این هم در فصل تبلیغات یعنی مواد ۶۲،۶۳ و ۶۴ قانون انتخابات به آن پرداخته شده است.

مرتضوی با اعلام اینکه تبلیغات انتخاباتی بر اساس قانون و پس از تایید صلاحیت نامزدها باید انجام شود، تصریح کرد: عدم رعایت این موارد موجبات برخورد قانونی با افراد را پدید می آورد.


دبیر ستاد انتخابات کشور در خصوص تمهیدات فراهم شده برای رای گیری انتخابات ریاست جمهوری در خارج از کشور نیز گفت: وزارت کشور با هماهنگی وزارت خارجه اقدامات لازم را در این زمینه انجام دادند و در فرصت مقرر این موضوع انجام خواهد شد.

 

 

این خبر تا آخر وقت ثبت نام ها لحظه به لحظه بروز خواهد شد.