«سباستین گورکا» معاون مشاور «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه خبری فاکس‌نیوز، شعارهای انتخاباتی ترامپ مبنی بر عدم مداخله نظامی و «ملت‌سازی» در کشورهای دیگر را یادآور شد.

ترامپ که در تبلیغات انتخاباتی خود بارها از سیاست دولت «باراک اوباما» مبنی بر مداخله نظامی و تغییر رژیم در دیگر کشورها انتقاد کرده بود، دو روز پس از انتخاب به عنوان چهل و پنجمین رئیس‌جمهور آمریکا هم صراحتاً گفته بود که «آمریکا نباید به دنبال ملت‌سازی در جهان باشد.»

با وجود این شعارها، هلی‌برن کماندو به یمن، شلیک موشک به سوریه و استقرار رزمناو در نزدیکی سواحل کره شمالی، میزان صداقت شعارهای ترامپ را زیر سوال برده است.

گورکا که اصرار دارد ترامپ هنوز هم در پی ملت‌سازی نیست در این خصوص گفت: «این مسئله انعکاس نامناسبی در رسانه‌ها داشته پس اینجا باز به آن می‌پردازم. پرزیدنت ترامپ به عنوان فرمانده ارتش، مداخله‌جو نیست و از نوامبر تاکنون، چیزی (در رویکردهای ترامپ) عوض نشده است.»

عضو تیم مشاوره ترامپ افزود: «او (ترامپ) شفاف گفته است که ما نمی‌خواهیم به مردم دیگر کشورها حمله کنیم و یا در پی اشغالگری نیستیم. این (دولت ترامپ) یک دولت نومحافظه‌کار دوران (جورج) بوش (پسر) نیست.»

سباستین گورکا البته مسیر توجیه مداخله‌جویی‌های نظامی کشورش نبست و گفت: «با وجود همه اینها ما نسبت به دوستانمان در آن منطقه (شرق آسیا) وظایفی داریم.»

گورکا برای توجیه شاخ و شانه کشیدن ترامپ برای دیگر کشورها بخصوص کره شمالی، به همان مستمسکی چنگ زد که سال 2003 توانست حمله به عراق را توجیه کند؛ «سلاح‌های کشتار جمعی»

معاون مشاور ترامپ گفت: « ... مهم‌تر از همه این مسائل، این است که وجود سلاح‌های کشتار جمعی، هسته‌ای و شیمیایی در دست یک رژیم سرکش، چیزی نیست که ما بتوانیم بپذیریم. به این دلیل است که این روزها اینگونه رهبری را در کاخ سفید شاهد هستیم.»

سلاح‌های کشتار جمعی که بنا بود پس از حمله خونین به عراق، پیدا شود، هیچ‌گاه پیدا نشد ولی مردم عراق از آن روز شاهد بی‌ثباتی و کشتار در کوچه و خیابان‌های کشورشان هستند.