بایدها و نبایدهای حضور جوانان در انتخابات
مدیرکل طرحهای ملی جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه حضور جوانان در انتخابات خیلی مهم است، تاکید کرد: آنان نه فقط به عنوان رایدهنده بلکه عنوان کاندیدا باید در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا حضور داشته باشند.
محسن طلایی افزود: مشارکت جوانان در فعالیتهایی مانند انتخابات موجب افزایش مشارکت و رشد جوانان و بالا رفتن امید آنان میشود البته بهتر است جوانانی که قصد کاندیداتوری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا را دارند، حداقل چند تجربه مدیریتی را پشت سرگذاشته، آموزش دیده، پرورش یافته و اطلاعات کافی داشته باشند.
وی تاکید کرد: لازم است سازوکارهایی را فراهم کنیم که جوان بتواند تواناییهای خود را در فعالیتها و گفت و گوی سیاسی بشناسد و در نقش آفرینی سیاسی موثر باشد. در واقع مشکل ما نبود ساز و کارهای مناسب است بنابراین در این زمینه باید خیلی کار کنیم. به طور قطع جوانان باید از فرصتهای پیشرو استفاده کنند؛ بویژه در انتخابات شورای شهر و روستا. آنان امکان کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری را ندارند چراکه بر اساس قانون اساسی کاندیداها باید رجل سیاسی باشند.
طلایی تصریح کرد: هر نوع کاری حتی فعالیت علمی نتیجه و خروجی مناسبی را بدون مشارکت ذینفعان ندارد بنابراین در زمینه موضوعی مانند انتخابات اگر جوان کاندیدا نشود و حضور جدی در این عرصه نداشته باشد، نمیتوان انتظار نقش آفرینی از او را داشت بنابراین به فردی منفعل تبدیل میشود.
وی تاکید کرد: از جوانان نباید به عنوان شعار و مستمسک سیاسی سوءاستفاده کرد؛ کمااینکه در برخی دورهها این رویکرد بسیار بد به جوانان وجود داشت.
طلایی در پایان اظهارکرد: جهان هستی در مقابل تحرک، قدرت آفرینش و نشاط جوانان تعظیم میکند بنابراین نباید چنین موجودی را آلت دستی برای رسیدن به اهداف سیاسی کنیم.
ارسال نظر