پارس بررسی می کند:
فاز جدید تطهیر فتنه چیست؟/ ناکارامدی اصلاح طلبان در ارایه فهرستی غیرسیاسی برای شورای شهر
فتنه 88 فقط حمایت سیاسی وزیر امور خارجه آمریکا یا صدور پیام توسط نتانیاهو نبود. نفوذ تیم های تروریستی یا حضور میدانی سفارت خانه فرانسه و انگلیس در آشوب های 88 نشان می دهد سناریو براندازی جمهوری اسلامی ایران بیش از همه یک طرح خارجی بود که با حضور مردم در نه دی درهم پیچیده شد.
پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- بعد از آنکه فتنه 88 اقتصاد و امنیت کشور را هدف گرفت، گروهی سعی کردند با روی کارآمدن دولت تدبیر و امید از فتنه عبور کنند و هر آنچه به کشور وارد شده را بدون هیچ هزینه ای به فراموشی بسپارند. فاز اول با پروژه مقصر نشان دادن طرف مقابل و بازخوانی سناریو برد- برد در پروژه آشتی ملی، نظام را مقصر معرفی کرد تا ضمن بازگشت به قدرت سعی نمایند هر آنچه از منظر اقتصادی و امنیتی بر کشور آمد فراموش شود. فاز اول با بیان موشکافانه رهبری به پایان رسید و نتوانست اجرایی شود. اما چند هفته ای است پروژه «بی» یا همان فاز دوم اجرایی شده است. شکایت از کسانی که در برابر فتنه ایستادند و مقابله کردند فاز جدید تطهیر فتنه است تا در افکار عمومی با واژه ای چون دعوای خانوادگی مواجه باشیم.
پروژه شکایت از مسئولان و کسانی که در برابر فتنه ایستادند به دنبال آن است تا ضمن ایجاد تردید در افکار عمومی نسبت به نقش سرویس های بیگانه در فتنه 88 آن را یک دعوای سیاسی میان گروه ها با دولت دهم و نهم معرفی کنند و مدعی باشند آنچه در مورد نقش انگلیس، فرانسه، آمریکا و از همه مهمتر اسرائیل در سال 88 گفته می شود چیزی جز دروغ نیست.
البته اسناد ومدارک حمایت این کشورها در فتنه 88 غیر قابل انکار است و حتی نمی توان آن را نادیده گرفت. پیش از این نیز پروژه آشتی ملی به دنبال فراموشی بود اما فاز جدید تند تر است و به دنبال آن است تا با تطهیرچهره های فعال در سال 88 از آنها به عنوان ناجی ملی یاد کنند. در این سه سال تمام تلاش دولت یازدهم بر این بود که کشور را در یک وضعیت جنگ زده نشان دهد و آنچه تحویل گرفته را یک زمین سوخته بر شمرند. در این بین هیچگاه ابعاد فتنه 88 و جایگاه و نقش نهادهای اطلاعاتی آمریکایی و اسرائیلی مطرح نشد و همین سبب شد تا ابعاد امنیتی 88 هیچگاه برای افراد مختلف مردم درست تبیین نگردد. فتنه 88 فقط حمایت سیاسی وزیر امور خارجه آمریکا یا صدور پیام توسط نتانیاهو نبود. نفوذ تیم های تروریستی یا حضور میدانی سفارت خانه فرانسه و انگلیس در آشوب های 88 نشان می دهد سناریو براندازی جمهوری اسلامی ایران بیش از همه یک طرح خارجی بود که با حضور مردم در نه دی درهم پیچیده شد.
نهادهای امنیتی باید وارد عمل شوند و اسناد حضور سرویس های جاسوسی در فتنه 88 را افشا کنند تا این سناریو هم همانند فاز گذشته تطهیر فتنه 88 ماهیتش آشکار شود. البته پیش بینی می شود فتنه گران در همین جا باقی نمانند و با دو قطبی کردن فضا تمایل دارند مطالبه خود را در حوزه فتنه به انتخابات شورای شهر گسترش داده و افرادی را در مستند منتخب مردم قرار دهند که هیچ تناسبی با حوزه شهری ندارند و صرفا با احساسات اجتماعی و پروژه تطهیر چهره فتنه در مستند منتخب مردم حضور پیدا کنند.
مردم بااین همه تجربه که درطول سالهای انقلاب کسب کردند، ازاین سناریو هازیاددیدند هم امریکاانگلیس ووو رامیشناسندهم پادوهای داخلی نزدیک به چهارسال است سعی دربزک کردن چهره ،کدخدارادارند، لیکن خداوندمکرشان را،بخودشان ،برگرداند، مجری ازوزیرواردات قاچاق راسئول ،میکنداو ازکیک زردکه درمسئولیتش نیست پاسخ ،میدهد، یعنی سناریومقصرجلوه دادن نظام شکست خورده سعی درتوجیه برامدند